Bedrijfsbeveiliging

Aanpak en Lockit Slotenmakers is de juiste keuze waar het om beveiligen gaat van bedrijfsobjecten (bedrijfsbeveiliging), wij kijken met onze praktijkervaring naar het object, sporen de zwakke plekken op die bij een inbraak poging als eerste worden aangevallen maken een plan van aanpak en gaan in overleg met de klant de zwakke plekken dichten.

Ook geven wij altijd tips omtrent organisatorische beveiliging, een goed beveiligd bedrijfspand is als men de organisatorische maatregelen niet in acht neemt een gewild doelwit voor inbrekers.

1 / 3

Beveiligingsadvies nodig, naar wie te luisteren?

De politie zegt dit, een kennis zegt dat en de verzekeringmaatschappij geeft weer een ander advies.
Op wiens inzicht moet u nu afgaan? Vraag het aan de specialist!

Wij krijgen alles open! Maar wij weten ook welke producten ons veel werk en problemen opleveren. Waar wij de tijd hebben, daar moet de inbreker binnen tien minuten toch wel binnen zijn.

Wij geven u een gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse. Samen met u zoeken wij dan naar de zwakke plekken.

Goede beveiliging behoeft geen bunker of gevangenis op te leveren. Beveiligen kan vaak ook heel elegant worden toegepast.

Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 / 3

Bedrijfsbeveiliging, veilig maar wel makkelijk!

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u geen cipier wordt met bossen sleutels. Eén sleutel voor de buitenkant, waar u alle sloten mee kunt openen en maximaal één sleutel voor eventuele raam of schuifpui-sloten.

Het begint altijd met het gebruik van het beste materiaal bij het afsluiten van deuren en ramen en dit ook duidelijk zichtbaar aan te brengen. Gelegenheidsdieven, (in zo’n 95% van alle gevallen) die dit aan de buitenzijde zien zijn dan al niet meer geïnteresseerd.

Voor een inbreker die op zoek gaat naar een buit met een hogere waarde zijn zwaardere inbraakwerende maatregelen nodig. Zwaardere sloten in combinatie met een alarminstallatie bijvoorbeeld. Hiermee wordt de inbreker al gedetecteerd voordat hij binnen is. Ook inbraakvertragend glas of glasverbetering met inbraakwerend folie is mogelijk. Daarnaast kunnen we rookgeneratoren plaatsen die het pand binnen tien seconden vol met rook zetten. De inbreker kan dan niets meer waarnemen.

Wat we tegenwoordig steeds meer zien zijn zogeheten ‘panic rooms’: versterkte ruimtes in een woning of bedrijfspand waar dure objecten veilig in kunnen worden opgeborgen. Bewoners en medewerkers vinden in deze ruimte een veilig heenkomen in geval van binnendringing of een overval. Een ‘panic room’ geeft u de benodigde tijd om de politie te bellen. Deze ruimtes kunnen we, indien nodig, zelfs kogelwerend uitvoeren.

Wordt de woning of bedrijfspand met dit soort draconische maatregelen niet een soort fort? In de praktijk valt dit reuze mee. Over het algemeen zijn de aanpassingen niet echt zichtbaar en vallen ze niet direct op.

Vaak is een is een panic room ook niet echt nodig maar is een kluis afdoende.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 3

Kluizen

Een brand- en brandwerende kast (kluis) om kostbare en of dierbare spullen veilig in op te bergen is in de meeste gevallen afdoende. Bij de aanschaf van een kluis is het belangrijk van te voren de waarde en het volume te bepalen van de goederen die er in worden opgeborgen. Nog een belangrijk punt: een kluis dient altijd te worden vastgezet, al weegt hij meer dan 1000 kilo.

Helaas constateren wij maar al te vaak dat er niet goed wordt nagedacht bij de aanschaf van een kluis. Een brandwerende kluis is meestal niet inbraakwerend en een inbreker heeft deze dan ook binnen vijf minuten open. Er zijn braak- en brandwerende kasten waar zelfs een specialist twee dagen voor nodig heeft om hem open te breken. Wij hebben alle middelen en tijd om uw kluis vakkundig te kunnen openen, als het kan zonder schade.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons