Veiligheidsdeur

Inbraakwerende deuren zijn gemaakt van inbraakvertragende materialen. In de praktijk spreekt men van veiligheidsdeuren of beveiligde deuren. Toch is er een verschil tussen een veiligheidsdeur en een beveiligde deur. Een echte veiligheidsdeur is voorzien van veilig hang- en sluitwerk met meerpuntssluiting, dievenklauwen en zware scharnieren.

Door de metalen deuromlijsting in combinatie met dievenklauwen kan de inbreker de deur er niet  uittillen. Een beveiligde deur is echter nog geen veiligheidsdeur. Vaak is het slechts een standaard deur voorzien van andere sloten, een anti-inbraakcilinder of andere gedeeltelijke oplossingen om inbraakpogingen te vertragen of te bemoeilijken.

Vraag daarom altijd een offerte voor een veiligheidsdeur en niet voor een beveiligde deur. Wij leveren Euroblok veiligheidsdeuren die voldoen aan strenge normen inzake inbraak- en brandwerendheid.

Ons nieuwe hoofdkantoor:

Nieuw hoofdkantoor van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind mei zullen wij ons nieuwe hoofdkantoor te Nesselande betreden.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

1 / 2

Veiligheidsdeur en een onbeveiligde deur

Er is een groot verschil tussen een veiligheidsdeur en een ‘onbeveiligde’ deur. Zowel de constructie als het materiaal zijn niet met elkaar te vergelijken. Elke deur bestaat uit twee delen, de deur zelf en het deurkozijn. Een houten combinatie gaat ‘werken’ door weersinvloeden en is ook relatief inbraakgevoelig.

Een veiligheidsdeur heeft een combinatie van staal én is geïsoleerd.  Bovendien houdt de naadloze constructie onprettige luchtjes, geluid en tocht buiten. Een belangrijk voordeel van staal is ook dat het materiaal niet kromtrekt, vervormt of anderszins werkt.

Het vervangen van uw bestaande deur door een veiligheidsdeur is een eenvoudige aanpassing, waar u veel plezier van heeft. U ervaart veel meer rust en wooncomfort.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

2 / 2

Vrijblijvende offerte

Omdat natuurlijk elke woonsituatie anders en uniek is, doen wij graag een prijsopgave ter plaatse. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en gratis beveiligingsadvies.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons