Een deur laten plaatsen of afhangen

Het afhangen van een deur is geen doe hetzelf klussie , een deur die slecht afgehangen is blijft voor problemen zorgen, daarom raden wij aan om dat door een professional te laten doen.

Eerst dient het kozijn opgemeten te worden en dient er rekening gehouden te worden met maatverschillen die veelal aanwezig zijn, meestal maken wij een deur overmaats en wordt deze ter plekke perfect op maat geschaafd.

1 / 2

Deur afhangen / plaatsen 

Als u een deur bij ons aanschaft, plaatsen en hangen wij deze natuurlijk voor u af. Mocht u ergens anders een deur hebben aangeschaft, dan kunnen wij deze natuurlijk ook voor u afhangen.

Vooral bij buitendeuren adviseren wij u, om deze door onze erkende monteur te laten inmeten en plaatsen. Onze monteur kan snel en vakkundig de deur afhangen als er goed ingemeten is. Houd in ieder geval rekening met de volgende vragen:

 • Moet de deur worden ingekort?
 • Wilt u de sloten en scharnieren overzetten van de oude deur?
 • Wilt u een meerpuntssluiting in de deur laten frezen?

De medewerker in de bouwmarkt neemt voor het maken van de afspraak een hele inventarisatie lijst met u door, waaronder de bovenstaande vragen.

De kosten voor het afhangen per deur, zijn afhankelijk van de wensen en omstandigheden. U kunt natuurlijk foto’s versturen, maar voor advies en een vrijblijvende offerte bent u van harte welkom in onze winkel of wij komen wij bij u ter plaatse.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

2 / 2

Deur afstellen

Deur en externe invloeden

Een buitendeur die klemt is veelal het gevolg van het uitzakken van een deur of van vocht wat zijn invloed heeft op een houten deur, ook hierin kunnen wij u ter dienst staan en kunnen wij de deur opnieuw afhangen en eventueel de scharnieren vervangen waardoor de deur weer jaren dienst kan doen.

Scharnieren

Als de scharnieren versleten zijn of verzakt kunnen we die vervangen of verplaatsen waardoor de deur weer recht hangt en goed functioneert.

Passchaven van een deur

Dit dient perfect uitgevoerd te worden zodat er geen overmaatse naden ontstaan of dat de deur gaat klemmen. Een deur dient ook altijd arms geschaafd te worden zodat de sluitzijde van de deur netjes sluit en niet klemt. Armsschaven wil zeggen dat er een lichte schuinte aan de sluitzijde wordt aangebracht waardoor de sluitnaad niet groter dan noodzakelijk wordt.

Ons nieuwe hoofdkantoor:

Nieuw hoofdkantoor van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind mei zullen wij ons nieuwe hoofdkantoor te Nesselande betreden.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons