Preventieadvies

Aanpak & Lockit Slotenmakers geeft graag een geheel vrijblijvend preventieadvies. Dit doen we ter plaatse en geheel gratis.

Eén van onze monteurs loopt met u een rondje door het huis of bedrijfspand en kijkt alle ramen en deuren na. Alle zwakke plekken worden met u doorgenomen. Per deur, schuifpui en raam wordt gekeken wat de beste oplossing is om het gevelelement te beveiligen. Na deze check stelt hij een plan van aanpak op.

1 / 3

Hoe wij te werk gaan

Wees gerust. Een goede beveiliging maakt van uw huis geen gevangenis. U kunt er op rekenen dat wij uw woning op een solide én elegante wijze beveiligen. Inbrekers zullen uw deur voorbij gaan.

Wij kijken goed naar de ligging van de woning (op een hoek of het midden van de straat?) en de waarde van de inboedel. Vervolgens maken wij een risicoanalyse: welk type inbreker kunnen we verwachten? De gelegenheidsinbreker die even snel naar binnen wil? Of kunnen we een professionelere inbreker verwachten die een plan maakt om uw woning te binnen te komen?

Daarnaast kijken we naar praktische zaken, zoals: het opbergen van de ladder, kwetsbare ramen of deuren zichtbaar maken voor de omgeving, verlichting laten branden en zorgen dat de woning een bewoonbare indruk maakt ook als u weg bent.

Bij de snelle ‘gelegenheidsdief’ is het aanbrengen van inbraakwerend beslag vaak al genoeg om hem te verjagen.

Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 / 3

De professionele inbreker

De professionele inbreker vraagt meer aandacht. Wij weten hoe professionele inbrekers te werk gaan. We zoeken de zwakke plekken waar de inbreker naar binnen wil komen.

Deze zwakke plekken versterken we met zware sloten. Tevens verstevigen we deuren, ramen en de kozijnen. De oude cilinders vervangen we door nieuwe die niet te manipuleren zijn en waarvan de sleutels niet gedupliceerd kunnen worden door derden.

Op donkere plekken plaatsen we verlichting, hemelwaterafvoeren maken we onbeklimbaar, ramen die niet open hoeven sluiten we permanent en glas kunnen we met folie verstevigen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

3 / 3

Veiligheidsdeuren en alarmsystemen

Wij leveren en plaatsen ook veiligheidsdeuren: van zwaar inbraakwerend tot het niveau van een kluisdeur. Deze deuren zijn ook kogelwerend leverbaar: van handvuurwapen tot Kalashnikov- bestendig.

Wij adviseren ook op het gebied van alarmsystemen. Tegenwoordig kunt u waar ook ter wereld direct op uw smartphone een melding kunt krijgen met live videobeelden. Alleen een alarmsysteem met geluidstoon houdt geen inbrekers tegen. In combinatie met goede beveiliging en detectie lukt dit wél. Hoe fijn is het zodra de inbreker aan de slag gaat, het alarm afgaat en u meteen een melding krijgt op uw telefoon?

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons