Bijzetslot

Een bijzetslot is een extra slot om een deur extra te beveiligen. Bijzetsloten zijn er in verschillende soorten en maten van een goedkoop en inferieur penslot tot een zwaar insteek bijzetslot voorzien van mangaan stalen rolstiften in de schoot en waar de deur is verstevigd met anti-kerntrekbeslag en waarvan het kozijn is verstevigd met een stalen sluitkom.

Voor een optimale beveiliging is het aan te bevelen, naast een goed veiligheidsslot, één of twee bijzetsloten te plaatsen. Een bijzetslot wordt op een deur geplaatst als het bestaande hoofdslot niet voldoet aan de gewenste kwaliteit van inbraakwerendheid.

1 / 3

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat uw cilinder er niet uit te trekken is (d.m.v. een schroef die ze uw cilinder indraaien en met deze schroef uw cilinder uit de deur trekken).  Kerntrekbeveiliging is er ook voor uw bijzetsloten. Namelijk met een anti-kerntrek rozet.

Er zijn ook cilinders waarmee de sleutels alleen maar te kopiëren zijn met een sleutelcertificaat. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gelijksluitende cilinders waarmee u met een enkele sleutel alle cilinders kunt openen. Beslis verder ook of u een enkel of dubbele cilinder wilt gebruiken, of een cilinder met een knop aan de binnenkant van de deur.

Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 / 3

Penslot

Een penslot (ook wel steekslot genoemd) wordt veelal gebruikt in kastdeuren. Toch zien we deze sloten ook vaak terug in deuren.

Het was Zeiss Ikon die in de jaren ’80 met dit slot op de markt kwam. Het zwakke punt van dit slot is dat het meestal zonder beslag en sluitkom in de deur wordt geplaatst. Gevolg: een deur die uitscheurt bij een inbraakpoging.

Dit is te voorkomen door het aanbrengen van veiligheidsbeslag . Dit heft de zwakke plek op in de deur waar het penslot is ingeboord. Voor de bescherming van het kozijn kunnen ter versteviging sluitkommen worden aangebracht. Toch raden wij aan dit type slot niet te gebruiken. De hardstalen pennen breken vrij gemakkelijk uit de zachtmetalen grondplaat. Kortom: Kies voor veiligheid, kies voor een bijzetslot (of meerpuntssluiting).

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 3

Bijzetslot raam

Een bijzetslot wordt bij ramen geplaatst in aanvulling op bestaande sloten of sluitingen. Vooral als deze bestaande sloten niet voldoen aan het SKG keurmerk. Bij ramen worden voornamelijk oplegsloten gebruikt als bijzetslot. Een bijzetslot komt van pas bij draairamen, schuifruimen, klepramen, uitzetramen en ramen die zich boven de buitendeur bevinden.

Ramen zijn geliefde plekken bij inbrekers om een weg naar binnen te forceren. Zonder goede sloten kan een inbreker je raam gemakkelijk openen en uw huis binnendringen.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons