Slotenmaker Rotterdam

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? Onze erkende slotenmakers staan graag voor u klaar. Misschien bent u de sleutels kwijt, bent u buitengesloten of werkt uw slot niet meer naar behoren? Dé vakkundige slotenmaker in Rotterdam helpt u snel en betaalbaar. Zo helpt Slotenmaker Rotterdam u als:

 • U per ongeluk u zelf heeft buitengesloten;
 • Uw sleutels kwijt zijn;
 • Uw sleutel in het slot is afgebroken;
 • Er bij u is ingebroken;
 • Uw slot doordraait of defect is;
 • Uw sleutels gestolen zijn en u direct uw cilinder of slot wilt laten vervangen.

Buitengesloten in Rotterdam? Slotenmaker Rotterdam helpt u snel weer naar binnen!

Trekt u net de deur achter u dicht en liggen uw sleutels nog binnen in uw woning? Geen zorgen, Lockit Slotenmakers staat voor u klaar als u bent buitengesloten! Wij zorgen ervoor dat er zo snel als mogelijk een gespecialiseerde slotenmaker bij u is om u weer toegang tot uw woning te verlenen.
Is uw sleutel afgebroken in het slot? Onze slotenmaker voorziet uw woning desgewenst direct van een of meerdere nieuwe SKG gecertificeerde sloten.

Waarom u kiest voor Slotenmaker Rotterdam

Vertrouwen, vakmanschap en klantgericht

Als u kiest voor LockIt Slotenmakers, kiest u voor ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers helpen u secuur, snel en voor een voordelige prijs. LockIt Slotenmakers biedt u:

Erkende Slotenmaker Logo's

Slotenmaker in Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar, ook voor een vrijblijvende en kosteloze inbraakbeveiling advies.

Met spoed een slotenmaker nodig? Slotenmaker Rotterdam is snel ter plaatse!

Dé slotenmaker in Rotterdam helpt u als u bent buitengesloten, als u graag uw huis beter wilt beveiligen maar ook met het repareren van uw hang- en sluitwerk. Wij zijn als Slotenmaker Rotterdam al sinds 1990 actief en onze monteurs zijn allemaal in het bezit van een VOG verklaring. Wij hebben jarenlange ervaring en onze erkende professionele monteurs zijn intern opgeleid. Zo kunnen onze monteurs u ook helpen als uw slot defect is, uw sleutels gestolen zijn of als u gewoon een veiliger slot wilt. De vakkundige monteurs van Slotenmaker Rotterdam staan 24 uur per dag voor u klaar.

Bent u (met spoed) op zoek naar een professionele en NSSG erkende slotenmaker? Bij Lockit Slotenmakers staan onze ervaren medewerkers voor u klaar. Mogen uw sloten worden vervangen? Heeft u zichzelf buitengesloten van uw woning, garage of vakantiehuis? Is er ingebroken in uw woning? Onze vakmannen staan voor u klaar. Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week u de betrouwbare en professionele service die u van ons gewend bent.

Diensten waar Lockit Slotenmaker Rotterdam u mee kan helpen

Voor vrijwel alles wat te maken heeft met sloten, sleutels en beveiliging van uw woning bent u bij LockIt Slotenmakers aan het juiste adres. Wij bieden betrouwbare dienstverlening met transparante prijzen; vooraf weet u welke kosten u maakt. Voor onderstaande diensten kunt u bij ons terecht:

Monteur-opent-deur-schadevrij-in-Rotterdam

Deur schadevrij openen

Wij openen alle soorten deuren en ramen zonder schade te maken

Spoedservice Slotenmaker Rotterdam

Spoedservice

Wij bieden een spoedservice van 24 uur per dag, 7 dagen per week

Sloten vervangen door SKG3 sloten

Sloten vervangen

Met of zonder spoed vervangen wij u sloten vakkundig en snel

Monteur-SKG3-meerpuntssluiting-aan-het-plaatsen

Inbraakschade herstellen

In een mum van tijd ziet u niets meer van de inbraakschade

Advies inbraakpreventie deur voorzien van beveiliging

Inbraakpreventie

Wij zorgen voor een optimaal beveiligde woning met SKG3 sloten

Lockit-Slotenmaker-Rotterdam-boort-cilinder-uit

Noodafsluitingen

Lockit verzorgt met spoed een woning een noodafsluiting

Veilige sloten laten plaatsen door een erkende slotenmaker in Rotterdam

Onze vakmannen van LockIt Slotenmakers zijn zeer ervaren met het plaatsen en vervangen van veilige en SKG of PKVW gecertificeerde sloten, welke wij aanbieden. Wij bieden een breed assortiment van hoogwaardige sloten, waarover wij u graag informeren en adviseren!

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Slotenmaker Rotterdam in cijfers

0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
Buitenmonteurs

Een greep uit de partners van Slotenmaker Rotterdam

Wat u van Slotenmaker Rotterdam kunt verwachten

In Rotterdam en omgeving verrichten we als LockIt Slotenmakers sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten e.d. Wanneer u problemen hebt met uw slot(en) of u bent buitengesloten, staan wij voor u klaar. In Rotterdam e.o. staan wij bekend als een vakkundig en betrouwbaar bedrijf met de Rotterdamse eerlijkheid hoog in het vaandel. 

Het is belangrijk dat u een betrouwbare slotenmaker kiest; zo weet u vooraf welke kosten er zullen zijn en komt u niet voor onverhoopte verrassingen te staan. Slotenmaker Rotterdam is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde waardoor u weet, dat u met een betrouwbare partner te maken heeft.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en/of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot of hoofdsleutelsystemen. Maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze!

U kiest voor Lockit Slotenmakers in Rotterdam omdat betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit hetgeen is wat wij bieden. Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Meerpuntssluiting Rotterdam

Veelgestelde vragen


Wij zijn 24 uur te bereiken, 7 dagen per week. U kunt dus altijd contact met ons opnemen en wij zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u te helpen.

Voor iedere soort deur of slot hebben wij een passend nieuw slot en/of cilinder. Wij kunnen uw slot of cilinder altijd direct ter plaatse vervangen.

Wij bieden transparante prijzen; voor wij aan de reparatie beginnen bent u op de hoogte van de prijs die u betaalt. Onze vakmannen streven naar het leveren van de beste service voor een zo laag mogelijke prijs.

Uiteraard kiest u zelf welk soort vervangend slot wij voor u plaatsen. Onze ervaren medewerkers zullen u adviseren om een PKVW of SKG gecertificeerd slot te kiezen, daar deze zeer veilig en inbraakwerend zijn. Maar welk slot u kiest, ligt volledig in uw eigen hand.

Lockit Slotenmakers biedt al sinds 1990 vakkundige en professionele slotenmakers in de omgeving Rotterdam. Wij zijn erkend met het keurmerk NSSG en ALOA. Onze prijzen zijn transparant, onze service is hoogwaardig en afspraken zijn afspraken. Onze vakmannen staan altijd voor u klaar, ongeacht waar en wanneer!

Kosten van Slotenmaker Rotterdam

Een erkende slotenmaker met vakkundige monteurs en genoeg kennis en ervaring, zorgt ervoor dat zijn prijzen transparant zijn en de klant vooraf geïnformeerd is over de kosten van de diensten. Lockit Slotenmakers geeft u altijd een exacte prijsindicatie ter plaatse of vooraf per e-mail of telefoon. Let op: Wanneer u contact hebt met een slotenmaker die vooraf geen prijzen noemt, maar aangeeft dat deze afhankelijk zijn van de situatie ter plaatse laat u dan gewaarschuwd zijn. Dit zijn meestal geen vakmannen en in het ergste geval zelfs oplichters!

Omdat Lockit Slotenmakers betrouwbaarheid en vakkundigheid hoog in het vaandel heeft staan, hebben wij al onze prijzen zoals deze zijn op onze website vermeld staan. Bij Lockit Slotenmakers komen er géén meerkosten bij, geen voorrijkosten, spoedtoeslagen of andere onvoorziene kosten. U betaalt wat u op onze website ziet en u krijgt daarvoor de professionele dienstverlening die u verdient. Onze meest voorkomende diensten en daarbij horende prijzen ziet u hier:

Populaire diensten Kosten incl. montage & BTW
Standaard cilinderslot vervangen
€ 155
Penslot vervangen of plaatsen
€ 149
Deur schadevrij openen
€ 125
Cilinderslot SKG3 vervangen
€ 179
Oplegslot vervangen
€ 194

Bezoek de fysieke winkel van Slotenmaker Rotterdam

Onze erkende en intern opgeleide monteurs zijn het hart van onze buitendienst in Rotterdam. De slotenmakers van Lockit verzamelen zich s’ochtends op onze hoofdkantoor op de Emmy van Leersumhof 20 te Rotterdam. Vanuit hier voorzien wij heel Nederland van onze slotenmaker diensten. Wij zijn een van de weinige slotenmakers waarbij u dus ook binnen kunt stappen in een daadwerkelijke winkel. Zo bent u 5 dagen in de week van harte welkom.

Buiten slotenmakers, hebben wij ook een team van sleutelmakers die voor u klaar staan in onze winkel. Bij Sleutelmaker Rotterdam kunt u terecht voor het bijmaken van uw sleutels, het dupliceren van autosleutels (met startonderbreking), brandwerende kluizen en vrijblijvend preventieadvies.

Hoe Lockit Slotenmaker u in Rotterdam beter beveiligt tegen inbraak

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Beveiligingsadvies is bij Slotenmaker Rotterdam geheel gratis en vrijblijvend. De monteur zoekt samen met u naar de zwakke plekken. Wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren of ramen te hangen, openen, vastzetten, sluiten of op slot te doen. Wij helpen u met al uw hang- en sluitwerk.

Driepuntssluiting

Meerpuntssluiting

Wanneer er in uw deur een meerpuntssluiting is gemonteerd, zit deze op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn. De bekendste variant is een driepuntssluiting.

Deur afhangen

Deur afhangen

Het afhangen van een deur is secuur werk wat jarenlange ervaring vereist, onze monteurs hebben de ervaring en het juiste gereedschap om een deur secuur en professioneel af te hangen.

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag is een vrij voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen wij hebben vaak goede aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Penslot

Pensloten

Uw penslot is defect en of wilt niet meer open, ons advies: Probeer dit type slot niet zelf te openen (ook uw handige buurman niet). Een penslot dient geopend te worden door een professional.

werkgebied-lockit

Onze slotenmakers werken in heel Rotterdam

Ongeacht waar in Nederland u bent, Lockit Slotenmakers staat overal en altijd voor u klaar. Onze slotenmakers werken door heel Nederland en streven ernaar zo snel mogelijk bij u ter plaatse te zijn. Dus of het nu gaat om een probleem bij u thuis, met uw auto, op uw vakantieadres of bij familie: overal in Nederland kunt u contact met ons opnemen en zijn wij in een mum van tijd bij u om de problemen aan uw sloten te verhelpen.

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven

Onze diensten bieden wij zowel voor particulieren als voor bedrijven aan. Ook in de zakelijke sector hebben wij jarenlange ervaring en bieden wij o.a. hulp aan:

Particulieren

Bedrijven

Woningbouw

Wat klanten over Lockit Slotenmaker Rotterdam zeggen

Wij hebben veel positieve beoordelingen ontvangen in de dertig jaar waarin wij actief zijn. Klanten omschrijven ons als een betrouwbare en eerlijke Slotenmaker met een hoogwaardige klantenservice. Onze klanten hebben ervaren dat wij snel ter plaatse zijn, ons werk secuur en professioneel afleveren en u passend advies geven ongeacht de situatie waarvoor wij aanwezig zijn. U leest onze positieve beoordelingen via Google of op onze website. 

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Wat vreselijk fijn dat jullie zo snel konden langskomen. Binnen luttele momenten waren onze pensloten zeer vakkundig vervangen en voor een vooraf afgesproken tarief! Jullie zijn echt toppers! Bedankt!

Shamilla Vollebregt (Rotterdam)

Super fijne service! Kopje koffie en een gezellig gesprek tijdens het wachten. Daarna niet met één, maar twee werkende autosleutels de deur uit. Zeer tevreden over Lockit Slotenmakers! Zeker een aanrader.

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Ik ben erg kundig, snel en klantvriendelijk geholpen door Lockit Slotenmakers Nesselande. Ze stellen zich zeer flexibel op om je te helpen. Ik zou dit bedrijf aan anderen zeker aanraden!

  Snel een slotenmaker in Rotterdam nodig?

  Hebt u in een nood- of spoedsituatie snel een slotenmaker nodig in de regio Rotterdam? Bel ons! Lockit Slotenmakers kunt u bellen op: 010-2222559 – 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

  Ook via ons contactformulier zijn wij zeer snel bereikbaar. Vul ons contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk door telefonisch of per e-mail contact met u te zoeken.

  Lockit Slotenmakers heeft een landelijke dekking en werkt door heel Nederland. Omdat Rotterdam onze thuisbasis is, bedienen wij heel regio Rotterdam. Zo kunt u gebruik maken van onze diensten in:

  Rotterdam CentrumRotterdam NoordRotterdam OostRotterdam West en Rotterdam Zuid

  Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Rotterdam.

  Bel ons