Slotenmaker Schiedam | 010-2222559

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Schiedam aan het juiste adres. Slotenmaker Schiedam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

 • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
 • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
 • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
 • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
  Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Schiedam

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Geen verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Bent u slachtoffer geworden van de kerntrek methode? Wij kunnen uw sloten vervangen met gecertificeerde sloten zodat inbrekers geen kans meer maken. Onze monteurs zijn actief in Schiedam en omgeving en kunnen het hang- en sluitwerk van uw woning volgens de strengste veiligheidseisen vervangen. Mocht u hier extra reservesleutels bij nodig hebben dan is dit geen probleem. Wij kunnen ook alle sloten gelijkluidend maken zodat u maar een sleutel aan uw sleutelbos nodig heeft.

We kennen onze stad en dat is in uw voordeel. U hoeft ons niet uit te leggen waar u woont.
U belt 010-2222559, vertelt wat het probleem is, wij melden u de kosten en wij komen. Zo simpel is het echt.

 • Schiedam Centrum
 • Schiedam West
 • Schiedam Oost
 • Schiedam Zuid
 • Schiedam Nieuwland
 • Schiedam Groenoord
 • Schiedam Kethel
 • Schiedam Woudhoek
 • Schiedam Spaland/Sveaparken

2 jaar garantie
Heldere vaste tarieven
Geen verrassingen achteraf
Erkende en professionele installateurs

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken

010-2222559 info@lockit.nl

Service en Diensten

Sluit uw slot niet meer goed of kunt u de sleutel niet meer makkelijk omdraaien? Wij kunnen ook sloten bijstellen of kleine aanpassingen maken zodat uw woning weer op-en-top beveiligd is. Mocht er al bij u ingebroken zijn dan kunnen wij de schade van uw woonhuis of winkelpand vakkundig herstellen.

Ook het plaatsen van een meerpuntssluiting behoort tot de mogelijkheden, zodat de kerntrekmethode niet meer mogelijk is op uw voordeur of andere deuren in uw woning. Onze monteurs kunnen deskundig uw deurslotenen repareren of vervangen.

Bent u buitensloten of bent u simpelweg de sleutel vergeten dan kunnen wij de deur voor u schadevrij open maken.Wij hanteren de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidseisen zodat u een veiliger gevoel heeft in uw eigen huis. Wij werken voor bedrijven en particulieren en zijn NSSG-gecertificeerd, zodat u zeker weet dat er een erkende slotenspecialist u vakkundig advies kan geven.

Particulieren, bedrijven en overheid

Naast onze particulieren klanten bedienen wij ook makelaars, winkel(keten)s, bedrijven, woningbedrijven, deurwaarders en overheidsdiensten. We brengen beveiligingen aan, herstellen sluitsystemen of geven vrijblijvend beveiligingsadvies. Dé Slotenmaker van Schiedam komt graag bij u langs om samen met u de zwakke plekken in uw winkel, bedrijf of (woningen)complex te bekijken.

Onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers

Dé Slotenmaker van Schiedam is een onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers. Dit bedrijf verleent sinds 1990 service op het gebied van sloten en beveiliging. Deze jarenlang ervaring met sloten, kluizen, veiligheidsdeuren en beveiliging heeft geresulteerd in een dealerschap voor de volgende merken: Pfaffenhain, Lips, Nemef, Yale, Cisa, KFV, ZI Ikon, Evva, Salto, Hoppe, Fuhr, Sobinco, Winkhaus, DX, Eff Eff en Dom.

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Erkende Slotenmakers in Schiedam en omstreken

Erkende Slotenmakers
Slotenmaker Schiedam
Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559!

IN SAFETY WE TRUST

Bel ons