Over ons

Wij zijn al sinds 1990 actief als slotenmakers in de meest brede zin van het woord. We zijn trots op ons mooie vak. Passie is onze drijfveer. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring bij de meest vooraanstaande bedrijven in de slotenmakersbranche.

Noem ons “vakidioten”: bij Aanpak & Lockit werken nog echte sloten liefhebbers. Er is bijna geen straat te vinden waarvan we de sloten niet kennen en geen enkel slot kent een geheim voor ons. Altijd zijn we voor u op zoek naar de beste oplossing. Als onze monteurs iets “vreemds” of nieuws op slotengebied zien delen we hiervan direct een foto via Whatsapp. Zo helpen onze slotenmakers elkaar. Dit scheelt een hoop tijd en u veel extra kosten.

Of het nu gaat om een reparatie, het aanpassen of het zelf vervaardigen van sloten voor speciale doeleinden: “Kan niet, bestaat niet” voor ons. In het onmogelijke zien wij juist een uitdaging. Bij ombouwen van een ouderwets klavierslot gebruiken wij de meest moderne cilinders, zodat de authenthieke uitstraling van de deur behouden blijft. En met alle respect voor de meeste slotenmakers die u op internet vindt: bij hen is dit vaak niet het geval. Ze kunnen of willen dit niet uit onkunde of winstbejag.

Wij hebben veel ervaring met het bouwen, ombouwen én repareren van sloten. Bij het zo netjes mogelijk openen van een slot geeft ons dit een enorme voorsprong. Andere bedrijven moeten het slot vaak kapotmaken, maar bij ons een klein gaatje boren is vaak al voldoende. Dit bespaart u als klant veel extra kosten.

Wij maken altijd de juiste keuzes bij het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden. Door creatief te zijn én van te voren een goed plan te maken, geven we inbrekers bijna geen kans. Inbraakwering is altijd een optelsom. Wat moet er beveiligd worden en tegen welk ‘type’ inbreker? Dit is altijd de basis en vanuit hier gaan we verder.

Lockit Slotenmakers
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Meer over onze service  of  of neem contact met ons op 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Aanpak & Lockit Slotenmakers
Hoofdkantoor
Aanpak & Lockit Slotenmakers
Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 24357598

Btw-nummer: 132921534B01

Iban-nummer: NL90 RABO 0375002278

Onze visie

Wij zijn een slotenmakersbedrijf met een eigenzinnige kijk op het vak. Het is goed dat er keuringsinstanties zijn zoals PKVW en Borg, maar wij weten als geen ander dat de praktijk anders is. Vaak krijgen wij van gedupeerden te horen dat de beveiliging van hun huis voldeed aan alle eisen van een bepaald keurmerk. Deze geeft echter vaak een schijnveiligheid. Inbrekers houden zich simpelweg niet aan de theorie van een keurmerk.

Om een voorbeeld te geven: Volgens opgaaf van keuringsinstantie PKVW bedraagt hun inbraakwering drie minuten. Hierbij wordt echter verondersteld dat de inbreker gebruik maakt van een hamertje en een schroevendraaier. Bij gebruik van een zware koevoet, accuboormachine of kerntrekker gaat deze theorie al niet meer op. De inbreker heeft dan vaak niet meer dan een minuut nodig om binnen te komen.

Wij vinden eerlijk gezegd dat keuringsinstanties vaak achter de feiten aan lopen. Een goed voorbeeld hiervan is het zogeheten kerntrekken. Hierbij wordt met een schroef de cilinder uit de deur getrokken. Voor deze methode wordt al jarenlang gewaarschuwd en -inmiddels- tienduizenden inbraken verder, is het nu ook eindelijk geïmplementeerd door het PKVW. Wij plaatsen al acht jaar geen ‘normaal’ beslag meer, maar uitsluitend anti-kerntrekbeslag. Zodat de inbreker het nakijken heeft.

Bij woningen, waar wij de beveiliging hebben ontworpen en geplaatst, zien we een enkele keer een inbraakpoging, maar nog nooit een gelukte inbraak. Daar zijn we trots op en deze score willen we graag zo houden. Alle mogelijke inbraakmethodes komen voorbij, maar zelden zien wij iets dat helemaal nieuw voor ons is. Wij kunnen daarom met een gerust hart zeggen dat we tien jaar vooruit lopen op de inbrekers.

Slotenmaker particulieren
Cilindersloten maken
Veiligheidsdeur-Lockit
 

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker?    Neem contact met ons op  of   Bekijk onze tarieven

   
Bel ons