Slotenmaker Bleiswijk | 010-2222559

Voor een beveiliging en / of reparatie van uw slot, cilinder of kluis kan er een expert van slotenmaker Bleiswijk bij u langskomen in of nabij Bleiswijk. Alles gaat vanzelfsprekend in overleg, en onze deskundige zal alle opties rustig met u doornemen alvorens aan de slag te gaan. Uw klus is bij onze monteur in goede handen. De monteur gaat altijd zorgvuldig te werk met de beveiliging of reparatie die u wilt laten verrichten.

Heeft u al dan niet dringend een slotenmaker nodig, en woont u in of in de buurt van Bleiswijk? Zoek dan niet verder, maar bel met een monteur van slotenmaker Bleiswijk. Wij bieden met ons steunpunt voor Bleiswijk een eigen slotenmaker op het gebied van beveiliging en het plaatsen, vervangen en / of repareren van cilinders, pensloten, oplegsloten, kluizen, bijzetsloten, raamsloten en deurgarnituur. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel.

Belt u naar slotenmaker Bleiswijk, dan bent u er zeker van dat u een vakman in huis haalt. Voor een erkende slotenmaker zijn wij de geschikte partner. Op onderstaande gebieden staan wij u met raad en daad bij:

Slotenmaker Bleiswijk

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Ons Team | Betrouwbare Slotenmakers
Slotenmaker Bleiswijk, Slotenservice Bleiswijk
  • Meer dan 25 jaar ervaring, sinds 1990 actief
  • Gegarandeerd een echte vakman, met passie voor ons mooie vak
  • Trots lid van het Sleutel en Sloten Gilde
  • 2 jaar garantie op levering en plaatsing
  • Service aan huis en aan bedrijf
  • Snel ter plaatse
  • Altijd prijsopgave vooraf, geen verplichting of voorrijkosten
  • Gratis beveiligingscheck
  • In Bleiswijk kunt u altijd bij ons terecht!
Slotenmaker Bleiswijk:

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken

010-2222559 info@lockit.nl

Slotenmaker Bedrijven
Slotenmaker particulieren
Cilindersloten maken

Slotenmaker Bleiswijk is betrouwbaar, snel en erkend!

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Problemen met uw slot in Bleiswijk?

Wanneer u problemen heeft aan een slot, cilinder of kluis in Bleiswijk komen onze ervaren slotenmakers u graag helpen. Als een slot defect is maak het slot niet open, gebruik geen geweld, onze ervaren monteurs kunnen veelal het slot repareren, zij hebben de ervaring en het juiste gereedschap om uw slot, cilinder en of kluizen, te repareren waardoor de kosten voor u niet onnodig hoog uit vallen. onze slotenmaker bekijkt met u het probleem, geeft aan hoe het opgelost kan worden en wat de kosten zullen bedragen, als u akkoord gaat zal hij het probleem oplossen, alles netjes weer opruimen en ook uw andere sloten een gratis smeerbeurt geven, mocht u de aangegeven prijs te hoog vinden dan krijgt u een hand en gaat onze slotenmaker weg,
hier zijn absoluut geen kosten aan verbonden.
Slotenmaker Bleiswijk heeft als enige slotenmaker de tarieven online staan, wij zijn trots, eerlijk en betrouwbaar.

Particulieren, bedrijven en overheid

Naast onze particulieren klanten bedienen wij ook tuinders, makelaars, beheermaatschappijen, winkel(keten)s, bedrijven, aannemers, advocaten en deurwaarders. We brengen beveiligingen aan, herstellen sluitsystemen of geven vrijblijvend beveiligingsadvies. De Slotenmaker van Bleiswijk komt graag bij u langs om samen met u de zwakke plekken in uw bedrijf, winkel, of (woningen)complex te bekijken.

Onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers

De Slotenmaker van Bleiswijk is een onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers. Dit bedrijf verleent sinds 1990 service op het gebied van sloten en beveiliging. Deze jaren van ervaringen met sloten, kluizen, veiligheidsdeuren en beveiliging heeft geresulteerd in een dealerschap voor de volgende merken: Pfaffenhain, Lips, Nemef, Yale, Cisa, KFV, ZI Ikon, Evva, Salto, Hoppe, Fuhr, Sobinco, Winkhaus, DX, Eff Eff en Dom.

Pas op voor oplichters!

Let op dat als u prijzen aan het vergelijken bent dat u altijd om een totaal prijs vraagt en controleer die prijs bij de “monteur” die men langs stuurt voordat hij begint (wat is de totale prijs die ik moet afrekenen als u klaar bent? Als u daar een warrig antwoord op krijgt gewoon wegsturen.), helaas lopen er in onze branche wat oplichters rond die op hun site vermelden dat ze uw deur openen vanaf € 15,- deze oplichters berekenen na afloop net zo makkelijk € 300,- of meer en intimideren klanten om te betalen, mocht u daar intrappen gewoon niet betalen wat ze ook zeggen en gelijk de politie bellen.

Teken nooit iets voordat deze oplichters beginnen en nogmaals
bij twijfel niet doen.

Werkgebied

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Erkend LeerbedrijfERKEND LEERBEDRIJF

Slotenmaker Bleiswijk is een erkend leerbedrijf. Wij leiden jonge enthousiaste mensen op tot slotenmaker.

Wij zijn trots op ons mooie vak. Slotenmaker is een oud specialistisch vak waar geen opleidingen voor zijn, waarin wij onze passie voor vakwerk graag doorgeven.

Erkend LeerbedrijfNSSG

Slotenmaker Bleiswijk is lid van het Nederlandse Sleutel-en Slotenspecialisten Gilde.

Dè specialisten club als het gaat om het dupliceren van alle soorten en merken van sleutels, maar ook voor het specialistisch aanbrengen en adviseren van hang en sluitwerk voor uw woning of bedrijf.

Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559!

“IN SAFETY WE TRUST”

Bel ons