Slotenmaker RotterdamSlotenmaker Zoetermeer

Slotenmaker Zoetermeer: zonder schade uw deur weer open

Slotenmaker Zoetermeer opent uw deur schadevrij, snel en secuur.

Onze slotenservice helpt u direct als uw sleutels nog aan de binnenkant van de deur hangen, uw sleutel is afgebroken in het cilinderslot of als de sleutels kwijt zijn. Vaak binnen enkele minuten is uw deur weer open. Als u dat wilt, belt de monteur u 10 of 15 minuten van tevoren, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Lees hier meer over buitengesloten.

Wilt u de cilinders of sloten vervangen?

Is uw slot defect, zijn uw sleutels gestolen of wilt u gewoon een beter slot? Bij Slotenmaker Zoetermeer géén verassingen. Onze professionele monteurs staan 24 uur per dag voor uw klaar.

Onze slotenservice vervangt en repareert diverse soorten sloten. Welk soort slot u ook zoekt, wij kunnen het (cilinder)slot leveren uit eigen voorraad. Wilt u meer informatie over het vervangen van sloten, neem dan contact met ons op.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Zoetermeer

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's

PRIJZEN VAN SLOTENMAKER ZOETERMEER

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Beveiliging tegen inbraak

Gratis en vrijblijvend: voor beveiligingsadvies is Slotenmaker Zoetermeer uw ideale partner. We zoeken samen met u naar zwakke plekken en geven advies hoe deze plekken te verstevigen.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) & ALOA certificaat. De monteur inspecteert samen met u het hang- en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wees gerust. U wordt echter geen “cipier” van uw eigen huis met een grote bos sleutels. Wij leveren één buitensleutel waarmee alle sloten geopend kunnen worden.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie hang-en sluitwerk

Alle producten die worden gebruikt om deuren of ramen te hangen, te openen, vast te zetten en op slot te doen worden ook wel hang- en sluitwerk genoemd.

Of het nu gaat om scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. En of het nu een grote of een kleine klus is: dé slotenservice van Zoetermeer staat klaar om al uw hang- en sluitwerk te vervangen en /of te repareren. Onze erkende monteurs zijn u graag van dienst.

Ook voor de beveiliging, reparatie en het vervangen van sluitwerk van ramen bent u bij Slotenmaker Zoetermeer aan het juiste adres.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deur afhangen

Een deur afhangen is een precies werkje dat veel ervaring vereist. Wij hebben de vakmensen in dienst met jarenlange ervaring én het beste gereedschap om dit te doen.

Of het nu gaat om een binnendeur, opdekdeur, boerendeur een standaard buitendeur tot een zwaar inbraakwerende pantser- of zelfs kogelwerende deur: wij plaatsen dit type deuren al jarenlang. Ook bij het niet goed sluiten van deuren zijn wij de juiste partij.

Vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust of stuur een e-mail. Als u foto’s meestuurt kunnen wij meteen een inschatting maken. Geheel gratis en zonder enige verplichting.

Lees hier meer over deur afhangen.

Slotenmaker Zoetermeer
Slotenservice Zoetermeer
Sleutelmaker Zoetermeer

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Zoetermeer helpt u o.a. met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Uw huis of bedrijf op een voordelige manier beveiligen tegen kerntrekken? Kies dan voor anti-kerntrekbeslag. Het plaatsen van anti-kerntrekbeslag hoeft niet duur te zijn. Vraag eens naar onze aanbiedingen.

Er zijn ook cilindersloten die goed werken tegen deze inbraakmethode, alleen herkennen “onkundige” inbrekers deze cilinders vaak niet. Bij een inbraakpoging wordt het slot kapot gemaakt. U kunt niet meer naar binnen en heeft de schrik omdat er een poging tot inbraak is gedaan.

Vraag naar onze mogelijkheden voor het plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

De driepuntsluiting is een bekende variant van de zogeheten meerpuntssluiting. Deze sluiting is op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn.

De driepuntssluiting geeft u een extra veilig gevoel en is gemakkelijk in het gebruik. Met slechts één sleutel is de deur op drie plaatsen goed beveiligd. Er is één probleem: het beslag is vaak niet bestand tegen de huidige inbraakmethodes.

De oplossing is dat wij de sluitingen voorzien van een anti-kerntrekinrichting. U bent nu goed beveiligd tegen inbraak. Mocht u een gehéél vrijblijvend beveiligsadvies nodig hebben, neem dan contact met ons op.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

De verleiding is groot om uw penslot zelf open te maken als het kapot is of niet meer werkt. Ons advies is om dit vooral niet te proberen, ook niet met de hulp van een ‘handige’ buurman. De schade wordt alleen maar groter aan het slot én de deur.

Het mechanisme van een penslot maakt het lastig om het zelf schadevrij te openen. Laat het openen van een deur met een penslot daarom aan een vakman over.

Wij adviseren om nooit een goedkoop penslot (uit bijvoorbeeld China) te plaatsen. Goedkoop is duurkoop. Kies voor betere kwaliteit. Zeiss Ikon bijvoorbeeld.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit Slotenmaker Zoetermeer ?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden.

    • Sinds 1990 actief als Slotenmakers opgeleid door vakmensen uit het verleden toen het repareren van sloten de normaalste zaak was
    • Voordeligste Slotenmaker die onderaan de bon altijd het goedkoopst is
    • Ouderwets vakmanschap in combinatie met de modernste technieken en gereedschappen
    • Eigen Slotenmakers dus geen lead bedrijf die uw telefoontje verkoopt aan oplichters
    • 2 jaar volledige garantie op geleverde materialen en montage

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

079-2600777 info@lockit.nl

Sleutelmaker Zoetermeer

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Zoetermeer aan het juiste adres. Slotenmaker Zoetermeer kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 079-2600777

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Zoetermeer:

Zoetermeer is onze thuisbasis en daar verrichten we als Slotenmaker Zoetermeer sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Zoetermeer en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enigste slotenmakers zijn die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen bedragen. Slotenmaker Zoetermeer is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wij bedienen uw als slotenmaker Zoetermeer in groot Zoetermeer en omstreken:

Zoetermeer Centrum | Zoetermeer Meerzicht | Zoetermeer Buytenwegh – De Leyens | Zoetermeer Seghwaert | Zoetermeer Noordhove | Zoetermeer Rokkeveen | Zoetermeer Oosterheem | Zoetermeer Industriegebied | Zoetermeer Buitengebied

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Zoetermeer.

U kunt met PIN betalen
Bel ons