Wij krijgen alle sloten open

Wij krijgen alle sloten open

Regelmatig worden wij gebeld door mensen die een nare ervaring met een ‘slotenmaker’ hebben gehad. Om een slot te openen heeft de “slotenmaker” de hele deur beschadigd of er komt een enorm hoge rekening na het openen van een slot. Daarom is het verstandig altijd een betrouwbare slotenmaker te bellen, als u wilt weten waar u deze aan kunt herkennen lees dan onze blog “8 tips om een betrouwbare slotenmaker te herkennen”.

Wij leveren sloten voor elk budget

Onze slotenmakers krijgen elk slot open, werken altijd netjes en secuur en zorgen er altijd voor dat er geen schade aan de deur ontstaat. Ook proberen we altijd nog het slot zelf heel te houden zodat het achteraf niet nodig is een nieuw slot te plaatsen. Ook krijgt u bij ons altijd vooraf een prijsopgave, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Als Slotenmaker Rotterdam zijn wij ook nog eens de goedkoopste slotenmaker in heel Zuid-Holland. Omdat wij werken vanuit passie voor het vak vinden wij het belangrijk dat onze klanten kwaliteit krijgen voor een eerlijke prijs. Om deze redenen hebben we ook sloten in diverse prijsklassen, zo is er altijd een slot te vinden dat binnen uw budget past.

Goede service bestaat niet alleen uit betrouwbaarheid en een goede prijs. Goede service betekent ook snel ter plaatse zijn. Bij Aanpak en Lockit werken wij met 12 vaste monteurs en hebben wij verschillende steunpunten door heel Nederland, hierdoor kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn zodat u niet lang voor een dichte deur hoeft te wachten. Ook denken we altijd met u mee, zo belt onze monteur u een paar minuten voor aankomst zodat u niet in de kou hoeft te wachten tot onze monteur er is maar even lekker warm bij uw buren kunt wachten tot we uw slot komen openen.

Problemen met slot

Vakkundige monteurs

Alle monteurs die werkzaam zijn bij Aanpak en Lockit hebben intern een opleiding gevolgd. Ook gaat een monteur de eerste periode van zijn carrière als slotenmaker met een ervaren slotenmaker mee. Zo komt hij voor allerlei soorten problemen te staan en kan hij van een ervaren collega afkijken hoe deze het best op te lossen zijn. Als hij deze periode succesvol heeft doorlopen kan hij alleen op pad. Natuurlijk staat een monteur er nooit helemaal alleen voor, doordat wij een hecht team zijn kan hij altijd zijn collega’s bellen om te overleggen hoe een probleem het beste opgelost kan worden. Lukt dit niet? Dan kan er altijd een collega die in de buurt zit even mee komen kijken. Zo lossen we als team elk probleem op en maken we elk slot open. 

Door dit hechte team van vakkundige monteurs en kantoormedewerkers kunnen we elke dag onze klanten blij maken met onze service. Want dat is waar wij het voor doen, voor de opgeluchte klant die zich buitengesloten heeft en weer naar binnen kan, voor de klant die zich weer veilig voelt in zijn woning na het aanbrengen van inbraakpreventie en voor de klant die weer blij wegrijdt in zijn auto na het verliezen van zijn autosleutels!

Slotenservice

Heeft u een probleem met een slot in uw woning of bedrijfspand? Of werkt uw autosleutel niet meer naar behoren. Onze slotenservice zal u niet teleurstellen. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord per telefoon, e-mail en via het contactformulier op de website. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Rotterdam-Nesselande, de koffie staat voor u klaar!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Bel ons