Slotenmaker Capelle aan den IJssel | 010-2222559

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Capelle aan den IJssel aan het juiste adres. Slotenmaker Capelle aan den IJssel kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

 • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
 • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
 • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
 • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
  Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Capelle aan den IJssel

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

DE OPLOSSING VOOR AL UW PROBLEMEN OMTRENT SLOTEN EN CILINDERS

Slotenmaker Capelle aan den IJssel kan uw helpen met alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Heeft u problemen met uw sloten, cilinders en / of beveiliging? De beste Slotenmaker van Capelle aan den IJssel heeft de oplossing, 365 dagen per jaar. Van noodoplossingen tot de installatie van hoge kwaliteit veiligheidssloten. Slotenservice Capelle aan den IJssel heeft en kan het allemaal.

Toonaangevende en betrouwbare slotenmaker

De beste slotenmaker in Capelle aan den IJssel heeft een grote voorraad sloten en / of cilinders waardoor u snel geholpen kunt worden en u niet hoeft te wachten. Als u op zoek bent naar een beveiliging met een beperkt budget of een beveiliging die gericht is op een hoog beveiligingsniveau.

Kies voor de toonaangevende slotenmaker in Capelle aan den IJssel. Wij garanderen uw dat u de service ontvangt van een professionele slotenmaker die is gespecialiseerd in het oplossen van alle problemen omtrent sloten, cilinders en / of beveiliging. Laat ons uw problemen oplossen. Bel de betrouwbaarste sloten in Capelle aan den IJssel nu.

Beveiliging

 • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
 • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
 • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
 • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
  Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.

Slotenmaker Capelle aan den IJssel

Een waardevolle partner

Er is niets zo vervelend als buitengesloten te zijn voor uw eigen woning of in uw eigen woning. Als u uw sleutels bent verloren kan dit stressvol en tijdrovend zijn. Als u snel hulp nodig heeft, bel dan slotenmaker Capelle aan den IJssel. Wanneer u uw huis beveiligd, wilt u natuurlijk dat dit gebeurd door een betrouwbare partner waar u op kunt bouwen en die u kunt vertrouwen. We zijn er 365 dagen per week om snel en efficiënt om te gaan met uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze monteurs zijn kalm en professioneel. Wat betekent dat uw geniet van de rust terwijl wij uw probleem oplossen.

Ons nieuwe hoofdkantoor:

Nieuw hoofdkantoor van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind mei zullen wij ons nieuwe hoofdkantoor te Nesselande betreden.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 jaar garantie
Heldere vaste tarieven
Geen verrassingen achteraf
Erkende en professionele installateurs

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken

010-2222559 info@lockit.nl

Particulieren, bedrijven en overheid

Naast onze particulieren klanten bedienen wij ook tuinders, makelaars, beheermaatschappijen, winkel(keten)s, bedrijven, aannemers, advocaten en deurwaarders. We brengen beveiligingen aan, herstellen sluitsystemen of geven vrijblijvend beveiligingsadvies. Dé Slotenmaker van Capelle aan den IJssel komt graag bij u langs om samen met u de zwakke plekken in uw bedrijf, winkel, of (woningen)complex te bekijken.

Slotenmaker Capelle aan den IJssel

Pas op voor oplichters!

Let op dat als u prijzen aan het vergelijken bent dat u altijd om een totaal prijs vraagt en controleer die prijs bij de “monteur” die men langs stuurt voordat hij begint (wat is de totale prijs die ik moet afrekenen als u klaar bent? Als u daar een warrig antwoord op krijgt gewoon wegsturen.), helaas lopen er in onze branche wat oplichters rond die op hun site vermelden dat ze uw deur openen vanaf € 15,- deze oplichters berekenen na afloop net zo makkelijk € 300,- of meer en intimideren klanten om te betalen, mocht u daar intrappen gewoon niet betalen wat ze ook zeggen en gelijk de politie bellen.

Teken nooit iets voordat deze oplichters beginnen en nogmaals
bij twijfel niet doen.

ssb-erkend-leerbedrijf

Slotenmaker Capelle aan den IJssel

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Spoed? Bel 010-2222559

Geen mens wordt vrolijk als die zichzelf heeft buiten gesloten of als een slot heeft het begeven. Het ongemak kan groter worden als er bijvoorbeeld nog een pan op het fornuis staat. Als u dé slotenmaker van Capelle aan den IJssel in schakelt zal de rust snel terug keren in huis. Onze geprezen werkwijze gaat als volgt:

 • Als u belt, komen wij snel. In heel Capelle aan den IJssel en directe omgeving. Onze slotenmaker bekijkt de situatie en overlegt met u zodat de juiste aanpak wordt gekozen om de deur te openen.
 • Als hij/zij de deur door onvoorziene complicaties niet voor het standaard tarief van € 125 kan openen, dan wordt aangegeven wat de beste oplossing is en hoeveel die oplossing gaat kosten.
 • U beslist of u het daarmee eens bent. Zo ja, dan gaat hij aan de slag. Bent u het er niet mee eens, dan krijgt u een hand en gaat de monteur weg. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.
 • Als de deur netjes is geopend, controleert de slotenmaker het slot (of de sloten). Daarna voert hij/zij een kosteloze servicebeurt.
 • Mocht uw deur niet goed beveiligd zijn dan krijgt u een gratis advies.
 • De slotenmaker schrijft de factuur uit. Op de factuur staat de garantieperiode vermeld: 2 jaar garantie op geleverde en aangebrachte materialen. 6 maanden garantie op verleende reparatie.
Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559!

“IN SAFETY WE TRUST”

Bel ons