Deur openen zonder sleutel; wat nu?

Kunststof deur

We hebben het allemaal wel een keer meegemaakt. Het moment dat je de deur achter je dichttrekt, in je zakken voelt en er achter komt dat de sleutels nog binnen op tafel liggen. Uw deur is dichtgevallen, wat nu? Als de buren een reservesleutel  hebben, bent u gered. Maar als die niet thuis zijn? In dat geval kunt u het beste een slotenmaker bellen.

De deur openen met de sleutel aan binnenkant van de deur

De deur is dichtgevallen en u heeft wel een reservesleutel bij de hand. Echter, uw eigen sleutel zit aan de binnenkant van het slot zodat u de sleutel niet meer omgedraaid krijgt. Bij een oplegslot (een kastje aan de binnenkant die op de deur is bevestigd) is het mogelijk een tikje op de sleutel te geven, waardoor de sleutel wél omgedraaid kan worden. Lukt dit niet, dan kunt u ons altijd bellen en dan helpen wij u graag verder.

Deur openen

Wat kunt u zelf proberen om het slot zonder sleutel te openen?

Uiteraard kunt u eerst zelf proberen om de deur zonder sleutel te openen. Wanneer bijvoorbeeld de voordeurslot kapot is, is een tijdelijke oplossing de deur zelf te openen door bijvoorbeeld lockpicking of gebruik te maken van een plastic pasje. Begrijp wel dat het belangrijk is om het slot te vervangen

Wat kost een slotenmaker om de deur te lopen openen?

Een dichtgevallen deur zit over het algemeen niet op slot. Het is wel belangrijk om te weten of er een anti-inbraakstrip op de deur is aangebracht. Zit er geen anti-inbraakstrip op uw deur, dan is deze schadevrij te openen voor 74 euro.

Mocht er wel een anti-inbraakstrip op de deur zitten, dan kost het (in het geval van een cilinderslot)  99 euro om de deur te openen en de sloten te vervangen. Bij een oplegslot zijn de kosten 154 euro.

Deze prijzen zijn inclusief arbeid en materiaal. Voor meer informatie kunt u kijken op onze tarieven pagina voor het openen van deuren.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Bel ons