Reparatie hang- en sluitwerk?

Heeft u hang- en sluitwerk dat vervangen moet worden of reparatie behoeft? De erkende monteur van Aanpak & Lockit Slotenmakers, kan u helpen bij de reparatie of vervanging van uw hang- en sluitwerk.

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren of ramen te hangen, openen, vastzetten, sluiten of op slot te doen. Een erkende monteur kan u van dienst zijn bij werk aan scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Of het nu een grote- of kleine klus is: De erkende monteurs van Aanpak & Lockit Slotenmakers staan klaar om uw hang- en sluitwerk te vervangen of om een reparatie uit te voeren.

Al meer dan 25 jaar worden er kunststof en aluminium kozijnen toegepast in de woning en utiliteitsbouw. Het hang- en sluitwerk is specifiek en vaak afgestemd op het gebruikte profieltype en ook bij houten ramen en deuren worden deze de laatste jaren standaard worden toegepast.
Het gebruikte hang- en sluitwerk is niet leverbaar in de reguliere ijzerhandel.

Wij repareren alle merken beslag van alle typen en merken kunststof, aluminium, houten ramen, deuren en kozijnen. Mochten de betreffende onderdelen niet meer leverbaar zijn, dan hoeven wij geen néé te verkopen. Wij hebben altijd een oplossing voor uw probleem.

1 / 3

Inbraakschade

Is er bij u een poging tot inbraak geweest en heeft u hierdoor schade opgelopen aan uw kozijn en / of deur? Heeft u de pech dat er is ingebroken? Na een diefstal of inbraak in uw woning zijn vaak waardevolle spullen ontvreemd en is er in veel gevallen schade aan uw woning toegebracht.

In het laatste geval is het belangrijk dat u meteen aangifte doet bij de politie doet en actie onderneemt om de inbraakschade zo snel mogelijk te herstellen. Bekijk hier hoe wij u hierbij kunnen helpen!

Wij van Aanpak & Lockit Slotenmakers nemen uw veiligheid serieus en zorgen er voor dat een inbreker voortaan uw huis voorbij gaat.

Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe hoofdkantoor te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 / 3

Deur afstellen

Het komt wel eens voor dat alle sloten goed zijn geplaatst maar dat uw deur toch niet lekker sluit. Dit heeft vaak met het weer te maken. Door de hitte kan uw deur uitzetten en door de kou kan uw deur krimpen. Vaak kunnen wij dit probleem simpel oplossen door uw deur af te stellen.

Een buitendeur die klemt is veelal het gevolg van het uitzakken van een deur of van vocht wat zijn invloed heeft op een houten deur, ook hierin kunnen wij u ter dienst staan en kunnen wij de deur opnieuw afhangen en eventueel de scharnieren vervangen waardoor de deur weer jaren dienst kan doen.

Het komt ook voor dat wij de sluitkommen wat aan moeten passen en af moeten stellen, om uw deur weer naar behoren te laten sluiten. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ze te stellen, wij zijn u graag van dienst.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 3

Oxidatie

Hang- en sluitwerk en bouwbeslag zijn gebruiksartikelen die onderhoud behoeven. Of ze nu binnen of buiten worden gebruikt, ze zijn onderhevig aan slijtage, het weer en luchtverontreiniging. Alle metalen gaan op kortere of langere termijn oxideren. Er wordt geen garantie gegeven tegen oxidatie behalve op titaan-beslag. Aanpak & Lockit Slotenmakers is een bedrijf dat onder andere is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en vervangen van hang- en sluitwerk voor aluminium en kunststof ramen en deuren. Wij kunnen zorgdragen voor herstel met originele onderdelen, van veel voorkomende merken en typen.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons