Slotenmaker Capelle aan den IJssel

Is uw sleutel zojuist afgebroken in het slot of bent u uw sleutels vergeten of verloren? In Capelle aan den IJssel en omgeving is Lockit Slotenmakers binnen een mum van tijd op locatie. Een allround slotenmaker in omgeving Capelle aan den IJssel voor een vaste lage prijs.

Betrouwbare en betaalbare slotenmaker in Capelle aan den IJssel

Het overkomt ons allemaal wel eens; de deur van uw woning trekt u dicht en precies op dat moment bedenkt u zich dat uw sleutels toch nog op de tafel liggen. Daar staat u dan, letterlijk voor een dichte deur. Gelukkig zijn de gecertificeerde en ervaren slotenmakers in Capelle aan den IJssel snel bij u. Lockit Slotenmakers biedt u een allround slotenservice voor een vaste voordelige prijs. 

Al jarenlang zijn wij succesvol actief als slotenmaker in en rond Capelle aan den IJssel en veel tevreden klanten gingen u voor. Kies voor betrouwbaarheid, kies voor dé slotenmaker in Capelle aan den IJssel.

Waarom u kiest voor Lockit Slotenmakers

Vertrouwen, vakmanschap en klantgericht

Als u kiest voor LockIt Slotenmakers, kiest u voor ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers helpen u secuur, snel en voor een voordelige prijs. LockIt Slotenmakers biedt u:

Erkende Slotenmaker Logo's

Slotenmaker in Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar, ook voor een vrijblijvende en kosteloze inbraakbeveiling advies.

Specialistische slotenmaker Capelle aan den IJssel

Lockit Slotenmakers is inzetbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Onze ervaren specialisten zijn allround opgeleid om vrijwel alle werkzaamheden aan en rondom sloten voor u uit te voeren. Jarenlange ervaring en (interne) opleidingen hebben ervoor gezorgd dat we een betrouwbaar en servicegericht team hebben gecreëerd om u de beste dienstverlening te bieden.

Is er haast bij de klus? Dan is onze slotenmaker er al binnen 30 minuten!

Deur openen Capelle aan den IJssel

Uw sleutels verloren, de huissleutel afgebroken in het slot of simpelweg uw sleutels vergeten. Het kan een keer gebeuren, maar vervelend is het altijd om buitengesloten te zijn. Het gebeurt natuurlijk precies op een moment dat het niet uitkomt. Uw deur in Capelle aan den IJssel snel laten openen? Een slotenmaker van Lockit Slotenmakers is in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij u op locatie. We informeren u vooraf over de kosten die het werk met zich mee brengt en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Binnen no-time kunt u uw woning of bedrijfspand weer betreden dankzij de vaklieden van Lockit Slotenmakers in Capelle aan den IJssel.

Slotenmaker Capelle aan den IJssel aan het werk

Slot kapot in Capelle aan den IJssel of omgeving

Uw sleutels verloren, de huissleutel afgebroken in het slot of simpelweg uw sleutels vergeten. Het kan een keer gebeuren, maar vervelend is het altijd om buitengesloten te zijn. Het gebeurt natuurlijk precies op een moment dat het niet uitkomt. Uw deur in Capelle aan den IJssel snel laten openen? Een slotenmaker van Lockit Slotenmakers is in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij u op locatie. We informeren u vooraf over de kosten die het werk met zich mee brengt en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Binnen no-time kunt u uw woning of bedrijfspand weer betreden dankzij de vaklieden van Lockit Slotenmakers in Capelle aan den IJssel.

Nieuw slot plaatsen slotenmaker Capelle aan den IJssel

Woont u in Capelle aan den IJssel of omgeving en zijn uw sloten toe aan vervanging? Het is belangrijk dat uw woning en/of kantoorpand zorgvuldig en goed beveiligd is. De sloten van uw woning, zowel ramen als deuren, krijgen veel te verduren en zijn na enkele jaren aan vervanging toe. Het plaatsen van nieuwe sloten draagt aanzienlijk bij in de veiligheid en bescherming tegen inbraken. Wilt u nieuwe sloten laten plaatsen door vakkundige professionals? Neem contact op met de specialisten van Lockit Slotenmakers om uw sloten in en rond Capelle aan den IJssel te laten vernieuwen.

Deur schadevrij openen in Capelle aan den IJssel

Cilinder vervangen slotenmaker Capelle aan den IJssel

Er zijn tegenwoordig allerlei verschillende typen sloten. Het onderscheid maken we in hoofddeursloten en bijzetsloten. In Capelle aan den IJssel en omgeving is Lockit Slotenmakers snel ter plaatse om uw cilinder(s) te vervangen. Neem contact met ons op!

Cilinder vervangen insteekslot

Het vervangen van de cilinder van een insteekslot is meestal vrij gemakkelijk. Met het juiste gereedschap en de benodigde ervaring is deze klus gauw geklaard. Een uitzondering hierop is het smal-insteekslot vanwege de hoge en ondiepe slotkast.

Cilinder vervangen driepuntssluiting

Het tijdig vervangen van een cilinder met driepuntssluiting behoudt de veiligheid van uw hoofdslot. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat de cilinder snel wordt vervangen voor SKG-gecertificeerde cilinder met driepuntssluiting.

Cilinder vervangen oplegslot

Een oplegslot kan een vaste of losse buitencilinder (staartcilinder) bevatten. Wanneer dit een vaste cilinder is, kan het gehele oplegslot in zijn geheel worden vervangen. Wanneer dit een losse cilinder is, is het goed mogelijk om enkel de losse cilinder te vervangen. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat de cilinder snel vervangen wordt en u weer jaren vooruit kunt met een goed werkend hoofdslot.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Slotenmaker Capelle aan den IJssel in cijfers

0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
Buitenmonteurs

Een greep uit de partners van Slotenmaker Capelle aan den IJssel

Slot vervangen kosten

Wilt u uw slot in omgeving Capelle aan den IJssel laten vervangen en bent u benieuwd naar de kosten? Lockit Slotenmakers biedt een uiterst professionele slotenservice voor een voordelige en vooral betrouwbare prijs. De kosten voor het vervangen van uw slot(en) is afhankelijk van enkele zaken, zoals de geboden haast bij de klus, het aantal te vervangen sloten en het type slot dat u kiest ter vervanging. Lockit Slotenmakers biedt uitsluitend hoogwaardige gecertificeerde sloten aan die uw gegarandeerd de juiste beveiliging bieden. De uiteindelijke totaalprijs is dus afhankelijk van de situatie waarin u ons nodig heeft en de snelheid waarmee u ons rekent.

Waarom u in Capelle aan den IJssel kiest voor Lockit

Wanneer u kiest voor Lockit Slotenmakers, kiest u voor ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers helpen u secuur, snel en voor een voordelige prijs. Lockit Slotenmakers biedt u o.a.:

  • Transparante kosten: u weet voor wij beginnen wat u betaalt;
  • NSSG en ALOA erkende slotenmakers met de juiste ervaring en in het bezit van een VOG;
  • Hoogwaardige en betrouwbare service sinds 1990. Wij zijn oude rotten in het vak.
Meerpuntssluiting Rotterdam

Veelgestelde vragen: veel voorkomende vragen aan Lockit Slotenmakers


Wij zijn 24 uur te bereiken, 7 dagen per week. U kunt dus altijd contact met ons opnemen en wij zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u te helpen.

Voor iedere soort deur of slot hebben wij een passend nieuw slot en/of cilinder. Wij kunnen uw slot of cilinder altijd direct ter plaatse vervangen.

Wij bieden transparante prijzen; voor wij aan de reparatie beginnen bent u op de hoogte van de prijs die u betaalt. Onze vakmannen streven naar het leveren van de beste service voor een zo laag mogelijke prijs.

Uiteraard kiest u zelf welk soort vervangend slot wij voor u plaatsen. Onze ervaren medewerkers zullen u adviseren om een PKVW of SKG gecertificeerd slot te kiezen, daar deze zeer veilig en inbraakwerend zijn. Maar welk slot u kiest, ligt volledig in uw eigen hand.

Lockit Slotenmakers biedt al sinds 1990 vakkundige en professionele slotenmakers in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Wij zijn erkend met het keurmerk NSSG en ALOA. Onze prijzen zijn transparant, onze service is hoogwaardig en afspraken zijn afspraken. Onze vakmannen staan altijd voor u klaar, ongeacht waar en wanneer!

Slotenmaker spoed of op afspraak in Capelle aan den IJssel

Wanneer u plots buitengesloten staat of net uw sleutel is afgebroken in het slot, heeft het voor u vast en zeker haast om een ervaren slotenmaker snel bij u op locatie te hebben. Lockit Slotenmakers is binnen 30 minuten op locatie in Capelle aan den IJssel. Altijd voor een voordelig en vast tarief, ongeacht de haast bij uw klus. Wenst u uw sloten te laten vervangen wegens slijtage of zijn er andere werkzaamheden die u van ons verlangt met oog op beveiliging? Dan werken wij ook op afspraak, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij komen bij u langs wanneer het u uitkomt.

Diensten Slotenmaker Capelle aan den IJssel en omgeving

Er is vrijwel geen klus met oog op sloten sloten, sleutels en beveiliging van uw woning die wij niet voor u kunnen uitvoeren bij Lockit Slotenmakers. Wij bieden een betrouwbare dienstverlening met transparante prijzen; vooraf weet u wat u betaalt.

Voor onderstaande diensten kunt u o.a. bij ons terecht:

  • Deur schadevrij openen: Wij openen alle soorten deuren en ramen zonder schade te maken
  • Sloten vervangen: Met of zonder spoed vervangen wij u sloten vakkundig en snel
    Inbraakschade herstellen: In een mum van tijd ziet u niets meer van de inbraakschade
    Inbraakpreventie: Wij bieden inbraakpreventie advies en voeren dit secuur voor u uit, zodat uw woning optimaal beveiligd is
  • Noodafsluitingen: Dient een woning, ruimte of pand met spoed een noodafsluiting te krijgen? Wij regelen dit!

Wat klanten over Lockit Slotenmakers in Capelle aan den IJssel zeggen

Wij hebben veel positieve beoordelingen ontvangen in de dertig jaar waarin wij actief zijn. Klanten omschrijven ons als een betrouwbare en eerlijke Slotenmaker met een hoogwaardige klantenservice. Onze klanten hebben ervaren dat wij snel ter plaatse zijn, ons werk secuur en professioneel afleveren en u passend advies geven ongeacht de situatie waarvoor wij aanwezig zijn. U leest onze positieve beoordelingen via Google of op onze website. 

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Wat vreselijk fijn dat jullie zo snel konden langskomen. Binnen luttele momenten waren onze pensloten zeer vakkundig vervangen en voor een vooraf afgesproken tarief! Jullie zijn echt toppers! Bedankt!

Shamilla Vollebregt (Rotterdam)

Super fijne service! Kopje koffie en een gezellig gesprek tijdens het wachten. Daarna niet met één, maar twee werkende autosleutels de deur uit. Zeer tevreden over Lockit Slotenmakers! Zeker een aanrader.

Richard van Delft (Rotterdam)

Ik ben erg kundig, snel en klantvriendelijk geholpen door Lockit Slotenmakers Nesselande. Ze stellen zich zeer flexibel op om je te helpen. Ik zou dit bedrijf aan anderen zeker aanraden!

Neem direct contact op met een slotenmaker!

Neem in het geval van spoed nu direct contact met ons op om een gecertificeerde slotenmaker op locatie te laten komen via telefoonnummer: 010 2222 559!

Heeft uw klus geen haast? Neem dan contact op voor het plannen van de werkzaamheden of vraag bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan. Vul ons contactformulier in op deze website onder de knop contact of bel ons op telefoonnummer: 010 2222 559. Ook kunt u ons e-mailen op emailadres: info@lockit.nl.

Bel ons