Wij lossen alle problemen omtrent sloten, cilinders en sleutels voor u op!

Problemen met slot_ Wij lossen het op

U pakt uw tas en loopt de deur uit, trekt de voordeur dicht, draait deze op slot en met uw autosleutel klikt u uw auto open, steekt de sleutel in het contact en start uw auto. Het is allemaal zo vanzelfsprekend een handeling die u dagelijks meerdere malen doet. Helaas gaan sloten soms ook kapot of werkt een slot niet meer helemaal naar behoren. Ook autosleutels gaan soms kapot of misschien verliest u deze een keer. Voor alle problemen met uw huis of autosleutels kunt u contact opnemen met Aanpak en Lockit wij hebben een oplossing voor bijna elk vraagstuk op het gebied van sloten.

Een nieuw slot

Soms moeten sloten van uw woning vervangen worden. Dit kan zijn omdat u een nieuwe woning hebt gekocht en u graag zeker wilt weten dat er niemand van de oude bewoners nog naar binnen kan. Ook kan het soms zo zijn dat het slot doordraait of  uw sleutel in het slot is afgebroken. In dit geval komen wij direct naar u toe. Onze slotenmakers kunnen in de meeste gevallen de deur openen, dit doen wij natuurlijk zonder schade aan te richten. Indien nodig kunnen wij uw slot vervangen.

Ook voor een defecte autosleutel kunt u bij ons terecht. Wij maken transpondersleutels bij, hiermee kunt u uw auto handmatig openen en starten. Maar ook voor een sleutel met afstandsbediening kunt u bij ons terecht. Voor bijna alle merken en modellen kunnen wij autosleutels bijmaken.

Buitengesloten of ingebroken

Helaas gebeurt het iedereen een keer, u trekt de deur achter zich dicht en de sleutel ligt nog binnen. Ons advies is dan ook zorg dat er altijd een sleutel bij een buurtbewoner of familielid ligt zodat u altijd ergens een reservesleutel op kunt halen. Ligt er nergens een sleutel en kunt u echt niet meer naar binnen? Dan kunt u contact met Aanpak en Lockit opnemen. Wij komen direct naar u toe en kunnen meestal de deur weer openen zonder dat het slot vervangen moet worden.

Helaas krijgt u soms ook te maken met inbraak, dit is erg vervelend en beangstigend en helaas wordt er vaak ook veel schade aangericht. Ook in geval van inbraak komen wij direct naar u toe. We herstellen de inbraakschade, vervangen zo nodig uw slot en kunnen u ook direct betere of extra sloten aanbrengen, hiermee maakt u het inbrekers in de toekomst zo lastig mogelijk.

Staat uw auto ergens geparkeerd en bent u de sleutels verloren? Ook dan komen we naar u toe om ervoor te zorgen dat u weer in uw auto kunt en kunt wegrijden. Om u te kunnen helpen in zo’n vervelende situatie hebben wij een mechanische sleutel code nodig. Dit is de unieke insnijding van uw sleutel waarmee u het portier kunt openen en het contact van uw auto kunt omdraaien. Hiermee kunt u de auto nog niet starten maar kunnen wij wel een sleutel voor u in het contact inprogrammeren. U kunt uw dealer bellen en uzelf legitimeren om deze code te bemachtigen.

De Slotenmaker Rotterdam Centrum

Groot assortiment sloten en vakkundig advies

Uw voordeur beter beveiligen, inbraakpreventie of misschien wilt u zelf in elke ruimte naar binnen maar wilt u dat uw medewerkers beperkte toegang hebben in uw bedrijfspand en weet u niet hoe u dit kunt oplossen. Voor elke sloten vraagstuk kunt u bij ons terecht. In onze winkel in Rotterdam-Nesselande kunnen we u onder het genot van een heerlijke bak koffie uitgebreid adviseren en kunnen we u ook ons uitgebreide assortiment laten zien. Ons assortiment bestaat uit honderden verschillende soorten sloten van diverse merken. De merken waar wij mee werken zijn gebruiksvriendelijk, zeer moeilijk open te breken en kwalitatief hoogwaardig.

Langskomen of snel een slotenmaker nodig?

Indien u nu met spoed een slotenmaker nodig hebt kunt u bellen met 010-2222559. Kim, Cor of Ron staan u dan graag te woord om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wilt u graag langskomen voor advies dan kan dit in onze winkel aan de Emmy van Leersumhof 20 in Rotterdam. Wij zijn van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 17.00 aanwezig. Kom gerust langs, de koffie staat voor u klaar!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Bel ons