Slotenmaker Gouda

Een kapot slot of een verloren sleutelbos is meestal de oorzaak voor het met spoed zoeken van een slotenmaker in Gouda. Heeft u (met spoed) een betrouwbare en erkende slotenmaker nodig in of rond Gouda? Lockit Slotenmakers is binnen 30 minuten op locatie en verzekert u een transparante en eerlijke prijs!

Slotenmaker in Gouda betrouwbaar en voordelig

Tegenwoordig zijn er allerlei nare verhalen in de omloop over oplichterspraktijken van neppe slotenmakers die u bakken geld laten betalen voor waardeloze service (en kwaliteit). Des te belangrijker is het voor u om zeker te weten dat u in zee gaat met een ervaren en betrouwbare slotenmaker die weet wat te doen. In Gouda en omgeving is Lockit Slotenmakers al jaar en dag een begrip, talloze sloten hebben wij (soms met spoed) vervangen, in de binnenstad van deze prachtige kaasstad tot in het puntje van Goverwelle.

Lockit slotenmakers is uw slotenmaker in Gouda en omgeving, neem snel contact met ons op!

Waarom u kiest voor Lockit Slotenmakers

Vertrouwen, vakmanschap en klantgericht

Als u kiest voor LockIt Slotenmakers, kiest u voor ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers helpen u secuur, snel en voor een voordelige prijs. LockIt Slotenmakers biedt u:

Erkende Slotenmaker Logo's

Slotenmaker in Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar, ook voor een vrijblijvende en kosteloze inbraakbeveiling advies.

Buitengesloten in Gouda?

Staat u voor een dichte deur van uw woning of bedrijfspand in het hartje van Gouda of ergens tegen de grens met Reeuwijk? In heel Gouda is Lockit Slotenmakers binnen een mum van tijd ter plaatse om ervoor te zorgen dat u weer naar binnen kunt. Met onze specialistische technieken en gereedschappen zorgen we er gegarandeerd voor dat uw pand weer te betreden is. Natuurlijk verzorgen wij aansluitend een vervanging van het slot. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde sloten inclusief het PKVW keurmerk. Zo garanderen we onze kwaliteit en uw veiligheid.

Gecertificeerde slotenmaker Gouda

Door samen te werken met een ervaren slotenmaker die u garantie biedt en certificaten aan u kan overleggen, bent u verzekerd van een betrouwbare werkwijze. Lockit Slotenmakers biedt al sinds 1990 vakkundige en professionele slotenmakers in Gouda en directe omgeving. Wij zijn erkend met het keurmerk NSSG en ALOA. Onze prijzen zijn transparant, onze service is hoogwaardig en afspraken zijn afspraken. Onze vaklieden staan altijd voor u klaar, ongeacht waar en wanneer!

Slotenmaker Gouda aan het werk

Sleutels kwijt of slot kapot in Gouda

Het overkomt iedereen: de deur dicht trekken zonder sleutels op zak óf bij thuiskomst lukt het openen van de deur niet meer. Een kapot slot. Zonder aanwijsbare reden kan een slot ineens defect zijn, heel vervelend en altijd op een onhandig moment. In omgeving Gouda kunt u direct contact opnemen met de specialisten van Lockit Slotenmakers en zorgen zij ervoor dat er binnen 30 minuten een ervaren slotenmaker aanwezig is op locatie. Met onze geavanceerde technieken en gereedschappen openen wij vrijwel altijd schadeloos uw deur na het verlies van sleutels of in het geval van een defect slot.

Nieuw slot plaatsen door ervaren slotenmaker Gouda

In de meeste gevallen gaat een kapot slot samen met het laten plaatsen van een nieuw slot. Lockit Slotenmakers biedt u naast een hoogwaardige slotenservice ook een ruim aanbod aan professionele hoofddeursloten en aanvullende sloten. Vrijwel in alle gevallen is er een slot dat past bij uw wensen. Bent u zelf niet thuis in sloten? Dan voorzien de specialisten van Lockit Slotenmakers u van professioneel advies waarop u uw keuzes kunt maken.

Een specialistische slotenmaker in Gouda en omgeving met jarenlange ervaring én transparante prijzen, daarom kiest u voor Lockit Slotenmakers.

Deur schadevrij openen in Gouda

Cilinder (met spoed) vervangen door slotenmaker Gouda

Er zijn tegenwoordig allerlei verschillende typen sloten verkrijgbaar. Het onderscheid maken we in hoofddeursloten en bijzetsloten. In Gouda en omgeving is Lockit Slotenmakers snel ter plaatse om uw cilinder(s) te vervangen. Neem contact met ons op!

Cilinder vervangen insteekslot

Het vervangen van de cilinder van een insteekslot is meestal vrij gemakkelijk. Met het juiste gereedschap en de benodigde ervaring is deze klus gauw geklaard. Een uitzondering hierop is het smal-insteekslot vanwege de hoge en ondiepe slotkast.

Cilinder vervangen driepuntssluiting

Het tijdig vervangen van een cilinder met driepuntssluiting behoudt de veiligheid van uw hoofdslot. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat de cilinder snel wordt vervangen voor SKG-gecertificeerde cilinder met driepuntssluiting.

Cilinder vervangen oplegslot

Een oplegslot kan een vaste of losse buitencilinder (staartcilinder) bevatten. Wanneer dit een vaste cilinder is, kan het gehele oplegslot in zijn geheel worden vervangen. Wanneer dit een losse cilinder is, is het goed mogelijk om enkel de losse cilinder te vervangen. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat de cilinder snel vervangen wordt en u weer jaren vooruit kunt met een goed werkend hoofdslot.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Slotenmaker Capelle aan den IJssel in cijfers

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
Buitenmonteurs
0

Een greep uit de partners van Slotenmaker Capelle aan den IJssel

Daarom kiest u voor Slotenmaker Gouda

Wanneer u kiest voor Lockit Slotenmakers, kiest u voor ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers helpen u secuur, snel en voor een voordelige prijs. Lockit Slotenmakers biedt u o.a.:

  • Transparante kosten: u weet voor wij beginnen wat u betaalt;
  • NSSG en ALOA erkende slotenmakers met de juiste ervaring en in het bezit van een VOG;
  • Hoogwaardige en betrouwbare service sinds 1990. Wij zijn oude rotten in het vak.

Efficiënte werkwijze en snel contact

Met spoed zoekt u een slotenmaker om uw slot te openen na het afbreken van uw sleutel, het vergeten of verliezen van uw sleutelbos of ga zo maar door. Bel nu direct met een specialist van Lockit Slotenmakers om uw deur in Gouda en omgeving snel te openen. Binnen 30 minuten staat er een ervaren slotenmaker bij u op locatie om de problemen aan uw slot te verhelpen. Dankzij onze efficiënte werkwijze en geavanceerde gereedschappen kunnen wij in veel gevallen uw deur schadevrij openen!

Meerpuntssluiting Rotterdam

Veelgestelde vragen: veel voorkomende vragen aan Lockit Slotenmakers


Wij zijn 24 uur te bereiken, 7 dagen per week. U kunt dus altijd contact met ons opnemen en wij zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u te helpen.

Voor iedere soort deur of slot hebben wij een passend nieuw slot en/of cilinder. Wij kunnen uw slot of cilinder altijd direct ter plaatse vervangen.

Wij bieden transparante prijzen; voor wij aan de reparatie beginnen bent u op de hoogte van de prijs die u betaalt. Onze vakmannen streven naar het leveren van de beste service voor een zo laag mogelijke prijs.

Uiteraard kiest u zelf welk soort vervangend slot wij voor u plaatsen. Onze ervaren medewerkers zullen u adviseren om een PKVW of SKG gecertificeerd slot te kiezen, daar deze zeer veilig en inbraakwerend zijn. Maar welk slot u kiest, ligt volledig in uw eigen hand.

Lockit Slotenmakers biedt al sinds 1990 vakkundige en professionele slotenmakers in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Wij zijn erkend met het keurmerk NSSG en ALOA. Onze prijzen zijn transparant, onze service is hoogwaardig en afspraken zijn afspraken. Onze vakmannen staan altijd voor u klaar, ongeacht waar en wanneer!

Allround dienstverlening Slotenmaker Gouda

De professionals van Lockit Slotenmakers zijn breed opgeleid en ruim ervaren in vrijwel alle werkzaamheden met en rondom deuren en sloten. Hebben de werkzaamheden betrekking op het openen van deuren door defecte sloten of slijtage? De betrouwbare slotenmakers van Lockit Slotenmakers staan in en rondom Gouda snel bij u op de stoep om problemen op te lossen.

Uiteraard kunt u bij Lockit Slotenmakers terecht voor allerlei werkzaamheden met oog op sloten.

Voor onderstaande diensten kunt u o.a. bij ons terecht:

  • Deur schadevrij openen: Wij openen alle soorten deuren en ramen zonder schade te maken
  • Sloten vervangen: Met of zonder spoed vervangen wij u sloten vakkundig en snel
  • Inbraakschade herstellen: In een mum van tijd ziet u niets meer van de inbraakschade
  • Inbraakpreventie: Wij bieden inbraakpreventie advies en voeren dit secuur voor u uit, zodat uw woning optimaal beveiligd is
  • Noodafsluitingen: Dient een woning, ruimte of pand met spoed een noodafsluiting te krijgen? Wij regelen dit!
  • (Auto) Sleutels bij laten maken: Het hebben van meerdere sleutels voor uw deur(en) en/of auto(‘s) biedt allerlei voordelen.

Wat klanten over Lockit Slotenmakers in Capelle aan den IJssel zeggen

Wij hebben veel positieve beoordelingen ontvangen in de dertig jaar waarin wij actief zijn. Klanten omschrijven ons als een betrouwbare en eerlijke Slotenmaker met een hoogwaardige klantenservice. Onze klanten hebben ervaren dat wij snel ter plaatse zijn, ons werk secuur en professioneel afleveren en u passend advies geven ongeacht de situatie waarvoor wij aanwezig zijn. U leest onze positieve beoordelingen via Google of op onze website. 

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Wat vreselijk fijn dat jullie zo snel konden langskomen. Binnen luttele momenten waren onze pensloten zeer vakkundig vervangen en voor een vooraf afgesproken tarief! Jullie zijn echt toppers! Bedankt!

Shamilla Vollebregt (Rotterdam)

Super fijne service! Kopje koffie en een gezellig gesprek tijdens het wachten. Daarna niet met één, maar twee werkende autosleutels de deur uit. Zeer tevreden over Lockit Slotenmakers! Zeker een aanrader.

Richard van Delft (Rotterdam)

Ik ben erg kundig, snel en klantvriendelijk geholpen door Lockit Slotenmakers Nesselande. Ze stellen zich zeer flexibel op om je te helpen. Ik zou dit bedrijf aan anderen zeker aanraden!

Neem direct contact op met een slotenmaker!

Neem in het geval van spoed nu direct contact met ons op om een gecertificeerde slotenmaker op locatie te laten komen via telefoonnummer: 010 2222 559!

Heeft uw klus geen haast? Neem dan contact op voor het plannen van de werkzaamheden of vraag bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan. Vul ons contactformulier in op deze website onder de knop contact of bel ons op telefoonnummer: 010 2222 559. Ook kunt u ons e-mailen op emailadres: info@lockit.nl!

Bel ons