Slotenmaker Zwijndrecht | 078-2600999

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Zwijndrecht aan het juiste adres. Slotenmaker Zwijndrecht kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

  • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
  • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
  • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
  • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
    Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Zwijndrecht

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Geen verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Slotenmaker Zwijndrecht, al bijna 30 jaar de slotenspecialist van Zwijndrecht, al jarenlang helpen wij particulieren, bedrijven en overheidsbedrijven met een kapot slot, oplegslot, insteekslot, schuifpuislot, meerpuntssluiting, kluis of met het vervangen van een cilinder.

Wij zijn een trots lid van het Nederlands Sleutel-en Slotenspecialisten Gilde, een selecte groep van Slotenmakers die het oude ambacht in ere houden.

Wij werken alleen met eigen zeer ervaren personeel die ieder gescreend zijn en in het bezit zijn van een bewijs van goed gedrag.

Wij gaan vooraf altijd met de klant in overleg wat te doen, moet er een slot gerepareerd of vervangen worden, hierna zullen wij aangeven wat de totale kosten zullen zijn en zullen na akkoord klant de werkzaamheden aanvangen, als de klus geklaard is zullen we de klant vragen om alles te controleren, als de klant tevreden is dan zullen we een bon uitschrijven en kan de klant pinnen of contant afrekenen.

Openmaken van een deur, het is de plicht van onze Slotenmakers dat als de deur schadevrij te openen is dat deze schadevrij geopend dient te worden.

Onze tarieven staan op onze website, waar de meeste bedrijven wazig zijn over wat de kosten zullen zijn hebben wij het juist inzichtelijk gemaakt wij onderscheiden ons van schimmige bedrijfjes met vage prijzen en vage toeslagen, als u meer wilt weten over malafide “slotenmakers” kunt u hier klikken.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en geven de expertise omtrent ons mooie vak door aan nieuwe generaties er zijn geen echte opleidingen voor dus leiden we veelal onze eigen Slotenspecialisten op aangevuld met Slotenmakers die hun sporen al hebben verdient.

Beveiligingsadvies is bij ons altijd geheel gratis en geheel vrijblijvend, bij ons geen snelle verkoper die het wel eventjes uitkomt leggen, bij ons komt er een buitenmonteur bij u langs die u advies en uitleg geeft en indien gewenst een prijsopgave achterlaat.

2 jaar garantie | Heldere vaste tarieven | Geen verrassingen achteraf | Erkende en professionele installateurs

Slotenmaker Bedrijven
Slotenmaker particulieren
Cilindersloten maken

Slotenmaker Zwijndrecht is betrouwbaar, snel en erkend!

Problemen met uw slot in Zwijndrecht?

Wanneer u problemen heeft aan een slot, cilinder of kluis in Zwijndrecht komen onze ervaren slotenmakers u graag helpen. Als een slot defect is maak het slot niet open, gebruik geen geweld, onze ervaren monteurs kunnen veelal het slot repareren, zij hebben de ervaring en het juiste gereedschap om uw slot, cilinder en of kluizen, te repareren waardoor de kosten voor u niet onnodig hoog uit vallen. onze slotenmaker bekijkt met u het probleem, geeft aan hoe het opgelost kan worden en wat de kosten zullen bedragen, als u akkoord gaat zal hij het probleem oplossen, alles netjes weer opruimen en ook uw andere sloten een gratis smeerbeurt geven, mocht u de aangegeven prijs te hoog vinden dan krijgt u een hand en gaat onze slotenmaker weg, hier zijn absoluut geen kosten aan verbonden. Slotenmaker Zwijndrecht heeft als enige slotenmaker de tarieven online staan, wij zijn trots, eerlijk en betrouwbaar.

Particulieren, bedrijven en overheid

Naast onze particulieren klanten bedienen wij ook tuinders, makelaars, beheermaatschappijen, winkel(keten)s, bedrijven, aannemers, advocaten en deurwaarders. We brengen beveiligingen aan, herstellen sluitsystemen of geven vrijblijvend beveiligingsadvies. Dé Slotenmaker van Zwijndrecht komt graag bij u langs om samen met u de zwakke plekken in uw bedrijf, winkel, of (woningen)complex te bekijken.

Onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers

De Slotenmaker van Zwijndrecht is een onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers. Dit bedrijf verleent sinds 1990 service op het gebied van sloten en beveiliging. Deze jaren van ervaringen met sloten, kluizen, veiligheidsdeuren en beveiliging heeft geresulteerd in een dealerschap voor de volgende merken: Pfaffenhain, Lips, Nemef, Yale, Cisa, KFV, ZI Ikon, Evva, Salto, Hoppe, Fuhr, Sobinco, Winkhaus, DX, Eff Eff en Dom.

Pas op voor oplichters!

Let op dat als u prijzen aan het vergelijken bent dat u altijd om een totaal prijs vraagt en controleer die prijs bij de “monteur” die men langs stuurt voordat hij begint (wat is de totale prijs die ik moet afrekenen als u klaar bent? Als u daar een warrig antwoord op krijgt gewoon wegsturen.), helaas lopen er in onze branche wat oplichters rond die op hun site vermelden dat ze uw deur openen vanaf € 15,- deze oplichters berekenen na afloop net zo makkelijk € 300,- of meer en intimideren klanten om te betalen, mocht u daar intrappen gewoon niet betalen wat ze ook zeggen en gelijk de politie bellen.

Teken nooit iets voordat deze oplichters beginnen en nogmaals
bij twijfel niet doen.

Ons Team | Betrouwbare Slotenmakers
Slotenmaker Zwijndrecht
Werkgebied
Erkend LeerbedrijfERKEND LEERBEDRIJF

Slotenmaker Zwijndrecht is een erkend leerbedrijf. Wij leiden jonge enthousiaste mensen op tot slotenmaker.

Wij zijn trots op ons mooie vak. Slotenmaker is een oud specialistisch vak waar geen opleidingen voor zijn, waarin wij onze passie voor vakwerk graag doorgeven.

Erkend LeerbedrijfNSSG

Slotenmaker Zwijndrecht is lid van het Nederlandse Sleutel-en Slotenspecialisten Gilde.

Dè specialisten club als het gaat om het dupliceren van alle soorten en merken van sleutels, maar ook voor het specialistisch aanbrengen en adviseren van hang en sluitwerk voor uw woning of bedrijf.

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 078-2600999!

“IN SAFETY WE TRUST”

Bel ons