Slotenmaker RotterdamSlotenmaker Rotterdam

Slotenmaker Nesselande opent deuren schadevrij

Buitengesloten en u kunt uw huis niet meer in? Is de sleutel afgebroken in het slot? U bent uw sleutels kwijt of de sleutels hangen nog aan de binnenkant van de deur? Dé slotenmaker van Slotenmaker Nesselande maakt de deur schadevrij weer voor u open.

Vaak al binnen enkele minuten. Als u dat wilt, belt de monteur u 15 minuten van tevoren zodat u niet hoeft te wachten. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar. Bel nu Slotenmaker Nesselande.

Lees hier meer over buitengesloten.

Sloten of cilinders vervangen?

Uw sleutels gestolen, slot defect of wilt u gewoon een beter slot? Onze professionele monteurs staan 24 uur per dag voor uw klaar. Slotenmaker Nesselande hanteert vaste tarieven, dus géén verassingen achteraf.

Onze slotenservice vervangt en repareert alle soorten sloten. Welk type slot u ook nodig heeft, wij hebben het op voorraad. Aarzel niet om contact met ons op te nemen (per mail of telefonisch).

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Nesselande

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Ons nieuwe hoofdkantoor:

Nieuw hoofdkantoor van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind mei zullen wij ons nieuwe hoofdkantoor te Nesselande betreden.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Voor beveiligingsadvies bent u bij Slotenmaker Nesselande aan het juiste adres: geheel gratis en vrijblijvend. Zwakke plekken leggen we bloot en wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) & ALOA certificaat. De monteur inspecteert samen met u het hang- en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Levert dit dan onnodig veel sleutels op? Neen. U krijgt één sleutel voor de buitenkant waarmee u alle sloten kunt openen.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Repareren hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk zijn alle producten die Slotenmaker Nesselande gebruikt om ramen of deuren te hangen, openen, vast te zetten, sluiten of op slot te doen.

Onze erkende monteurs bevestigen scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Is de klus groot of klein? Dé slotenservice van Nesselande staat paraat om al uw hang- en sluitwerk te vervangen en/of te repareren.

Dit geldt ook voor het beveiligen, vervangen en repareren van hang- en sluitwerk t.b.v. ramen. Kijk niet verder en neem contact met ons op. Dat kan telefonisch, per mail of d.m.v. onze contactformulier.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deur afhangen

Onze monteurs hebben de ervaring én het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen. Want: het afhangen van een deur is nu eenmaal secuur werk dat jarenlange ervaring vereist.

Noem een type deur en wij plaatsen hem. Al jarenlang. Van een simpele binnendeur, opdekdeur, boerendeur, een standaard buitendeur tot een zwaar inbraakwerende pantser- of zelfs kogelwerende deur. Ook een niet goed sluitende deur brengen wij graag voor u in orde.

Hebt u vragen? Of wilt u meer informatie? Aarzel niet en bel ons. Stuur ons gerust een e-mail eventueel aangevuld met foto’s. Wij geven geheel gratis en zonder enige verplichting ons vakkundige advies.

Lees hier meer over deur afhangen.

Assa Abloy Slotenmaker Nesselande
Lidl Slotenmaker Nesselande
Lips Slotenmaker Nesselande
Peugeot Slotenmaker Nesselande
Rabobank Slotenservice Nesselande
Pfaffenhain Sloten in Nesselande

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Nesselande helpt u o.a. met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Uw huis of bedrijf op een voordelige manier beveiligen tegen kerntrekken? Kies dan voor anti-kerntrekbeslag. Het plaatsen van anti-kerntrekbeslag hoeft niet duur te zijn. Vraag eens naar onze aanbiedingen.

Er zijn ook cilindersloten die goed werken tegen deze inbraakmethode, alleen herkennen “onkundige” inbrekers deze cilinders vaak niet. Bij een inbraakpoging wordt het slot kapot gemaakt. U kunt niet meer naar binnen en heeft de schrik omdat er een poging tot inbraak is gedaan.

Vraag naar onze mogelijkheden voor het plaatsen van anti-kerntrekbeslag door te bellen of een e-mail te sturen.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Wanneer er in uw deur een meerpuntssluiting is gemonteerd, dan is deze op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn. De mest bekende variant is een driepuntssluiting.
Deze sluiting zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak: de deur wordt maar met één sleutel bediend en is op drie plaatsen beveiligd.

Wat wel vaak een probleem is bij driepuntssluitingen, is dat het beslag niet aangepast is aan de huidige inbraakmethodes. Dit is simpel op te lossen door het beslag te vervangen door beslag dat voorzien is van een anti-kerntrek inrichting.

Als u meer informatie wilt: bel ons en wij kunnen uw vragen telefonisch beantwoorden.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

De verleiding is groot om uw penslot zelf open te maken als het kapot is of niet meer werkt. Ons advies is om dit vooral niet te proberen, ook niet met de hulp van een “handige” buurman. De schade wordt alleen maar groter aan het slot én de deur.

Het mechanisme van een penslot maakt het lastig om het zelf schadevrij te openen. Laat het openen van een deur met een penslot daarom aan een vakman over.

Wij adviseren om nooit een goedkoop penslot (uit bijvoorbeeld China) te plaatsen. Goedkoop is duurkoop. Kies voor betere kwaliteit. Zeiss Ikon bijvoorbeeld. Zij zijn de uitvinder van dit type insteekslot.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit Slotenmaker Nesselande?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden.

    • Sinds 1990 actief als Slotenmakers opgeleid door vakmensen uit het verleden toen het repareren van sloten de normaalste zaak was
    • Voordeligste Slotenmaker die onderaan de bon altijd het goedkoopst is
    • Ouderwets vakmanschap in combinatie met de modernste technieken en gereedschappen
    • Eigen Slotenmakers dus geen lead bedrijf die uw telefoontje verkoopt aan oplichters
    • 2 jaar volledige garantie op geleverde materialen en montage

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

010-2222559 info@lockit.nl

Sleutelmaker Nesselande

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Nesselande aan het juiste adres. Slotenmaker Nesselande kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Nesselande:

Nesselande is onze thuisbasis en daar verrichten we als Slotenmaker Nesselande sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Nesselande en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enigste slotenmakers zijn die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen bedragen. Slotenmaker Nesselande is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wij bedienen uw als Slotenmaker Nesselande in groot Rotterdam en omstreken:

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Nesselande.

U kunt met PIN betalen
Bel ons