1 / 4

Voorkom kerntrekken met anti-kerntrekbeslag

Kerntrekken is erg eenvoudig. Met behulp van een boormachine schroeft de inbreker een schroef in het cilinderslot van de deur. Daarna wordt met een hamer de schroef mét cilinder uit de deur getrokken. Nu de dief toegang heeft tot het slot, is het een kwestie van het slot omdraaien met een bouwsleutel of schroevendraaier en de deur is open.

Kerntrekken is een inbraakmethode, waarbij inbrekers een schroef in de cilinder draaien. De cilinder wordt vervolgens met een zogenaamde kerntrekker uit het beslag getrokken. Omdat deze manier van inbreken steeds vaker voorkomt, raden wij aan om uw deur te voorzien van anti-kerntrekbeslag.

Kerntrekken is te voorkomen door:

 • Speciaal veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging te monteren. Het beslag schermt de cilinder af, zodat kerntrekken niet mogelijk is. De cilinder is volledig omsloten door metaal. Naast de bescherming van de cilinder, beschermt het beslag ook het slot. Het beslag voorkomt dat de cilinder kan worden afgebroken.
 • Het plaatsen van veiligheidscilinders zijn met uittrekbeveiliging. Onze cilinders met SKG***®  hebben deze beveiliging.

Voor meer informatie kunt u onze video’s bekijken: Kerntrekken of bekijk ons YouTube kanaal.

Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is ons nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 / 4

Veiligheidsbeslag

Beslag, in dit geval veiligheidsbeslag, is een beveiligingsproduct voor buitendeuren. Het beslag bestaat altijd uit een set met een buiten- en binnenschild. Het buitenschild wordt vanuit de binnenzijde vastgeschroefd, zonder zichtbare schroeven aan de buitenkant. Hierdoor is het zeer moeilijk om het schild te verwijderen om zo beter bij het cilinderslot te komen. Zonder bescherming van het schild kan de cilinder namelijk zeer eenvoudig worden vernield door middel van de zogeheten “Bulgaarse methode”, een verzamelnaam van verschillende manieren om de cilinder af te breken.

Het veiligheidsschild aan de buitenzijde, dat dikker is dan een standaardschild, zorgt er voor dat de cilinder niet uitsteekt. Hierdoor krijgt een inbreker geen grip op de cilinder. Veiligheidsdeurschilden worden sinds een aantal jaren standaard op buitendeuren van nieuwbouwhuizen gemonteerd. En op de bestaande bouw worden ze vaak gemonteerd door woningcorporaties. Ze voldoen aan het SKG** keurmerk. Voor betere beveiliging moeten huurders vaak zelf anti kerntrek beslag laten aanbrengen. Veiligheidsdeur beslag wordt geleverd met het SKG** zonder anti-kerntrek beveiliging en SKG*** met anti-kerntrek beveiliging keurmerk.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 4

Anti-kerntrekbeslag

Kerntrekken is momenteel de meest voorkomende inbraakmethode. Dit omdat het voor inbrekers kinderlijk eenvoudig is en omdat het snel en onopvallend kan worden uitgevoerd.  De oplossing is eenvoudig en relatief goedkoop. Meestal volstaat het om het beslag van de buitendeuren te vervangen. Aanpak en Lockit Slotenmakers heeft regelmatig aanbiedingen, waardoor u goedkoop de beveiliging van uw woonhuis op een hoger niveau kunt brengen.

Anti-kerntrek beslag ziet er vrijwel hetzelfde uit als gewoon veiligheidsbeslag .Een inbreker ziet het echter in één oogopslag en zal uw huis overslaan in zijn criminele zoektocht naar een snelle inbraak.

Voor buitendeuren is het aan te raden enkel nog veiligheidsbeslag te gebruiken met anti-kerntrek beveiliging. Dit beschermt tegen het afbreken van een cilinder / profielcilinder en tegen het uittrekken van de profielcilinder. Dan is er ook nog magneetbeslag. Bij dit beslag zit er een schuifklepje voor de cilinder. Het schuifje wordt met behulp van een magneet naar beneden geschoven, voordat de cilinder zichtbaar wordt.

Buiten deurbeslag er in vele materialen zoals: aluminium (in zilver tot bronskleurig) , roestvast roestvrij staal, messing, brons en koper uitgevoerd. Voor elk type deur is er het juiste beslag.

Dieckmann SKG3 Veiligheidsbeslag


 • TOTAALPRIJS
184,-

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, anti-kerntrekbeslag en BTW.


4 / 4

Ons anti-kerntrekbeslag

Het merk kerntrekbeslag wat Aanpak & Lockit Slotenmakers graag levert is Dieckmann. Het Dieckmann D7011N Kerntrekbeslag is een voordeurbeslag met vastdraaibare voordeurknop, te gebruiken voor zowel linkse als rechtse deuren. Het voordeurbeslag is voorzien van een kerntrekbeveiliging die verstelbaar is voor cilinders die tussen de 12 en 17mm uit de deur steken. Dieckmann D7011N Veiligheidsbeslag met Kerntrekbeveiliging is verkrijgbaar in de PC-maten: 55, 70, 72, 85, 92 en 110mm. Bekijk nu onze tarieven voor anti-kerntrekbeslag.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons