Slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel

Een kapot slot of een verloren sleutelbos is meestal de oorzaak voor het met spoed zoeken van een slotenmaker in Nieuwerkerk aan den IJssel. Heeft u (met spoed) een betrouwbare en erkende slotenmaker nodig in of rond Nieuwerkerk? Lockit Slotenmakers is binnen 30 minuten op locatie en verzekert u een transparante en eerlijke prijs!

Slotenmaker in Nieuwerkerk aan den IJssel betrouwbaar en voordelig

Tegenwoordig zijn er allerlei nare verhalen in de omloop over oplichterspraktijken van neppe slotenmakers die u bakken geld laten betalen voor waardeloze service (en kwaliteit). Des te belangrijker is het voor u om zeker te weten dat u in zee gaat met een ervaren en betrouwbare slotenmaker die weet wat te doen. In Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving is Lockit Slotenmakers al jaar en dag een begrip, talloze sloten hebben wij (soms met spoed) vervangen, van het oude dorp tot in de moderne nieuwbouwwijken van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Waarom u kiest voor Lockit Slotenmakers

Vertrouwen, vakmanschap en klantgericht

Als u kiest voor LockIt Slotenmakers, kiest u voor ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers helpen u secuur, snel en voor een voordelige prijs. LockIt Slotenmakers biedt u:

Erkende Slotenmaker Logo's

Slotenmaker in Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar, ook voor een vrijblijvende en kosteloze inbraakbeveiling advies.

Deur openen Nieuwerkerk aan den IJssel

Uw sleutels verloren, de huissleutel afgebroken in het slot of simpelweg uw sleutels vergeten. Het kan een keer gebeuren, maar vervelend is het altijd om buitengesloten te zijn. Het gebeurt natuurlijk precies op een moment dat het niet uitkomt. Uw deur in Nieuwerkerk aan den IJssel snel laten openen? Een slotenmaker van Lockit Slotenmakers is in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij u op locatie. We informeren u vooraf over de kosten die het werk met zich mee brengt en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Binnen no-time kunt u uw woning of bedrijfspand weer betreden dankzij de vaklieden van Lockit Slotenmakers in Nieuwerkerk.

Gecertificeerde slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel

Door samen te werken met een ervaren slotenmaker die u garantie biedt en certificaten aan u kan overleggen, bent u verzekerd van een betrouwbare werkwijze. Lockit Slotenmakers biedt al sinds 1990 vakkundige en professionele slotenmakers in Nieuwerkerk a/d Ijssel en directe omgeving. Wij zijn erkend met het keurmerk NSSG en ALOA. Onze prijzen zijn transparant, onze service is hoogwaardig en afspraken zijn afspraken. Onze vaklieden staan altijd voor u klaar, ongeacht waar en wanneer!

Slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel aan het werk

Slotenmaker Nieuwerkerk, een veilige keuze

In Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving verrichten we als Lockit Slotenmakers sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten e.d. Wanneer u problemen hebt met uw slot(en) of u bent buitengesloten, staan wij voor u klaar. In Nieuwerkerk a/d IJssel e.o. staan wij bekend als een vakkundig en betrouwbaar bedrijf met de Rotterdamse eerlijkheid hoog in het vaandel. 

Het is belangrijk dat u een betrouwbare slotenmaker kiest; zo weet u vooraf welke kosten er zullen zijn en komt u niet voor onverhoopte verrassingen te staan.

Lockit Slotenmaker, gevestigd vlakbij Nieuwerkerk aan den IJssel, is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde waardoor u weet, dat u met een betrouwbare partner te maken heeft.

Slot kapot Nieuwerkerk of omgeving

Staat u in Nieuwerkerk aan den IJssel of directe omgeving voor een deur die niet open gaat? Dan kan het zomaar zijn dat het slot van de deur kapot is. Een kapot slot kan allerlei oorzaken hebben, denk aan slijtage, losse schroeven of het plotseling niet meer werken van één of meerdere onderdelen. Heel vervelend wanneer u voor een deur staat die niet meer werkt. Gelukkig bent u bij Lockit Slotenmakers dan wél aan de juiste deur! De professionals van Lockit Slotenmakers bekijken of uw slot ter plaatse nog te repareren is, indien gewenst. Uiteraard hebben onze specialisten een breed aanbod aan nieuwe sloten en cilinders op voorraad bij zich, zodat een slot in een mum van tijd vervangen kan worden wanneer reparatie niet meer mag baten.

Deur schadevrij openen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Klantvriendelijke dienstverlening als Slotenmaker in Nieuwerkerk aan den IJssel

De professionals van Lockit Slotenmakers zijn breed opgeleid en ruim ervaren in vrijwel alle werkzaamheden met en rondom deuren en sloten. Hebben de werkzaamheden betrekking op het openen van deuren door defecte sloten of slijtage? De betrouwbare slotenmakers van Lockit Slotenmakers staan in en rondom Nieuwerkerk snel bij u op de stoep om problemen op te lossen.

Uiteraard kunt u bij Lockit Slotenmakers terecht voor allerlei werkzaamheden met oog op sloten. Voor onderstaande diensten kunt u o.a. bij ons terecht:

  • Deur schadevrij openen: Wij openen alle soorten deuren en ramen zonder schade te maken
  • Sloten vervangen:Met of zonder spoed vervangen wij u sloten vakkundig en snel
  • Inbraakschade herstellen: In een mum van tijd ziet u niets meer van de inbraakschade
  • Inbraakpreventie: Wij bieden inbraakpreventie advies en voeren dit secuur voor u uit, zodat uw woning optimaal beveiligd is
  • Noodafsluitingen: Dient een woning, ruimte of pand met spoed een noodafsluiting te krijgen? Wij regelen dit!
  • (Auto) Sleutels bij laten maken: Het hebben van meerdere sleutels voor uw deur(en) en/of auto(‘s) biedt allerlei voordelen.
 
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Slotenmaker Capelle aan den IJssel in cijfers

0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
Buitenmonteurs

Een greep uit de partners van Slotenmaker Capelle aan den IJssel

Veelgestelde vragen: veel voorkomende vragen aan Lockit Slotenmakers


Wij zijn 24 uur te bereiken, 7 dagen per week. U kunt dus altijd contact met ons opnemen en wij zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u te helpen.

Voor iedere soort deur of slot hebben wij een passend nieuw slot en/of cilinder. Wij kunnen uw slot of cilinder altijd direct ter plaatse vervangen.

Wij bieden transparante prijzen; voor wij aan de reparatie beginnen bent u op de hoogte van de prijs die u betaalt. Onze vakmannen streven naar het leveren van de beste service voor een zo laag mogelijke prijs.

Uiteraard kiest u zelf welk soort vervangend slot wij voor u plaatsen. Onze ervaren medewerkers zullen u adviseren om een PKVW of SKG gecertificeerd slot te kiezen, daar deze zeer veilig en inbraakwerend zijn. Maar welk slot u kiest, ligt volledig in uw eigen hand.

Lockit Slotenmakers biedt al sinds 1990 vakkundige en professionele slotenmakers in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Wij zijn erkend met het keurmerk NSSG en ALOA. Onze prijzen zijn transparant, onze service is hoogwaardig en afspraken zijn afspraken. Onze vakmannen staan altijd voor u klaar, ongeacht waar en wanneer!

Wat klanten over Lockit Slotenmakers in Capelle aan den IJssel zeggen

Wij hebben veel positieve beoordelingen ontvangen in de dertig jaar waarin wij actief zijn. Klanten omschrijven ons als een betrouwbare en eerlijke Slotenmaker met een hoogwaardige klantenservice. Onze klanten hebben ervaren dat wij snel ter plaatse zijn, ons werk secuur en professioneel afleveren en u passend advies geven ongeacht de situatie waarvoor wij aanwezig zijn. U leest onze positieve beoordelingen via Google of op onze website. 

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Wat vreselijk fijn dat jullie zo snel konden langskomen. Binnen luttele momenten waren onze pensloten zeer vakkundig vervangen en voor een vooraf afgesproken tarief! Jullie zijn echt toppers! Bedankt!

Shamilla Vollebregt (Rotterdam)

Super fijne service! Kopje koffie en een gezellig gesprek tijdens het wachten. Daarna niet met één, maar twee werkende autosleutels de deur uit. Zeer tevreden over Lockit Slotenmakers! Zeker een aanrader.

Richard van Delft (Rotterdam)

Ik ben erg kundig, snel en klantvriendelijk geholpen door Lockit Slotenmakers Nesselande. Ze stellen zich zeer flexibel op om je te helpen. Ik zou dit bedrijf aan anderen zeker aanraden!

Neem direct contact op met een slotenmaker!

Neem in het geval van spoed nu direct contact met ons op om een gecertificeerde slotenmaker op locatie te laten komen via telefoonnummer: 010 2222 559!

Heeft uw klus geen haast? Neem dan contact op voor het plannen van de werkzaamheden of vraag bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan. Vul ons contactformulier in op deze website onder de knop contact of bel ons op telefoonnummer: 010 2222 559. Ook kunt u ons e-mailen op emailadres: info@lockit.nl.

Bel ons