Slotenmaker Maassluis | 010-2222559

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Maassluis aan het juiste adres. Slotenmaker Maassluis kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

  • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
  • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
  • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
  • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
    Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Maassluis

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Defect slot, deur gaat niet meer open, uw kluis heeft onderhoud nodig, iemand geeft de sleutel niet terug, u wilt de beveiliging verbeteren, de meerpuntssluiting doet het niet meer, zomaar een greep uit de problemen die Slotenmaker Maassluis al sinds 1990 in Maassluis oplost.

Slotenmaker Maassluis

Uw Slotenmaker is aangesloten bij het Nederlandse Sleutel en Slotengilde wat garant staat voor vakkundige Slotenmakers die op een eerlijke en vakkundige manier hun werkzaamheden verrichten, het Sleutel en Slotengilde is een verzameling van Slotenmakers die veel passie en eer in hun werk steken.

Wij kunnen u vooraf exact vertellen wat wij voor u kunnen doen en wat het tot op de cent zal gaan kosten, onze tarieven staan netjes op onze website zonder kleine lettertjes en of voorwaarden, dit klinkt vrij normaal alleen is het in onze branche niet normaal, jammer genoeg lopen er te veel houthakkers rond die meer kapot maken dan noodzakelijk en die belachelijke hoge prijzen vragen voor prutswerk.

Wij bedienen ook het bedrijfsleven in Maassluis met sloten, kluizen, cilinders, deurdrangers, toegangscontrole etsen ter.

Overheidsdiensten en deurwaarders maken ook al jaren gebruik van onze diensten, niets zo fijn als een ervaren slotenmaker die in no time heel discreet een deur kan openen.

Slotenmaker Maassluis de juiste keuze.

2 jaar garantie | Heldere vaste tarieven | Geen verrassingen achteraf | Erkende en professionele installateurs

Een waardevolle partner

Uw deur dichtgevallen? Of problemen met uw sloten? Liever niet natuurlijk, maar het kan je nu eenmaal een keer overkomen. Desbetreffende problemen kunnen een hoop overlast veroorzaken. Wij van Slotenmaker Maassluis begrijpen hoe vervelend deze onverwachtse problemen kunnen zijn. Bij ons staat een snelle service dan ook voorop. Wij doen altijd onze uiterste best om u zo snel mogelijk weer uit deze problemen te helpen.

Uw probleem is ons probleem. En zo zien wij het ook echt. Wij gaan niet eerder naar huis, voordat we een tevreden glimlach bij u op het gezicht hebben getoverd. Dat zit nou eenmaal in ons bloed. Dagelijks proberen wij weer het uiterste te geven.

De wereld veranderd. En wij van Slotenmaker Maassluis proberen deze veranderingen altijd voor te zijn. Jaarlijks staat er een bijscholingscursus gepland voor onze slotenmakers. Het personeel weet dan ook niet beter. Hier door blijven we de technologische ontwikkelingen bij, waardoor we nooit voor verassingen komen te staan. En met nooit bedoelen we dan ook echt nooit.

Jaarlijks helpen wij honderden huishoudens en bedrijven die problemen hebben met sloten, beveiligingen of problemen met de sluitsystemen. Wij worden vaak pas in het leven geroepen op het moment dat er problemen zijn. Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk goed onderhoud is. Dit onderhoud nemen wij graag onder handen. Wanneer maakt u kennis met de expertise en betrokkenheid van Slotenmaker Maassluis.

Neem met ons contact op als uw problemen hebt met alles wat met sloten te maken heeft. Dan gaan we direct kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Slotenmaker Bedrijven
Slotenmaker particulieren
Cilindersloten maken

Slotenmaker Maassluis is betrouwbaar, snel en erkend!

Ons Team | Betrouwbare Slotenmakers
Slotenmaker Maassluis
Werkgebied

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Erkend LeerbedrijfERKEND LEERBEDRIJF

Slotenmaker Maassluis is een erkend leerbedrijf. Wij leiden jonge enthousiaste mensen op tot slotenmaker.

Wij zijn trots op ons mooie vak. Slotenmaker is een oud specialistisch vak waar geen opleidingen voor zijn, waarin wij onze passie voor vakwerk graag doorgeven.

Erkend LeerbedrijfNSSG

Slotenmaker Maassluis is lid van het Nederlandse Sleutel-en Slotenspecialisten Gilde.

Dè specialisten club als het gaat om het dupliceren van alle soorten en merken van sleutels, maar ook voor het specialistisch aanbrengen en adviseren van hang en sluitwerk voor uw woning of bedrijf.

Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559!

“IN SAFETY WE TRUST”

Bel ons