Slotenmaker Krimpen aan de Lek | 0180-700206

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Krimpen aan de Lek aan het juiste adres. Slotenmaker Krimpen aan de Lek kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

 • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
 • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
 • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
 • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
  Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Krimpen aan de Lek

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Wij kunnen u helpen bij alle locaties:

 • Vergaderruimtes
 • Commerciële overheidsgebouwen
 • Congrescentra
 • Luxe appartementen
 • Residentiële toepassingen,
 • Medische en educatieve instellingen

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken

0180-700206 info@lockit.nl

Slotenservice Krimpen aan de Lek

Problemen met uw slot in Krimpen aan de Lek?

Wanneer u problemen heeft aan een slot, cilinder of kluis in Krimpen aan de Lek komen onze ervaren slotenmakers u graag helpen. Als een slot defect is maak het slot niet open, gebruik geen geweld, onze ervaren monteurs kunnen veelal het slot repareren, zij hebben de ervaring en het juiste gereedschap om uw slot, cilinder en of kluizen, te repareren waardoor de kosten voor u niet onnodig hoog uit vallen. onze slotenmaker bekijkt met u het probleem, geeft aan hoe het opgelost kan worden en wat de kosten zullen bedragen, als u akkoord gaat zal hij het probleem oplossen, alles netjes weer opruimen en ook uw andere sloten een gratis smeerbeurt geven, mocht u de aangegeven prijs te hoog vinden dan krijgt u een hand en gaat onze slotenmaker weg,
hier zijn absoluut geen kosten aan verbonden.
Slotenmaker Krimpen aan de Lek heeft als enige slotenmaker de tarieven online staan, wij zijn trots, eerlijk en betrouwbaar.

Slotenmaker Krimpen aan de Lek

Particulieren, bedrijven en overheid

Naast onze particulieren klanten bedienen wij ook tuinders, makelaars, beheermaatschappijen, winkel(keten)s, bedrijven, aannemers, advocaten en deurwaarders. We brengen beveiligingen aan, herstellen sluitsystemen of geven vrijblijvend beveiligingsadvies. Dé Slotenmaker van Krimpen aan de Lek komt graag bij u langs om samen met u de zwakke plekken in uw bedrijf, winkel, of (woningen)complex te bekijken.

Onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers

Dé Slotenmaker van Krimpen aan de Lek is een onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers. Dit bedrijf verleent sinds 1990 service op het gebied van sloten en beveiliging. Deze jaren van ervaringen met sloten, kluizen, veiligheidsdeuren en beveiliging heeft geresulteerd in een dealerschap voor de volgende merken: Pfaffenhain, Lips, Nemef, Yale, Cisa, KFV, ZI Ikon, Evva, Salto, Hoppe, Fuhr, Sobinco, Winkhaus, DX, Eff Eff en Dom.

Pas op voor oplichters!

Let op dat als u prijzen aan het vergelijken bent dat u altijd om een totaal prijs vraagt en controleer die prijs bij de “monteur” die men langs stuurt voordat hij begint (wat is de totale prijs die ik moet afrekenen als u klaar bent? Als u daar een warrig antwoord op krijgt gewoon wegsturen.), helaas lopen er in onze branche wat oplichters rond die op hun site vermelden dat ze uw deur openen vanaf € 15,- deze oplichters berekenen na afloop net zo makkelijk € 300,- of meer en intimideren klanten om te betalen, mocht u daar intrappen gewoon niet betalen wat ze ook zeggen en gelijk de politie bellen.

Teken nooit iets voordat deze oplichters beginnen en nogmaals
bij twijfel niet doen.

Spoed? Bel 0180-700206

Geen mens wordt vrolijk als die zichzelf heeft buiten gesloten of als een slot heeft het begeven. Het ongemak kan groter worden als er bijvoorbeeld nog een pan op het fornuis staat. Als u dé slotenmaker van Krimpen aan de Lek in schakelt zal de rust snel terug keren in huis. Onze geprezen werkwijze gaat als volgt:

 • Als u belt, komen wij snel. In heel Krimpen aan de Lek en directe omgeving.
  Onze slotenmaker bekijkt de situatie en overlegt met u zodat de juiste aanpak wordt gekozen om de deur te openen.
 • Als hij/zij de deur door onvoorziene complicaties niet voor het standaard tarief van € 125 kan openen, dan wordt aangegeven wat de beste oplossing is en hoeveel die oplossing gaat kosten.
 • U beslist of u het daarmee eens bent. Zo ja, dan gaat hij aan de slag. Bent u het er niet mee eens, dan krijgt u een hand en gaat de monteur weg. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.
 • Als de deur netjes is geopend, controleert de slotenmaker het slot (of de sloten). Daarna voert hij/zij een kosteloze servicebeurt.
 • Mocht uw deur niet goed beveiligd zijn dan krijgt u een gratis advies.
 • De slotenmaker schrijft de factuur uit. Op de factuur staat de garantieperiode vermeld: 2 jaar garantie op geleverde en aangebrachte materialen. 6 maanden garantie op verleende reparatie.

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 0180-700206!

“IN SAFETY WE TRUST”

Bel ons