Slotenmaker Breda

Kies voor een betrouwbare slotenmaker in BREDA

Dé slotenmaker in Breda helpt u als u bent buitengesloten, als u graag uw huis beter wilt beveiligen, als u de sloten wilt vervangen maar ook met het repareren van uw hang- en sluitwerk. Wij zijn als Slotenmaker Breda al sinds 1990 actief en onze monteurs zijn allemaal in het bezit van een VOG verklaring. Wij hebben jarenlange ervaring en onze erkende professionele monteurs zijn intern opgeleid. De vakkundige monteurs van Slotenmaker Breda staan 24/7 voor u klaar.

Slotenmaker Breda

Voordelen Lockit Slotenmakers

Vertrouwen, vakmanschap en service

Buitengesloten in BREDA? Wij helpen u snel EN VAKKUNDIG weer naar binnen

Is uw sleutel afgebroken? Bent u de sleutels binnen vergeten of is de deur dicht gewaaid? Dan bent u waarschijnlijk buitengesloten en wilt u snel weer naar binnen. Onze erkende en betrouwbare slotenmakers in Breda zijn snel ter plaatse en openen uw deur schadevrij. Onze slotenservice is snel en secuur en onze monteurs openen uw deur vaak binnen enkele minuten. Bij Lockit Slotenmaker Breda openen wij uw deur voor € 125,-. Als wij uw deur niet kunnen openen zonder uw cilinder uit te boren, dan komen er alleen nog kosten bij voor een nieuwe cilinder. Wij openen uw deur altijd schadevrij. Zo ziet u niet dat onze erkende monteur ooit is langs geweest en kunt u snel weer door met uw dagelijkse werkzaamheden.

Als u dat wilt, belt de monteur u 10 of 15 minuten van tevoren, zodat u niet hoeft te wachten. Wij staan 24/7 voor u klaar en u kunt bij ons gewoon pinnen. Nadat de monteur uw deur schadevrij heeft geopend, krijgt u netjes een factuur.

WAAROM U VOOR ONS KIEST

Een betrouwbare & eerlijke slotenmaker in BREDA

Lockit Slotenmaker heeft een steunpunt in Breda en daar verrichten we als Slotenmaker Breda sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten. Heeft u problemen met een slot, bent u de sleutels kwijt of bent u buitengesloten? Bel Lockit Slotenmakers in Breda! Wij staan in Breda en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Wij zijn erkend door het NSSG, ALOA en Slotenmaker Nederland. Het NSSG (Nederlands Sleutel-en Slotenspecialisten gilde) is het keurmerk dat staat voor betrouwbaarheid. Zo weet u dat u niet met oplichters te maken heeft maar met echte slotenmakers. Onze monteurs zijn intern opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Hieronder vind u de voordelen van Lockit Slotenmakers, dé slotenmaker in Breda:

Monteur opent deur schadevrij in Breda

Betrouwbaar

Lockit Slotenmakers in Breda is een erkend bedrijf. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en u bent van harte welkom in onze winkel. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

Erkend & gecertificeerd

Al onze monteurs zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Onze monteurs zijn erkend en intern opgeleid. Wij besteden onze opdrachten niet uit. Zo krijgt u een echte vakman op uw stoep.

Lockit Slotenmaker Breda boort cilinder uit

Vaste & heldere tarieven

Ons bedrijf hanteert vaste tarieven. Zo weet u precies wat een klus u gaat kosten en zo komt u niet voor verrassingen te staan. Hier vind u alle slotenmaker tarieven in één handige overzicht.

BEOORDELINGEN

Onze klanten beoordelen ons met een 4.9 van de 5 sterren op Google. Gebaseerd op 90 ervaringen.
5/5

POLITIE KEURMERK VEILIG WONEN

UW HUIS BEVEILIGEN VOLGENS DE PKVW-NORM

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen. Dit keurmerk wordt toegekend door het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). 

Wij hebben ervoor gekozen geen onderdeel van het PKVW uit te maken. Zo gaat het PKVW uit van inbrekers die met een schroevendraaier en een hamer uw sloten te lijf gaan. Helaas is dit in de praktijk toch anders. De inbreker komt hedendaags toch vaker met een koevoet en geavanceerde apparatuur uw sloten bestormen. Wilt u de woning of bedrijfspand echt beveiligen, laat u dan voorzien van beveiligingsadvies door een monteur van Lockit Slotenmaker in Breda.

Wij kunnen u natuurlijk wel adviseren volgens de norm van het PKVW. Zo krijgt u bij veel verzekeringsmaatschappijen 20% korting op uw inboedelverzekering.

SLOTENMAKER BREDA IN CIJFERS

0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
Buitenmonteurs

SNEL TER PLAATSE BIJ PROBLEMEN MET UW SLOTEN IN BREDA

SLOTENMAKER BREDA: DE OPLOSSING VOOR AL UW PROBLEMEN OMTRENT SLOTEN

Lockit Slotenmaker helpt u met al uw problemen omtrent sloten. Wij zijn vaak binnen 30 minuten ter plaatse in Breda en kunnen u helpen met alle slotproblemen. Er is geen deur die wij niet open krijgen en geen probleem die wij niet kunnen oplossen. Zo kunnen wij u helpen als uw:

maar ook als u:

Onze winkel inrichting

LET OP! OPLICHTERS ACTIEF IN REGIO BREDA

MALAFIDE SLOTENMAKERS

Lockit Slotenmaker Breda kan het niet vaak genoeg zeggen. Kijk uit voor oplichters. Momenteel wordt Google overspoeld met malafide slotenmakers. Deze oplichters adverteren met een zeer lage “vanaf prijs” maar berekenen u uiteindelijk de hoofdprijs. Voorkom torenhoge rekeningen en kies voor een betrouwbare slotenmaker in uw regio. Wij besteden klussen niet uit aan derde partijen maar maken gebruik van monteurs, die intern zijn opgeleid en die onder contract staan bij Lockit Slotenmaker in Breda. 

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben een fysieke bezoekadres (winkel en hoofdkantoor).

Malafide slotenmaker opgepakt

UW VOORDEURSLOTEN LATEN VERVANGEN

DOOR EEN PROFESSIONELE EN ERKENDE SLOTENMAKER IN BREDA

WAT DE KOSTEN ZIJN VAN ONZE SLOTENMAKER DIENSTEN

KOSTEN SLOTENMAKER BREDA

Bij Lockit Slotenmaker Breda geen verrassingen, bij ons staan alle tarieven online. Zo weet u precies wat de prijzen zijn van onze diensten en weet u precies waar u aan toe bent. Mocht u nog vragen hebben over de kosten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

DEUR SCHADEVRIJ OPENEN

DEUR SCHADEVRIJ OPENEN

Uw deur is schadevrij te openen als uw deur niet op slot zit en als u geen anti-inbraakstrip op uw deur heeft. Wij kunnen uw deur open flipperen en zo hoeven wij zelfs uw cilinder niet te vervangen. Zo kunt u gewoon uw eigen sleutels behouden.

€ 125,-

Dit is het totale bedrag inclusief arbeid en BTW.

OPENBOREN CILINDER

Uw deur is niet schadevrij te openen, omdat uw deur op slot zit en/of u een anti-inbraakstrip op de deur heeft. Wij boren uw cilinder open waarna wij uw cilinder vervangen met een SKG3 cilinder. De nieuwe cilinder word geleverd met 3 sleutels.

€ 155,-

Dit is het totale bedrag inclusief arbeid, materiaal en BTW.

OPENBOREN OPLEGSLOT

Uw deur is niet schadevrij te openen, omdat uw deur op slot zit en/of u een anti-inbraakstrip op de deur heeft. Wij boren uw oplegslot open waarna wij uw oplegslot vervangen met een nieuwe oplegslot. Het nieuwe oplegslot word geleverd met 3 sleutels.

€ 194,-

Dit is het totale bedrag inclusief arbeid, een oplegslot en BTW.

KOSTEN CILINDERS LATEN VERVANGEN

Standaard 30/30 Cilinder

Voor het vervangen van een standaard maat cilinder (30/30), bent u in totaal € 130,- euro kwijt. Dit bedrag is all-in dus hier komen geen extra kosten bij.

€ 155,-

Dit is het totale bedrag inclusief arbeid, een cilinder en BTW.

cilinder SKG3 Pfaffenhain

Voor het vervangen van een standaard maat cilinder SKG3 van het merk Pfaffenhain (30/30), bent u in totaal € 154,- euro kwijt. Dit bedrag is all-in dus hier komen geen extra kosten bij.

€ 179,-

Dit is het totale bedrag inclusief arbeid, een cilinder en BTW.

GECERTIFICEERDE cilinder SKG3 Pfaffenhain

Voor het vervangen van een standaard maat cilinder SKG3 van het merk Pfaffenhain (30/30) met certificaat, bent u in totaal € 199,- euro kwijt. Dit bedrag is all-in dus hier komen geen extra kosten bij.

€ 229,-

Dit is het totale bedrag inclusief arbeid, een cilinder en BTW.

KOSTEN OPLEGSLOT LATEN VERVANGEN

STANDAARD OPLEGSLOT VERVANGEN

Het vervangen van een oplegslot kunt u het beste aan een professioneel en vakkundig bedrijf over laten. Zo zijn er meerdere maten oplegsloten verkrijgbaar en kunt u vaak een oplegslot niet 1-op-1 vervangen.

€ 194,-

Dit is het totale bedrag inclusief arbeid, een nieuw oplegslot en BTW.

OPLEGSLOT SKG2 LIPS VERVANGEN

Het vervangen van een oplegslot kunt u het beste aan een professioneel en vakkundig bedrijf over laten. Zo zijn er meerdere maten oplegsloten verkrijgbaar en kunt u vaak een oplegslot niet 1-op-1 vervangen.

€ 294,-

Dit is het totale bedrag inclusief arbeid, een nieuw oplegslot en BTW.

DIRECT EEN BETROUWBARE SLOTENMAKER NODIG?

ONZE MONTEURS ZIJN SNEL TER PLAATSE IN REGIO BREDA!

BEVEILIGINGSADVIES VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

VRIJBLIJVEND INBRAAKPREVENTIE ADVIES

Bij Slotenmaker Breda geven we u gratis en vrijblijvend beveiligingsadvies. Onze professionele monteurs gaan samen met u op zoek naar de zwakke plekken in uw beveiliging. En geven u vervolgens het advies hoe u dit aan kunt pakken en de beveiliging van uw pand in Breda kunt versterken.

Al onze monteurs zijn erkend en in het bezit van het Politie Keurmerk Veilig Wonen certificaat. Hierdoor zijn onze monteurs bevoegd om hang- en sluitwerk niet alleen te inspecteren, maar ook direct op locatie een advies uit te brengen in lijn met de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Een goed beveiligde woning of bedrijfspand hoeft helemaal niet duur te zijn, hieronder vind u veel voorkomende hang- en sluitwerk waar Lockit Slotenmaker Breda uw woning of bedrijfspand beter beveiligt.

Sleutel bij laten maken
Anti-kerntrekbeslag gemonteerd op deur

LAAT UW HUIDIGE VOOR- OF ACHTERDEUR BESLAG
VERVANGEN DOOR ANTI-KERNTREKBESLAG

Zoals al eerder aangegeven, hoeft het beveiligen van uw woning helemaal niet duur te zijn. Zo kunt u al vrij eenvoudig uw woning een stuk beter beveiligen door gebruik te maken van anti-kerntrekbeslag. 

Onze monteurs zien nog steeds deuren waarbij de schroeven waarmee het beslag is bevestigd, aan de buitenkant van het beslag te benaderen zijn. De inbreker kan vrij eenvoudig de schroeven los draaien, waarna de inbreker uw cilinder afbreekt en uw slot kan bedienen met een schroevendraaier.

Bij anti-kerntrekbeslag is de cilinder van alle kanten afgeschermd, waardoor de inbreker geen schroef in uw cilinder kan draaien (en zo de cilinder uit de deur kan trekken) maar bij anti-kerntrekbeslag kan het beslag van buitenaf ook niet worden losgedraaid.

Extra veiligheid en gebruiksgemak
MET EEN SKG3 MEERPUNTSSLUITING

Een meerpuntssluiting word over de hele lengte van uw deur ingefreesd. Lockit Slotenmaker Breda helpt u snel en vakkundig met het leveren, plaatsen, repareren of vervangen van een driepuntsslot. Wij hebben een ruim assortiment meerpuntssluitingen op voorraad. 

Wanneer er in uw deur een meerpuntssluiting is gemonteerd, zit deze op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn. De bekendste variant is een driepuntssluiting.

Deze sluiting zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak: de deur hoeft maar met één sleutel bediend te worden, maar is wel op drie plaatsen beveiligd. Wat wel vaak een probleem is bij driepuntssluitingen, is dat het beslag niet is aangepast aan de huidige inbraakmethodes. Dit is simpel op te lossen door het beslag te vervangen met anti-kerntrek inrichting.

Bijzetsloten met anti-kerntrek rozet

KIES NIET VOOR PENSLOTEN MAAR VOOR
BIJZETSLOTEN MET EEN ANTI-KERNTREK ROZET

Als u de beveiliging van uw bedrijfspand of woning serieus neemt, dan laat u geen pensloten plaatsen. Een doorgewinterde inbreker opent pensloten alsof het niets is.

Zo zijn er handige tools waarmee bijna iedereen een penslot vrij eenvoudig kan openen. Vandaar dan ook dat wij bijzetsloten adviseren. Een bijzetslot is wel wat prijziger maar dan beveiligt u de deur ook wel een stuk beter.

Een bijzetslot is een cilinderslot aan de boven- of onderkant van de deur. Een bijzetslot is een combinatie van een insteekslot, cilinder, vierkante- of ronde rozet en een sluitkom. Bijzetsloten kunnen gelijksluitend worden gemaakt waardoor u met één en dezelfde sleutel, zowel het centrale slot als de bijzetsloten kan bedienen. Zo word u geen cipier met een grote bos sleutels.

SLOTENMAKER BREDA WERKT O.A. VOOR

Particulieren

BEDRIJVEN

WONINGBOUW

SLOTENMAKER BREDA IS EEN TROTSE PARTNER VAN DE VOLGENDE KLANTEN

EEN GREEP UIT DE PARTNERS VAN SLOTENMAKER BREDA

SLOTENMAKER BREDA: VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk eerst of de slotenmaker daadwerkelijk geregistreerd is bij de Kamer van Koophandel. Als dit niet het geval is dan heeft u waarschijnlijk te maken met een oplichter. Als u op zoek gaat naar een slotenmaker op Google, bekijk dan bij Google waar het adres is gevestigd. Ziet u een vage industrieterrein of een rare kantoorpand, doe dan geen zaken met deze slotenmaker. De laatste tip is om te kijken of de slotenmaker is aangesloten bij het NSSG. Is de slotenmaker niet aangesloten bij het NSSG, dan betekent dit niet gelijk dat de slotenmaker een oplichter is maar het zou heel goed kunnen. 

De inbraakmethode kerntrekken, word ook wel de Bulgaarse methode genoemd. De inbreker draait een schroef in uw cilinder en trekt vervolgens de hele cilinder uit uw deur. Op onze pagina anti-kerntrekbeslag vind u meer informatie over deze inbraakmethode. U kunt zich vrij eenvoudig tegen deze inbraakmethode beveiligen door anti-kerntrekbeslag op uw deur te laten plaatsen. Zo zit er een schild op het beslag die meedraait met een roterende beweging. Deze is bevestigd voor uw cilinder en zo kunnen inbrekers dus geen schroef in uw cilinder draaien.

Jazeker maar dit doen wij helaas niet op locatie. Wilt u sleutels laten dupliceren? Dan kunt u terecht bij onze hoofdkantoor in Rotterdam Nesselande. Wij kunnen u hier voorzien van bijna alle soorten sleutels. Zo kunt u ook bij ons terecht voor autosleutels. 

Bij Lockit Slotenmaker Breda betaalt u € 125,-  voor onze aanvangstarief. Kunnen wij u problemen het eerste uur verhelpen zonder materiaal? Dan is dat dus het totale bedrag. Bij ons geen verrassingen.

Onze monteurs wel. Wij vinden dat als een slotenmaker een deur niet open krijgt, deze zichzelf eigenlijk helemaal geen slotenmaker mag noemen. Wij krijgen elke deur schadevrij open. Natuurlijk is de ene deur de andere niet maar wij geven nooit op en krijgen echt alles open.

Ten eerste adviseren wij om aangifte te doen. U bent opgelicht en u kunt daar verder niks aan doen. Het is niet uw schuld en het komt helaas te vaak voor, dat iemand word opgelicht door een malafide slotenmaker. Wij hebben inmiddels een meldpunt op onze website waarbij wij documenten na oplichting verzamelen. Zo proberen wij van het beroep slotenmaker, een beroep te maken met legitimatieplicht. Wij vinden dat de politie hard mag optreden tegen dit soort “slotenmakers”.

werkgebied-lockit

LOCKIT SLOTENMAKERS SINDS 1990: EEN LANDELIJKE DEKKING

WERKGEBIED VAN ONZE MONTEURS IN BREDA

Lockit Slotenmaker Breda heeft een landelijke dekking. Wij hebben meer dan vijf steunpunten in Nederland waardoor onze monteurs snel ter plaatse kunnen zijn. Wij helpen u dus in heel regio Breda maar ook daarbuiten. Hieronder vind u alle gebieden waar wij u van dienst kunnen zijn in Breda:

  Foto 1 bijvoegen: Max. 5000kb

  Foto 2 bijvoegen: Max. 5000kb

  VRIJBLIJVENDE OFFERTE OF EEN KOSTELOZE BEVEILIGINGSADVIES OP LOCATIE?

  CONTACT MET SLOTENMAKER BREDA

  Wij verrichten als Slotenmaker Breda sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Breda en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

  Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enige slotenmakers zijn, die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen zijn. Slotenmaker Breda is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde waardoor u weet, dat u met een betrouwbare partner te maken heeft.

  In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

  U kiest voor Lockit Slotenmaker Breda omdat betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is wat wij bieden. Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

  SSB Erkend leerbedrijf
  U kunt bij ons pinnen
  Bel ons