Kosten slotenmaker

Een erkende slotenmaker kan u altijd een exacte prijsopgave geven. Zowel telefonisch als via een e-mail. Slotenmakers die u niet de exacte prijzen kunnen melden, zijn helaas toch vaak kwakzalvers of zelfs oplichters. Hieronder vindt u een tabel met de meest voorkomende diensten en producten die wij verzorgen voor onze klanten.

Wij zijn natuurlijk een erkend bedrijf, met vakkundige monteurs en met genoeg kennis in huis om uw snel weer naar binnen te helpen maar wij kunnen u natuurlijk ook helpen met nieuwe sloten of beveiligingsadvies. U kunt ons altijd mailen of bellen voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Dit doen wij het liefst na het ontvangen van wat foto’s of duidelijke informatie via de telefoon. Bij ons geen verrassingen, altijd een duidelijke prijs vooraf.

Wij rekenen geen voorrijkosten of spoedtoeslagen

De onderstaande bedragen zijn de totale kosten inclusief arbeid en materiaal. Hiervan wordt niet afgeweken.

Populaire diensten Kosten incl montage & BTW
Standaard cilinderslot vervangen € 155
Penslot vervangen of plaatsen € 149
Deur schadevrij openen € 125
Cilinderslot SKG3 vervangen € 179
Oplegslot vervangen (standaard) € 194

Prijsgids

1 Deur openen  2 Cilinders   3 Pensloten   4 Oplegsloten   5 Meerpuntssluiting   6 Bijzetsloten   7 Anti-kerntrekbeslag   8 Brievenbus

Kosten deur openen

De kosten voor het openen van uw deur zijn afhankelijk van de situatie. Als u de deur heeft dichtgetrokken zonder deze op slot te draaien en er geen Secustrip op de deur is bevestigd, bent u in totaal € 125,- kwijt. Bij deze methode blijft uw cilinder in takt en hoeven wij alleen uw deur open te flipperen. Dit klinkt helaas makkelijker dan het daadwerkelijk is. Onze erkende monteurs hebben genoeg kennis in huis, om alle soorten sloten te herkennen waardoor zij weten waar uw dagschoot zit en hoe deze te benaderen. Deze situatie komt vaak voor als u de sleutels binnen bent vergeten.

Mocht u de deur op slot hebben gedraaid (nachtshoot), dan moeten wij de cilinder of oplegslot uitboren of open frezen. Wij beschadigen uw deur natuurlijk verder niet en als onze monteur klaar is ziet u niet meer dat Lockit Slotenmakers bij u is langs geweest (behalve dat u natuurlijk uw woning weer kunt betreden). Bij deze situatie ligt het er een beetje aan of er een cilinder of oplegslot in uw deur is bevestigd. Bij een standaard cilinderslot (uw deur is 4cm dik), bent u in totaal € 155,- kwijt. U kunt er natuurlijk voor kiezen om gelijk een SKG3 cilinder te laten plaatsen. Totale kosten komen dan uit op € 179,-. Heeft u toch een oplegslot (kastje aan de binnenkant van de deur), bent u in totaal € 194,- kwijt. In de tabel hieronder kunt u zien welke situatie bij u van toepassing is. 

Deur openen kosten Kosten incl montage & BTW
Deur openen zonder materiaal € 125
Deur openen nieuwe cilinder € 155
Deur openen nieuwe SKG3 cilinder € 179
Deur openen nieuw oplegslot € 194
Schadevrij
Uw deur is schadevrij te openen
als uw deur niet op slot zit en
als u géén anti-inbraakstrip
op uw deur heeft:

TOTAALPRIJS
125,-
 • Dit is het totale bedrag inclusief arbeid en btw. Geen materiaal benodigd.
Openboren Cilinder
Uw deur is niet schadevrij te openen, omdat uw deur op slot zit
en/of u een anti-inbraakstrip op
de deur heeft:

TOTAALPRIJS
179,-
 • Dit is het totale bedrag inclusief montage, een nieuwe cilinder en btw.
Oplegslot Openen
Uw deur is niet schadevrij te
openen omdat u deur op slot zit
en/of u een anti-inbraakstrip
op uw deur heeft:

TOTAALPRIJS
194,-
 • Dit is het totale bedrag inclusief montage, een nieuwe oplegslot en btw.

Wilt u meer weten over hoe wij u deur openen? Lees hier meer over hoe wij uw deur openen.

Kosten cilinder vervangen

Is uw cilinderslot defect? Bent u de sleutels kwijt of wilt u gewoon een betere cilinder? Lockit Slotenmakers levert verschillende maten cilinders uit voorraad. Zo komt u nooit met een open deur te zitten. Hieronder leggen wij u uit hoe de prijzen zijn opgebouwd bij ons t.b.v. het vervangen van uw cilinder.

Eerst leggen wij u uit hoe een cilindermaat in elkaar steekt, zodat u precies weet hoe de prijzen zijn opgebouwd. Als uw deur open staat, en u de zijkant van uw deur opmeet, dan is deze waarschijnlijk 4 cm dik. De prijs voor het vervangen van een standaard maat cilinder is € 155,-.
Mocht u een SKG3 cilinder willen laten plaatsen (wat wij wel aanraden), bent u € 179,- kwijt. 

Een standaard maat cilinder is 30/30, 3 cm voor de binnenkant en 3 cm voor de buitenkant. Uw deur is 4 cm dik en er komt 1 cm bij aan beide kanten t.b.v. het beslag. Mocht u deur nou dikker zijn dan de standaard 4 cm dikte, dan komt er € 5,- per verlenging bij. Schrik niet want dat valt hartstikke mee. Een verlenging gaat per 0.5 cm (5 mm). Als voorbeeld, gaan we er vanuit dat uw deur 5 cm dik is, in plaats van de standaard 4 cm. Dan kan de cilinder 30/40 zijn of 35/35 (ligt aan de dikte van de buiten- en binnenkant van de deur). De totale kosten zouden dan uitkomen voor een SKG3 cilinder op € 189,-. Dit komt omdat een standaard 30/30 cilinder € 179,- kost, plus € 5,-  voor de 1e verlenging (35), plus € 5,- voor de 2e verlenging (35) (of natuurlijk 30/40).

Wij begrijpen bij Lockit Slotenmakers dat dit toch wat ingewikkeld kan zijn. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen of een mailtje te sturen, wij helpen u graag!

Cilinder vervangen kosten Kosten incl montage & BTW
Cilinder vervangen standaard € 155
Cilinder vervangen standaard SKG3 € 179
Cilinder vervangen knop SKG3 € 204
Cilinder vervangen gecertificeerd SKG3 € 229
Verlenging per 0.5 cm € 5
Cilinder SKG3 Pfaffenhain

 • TOTAALPRIJS
179,-

Dit is het totale bedrag
inclusief een nieuwe cilinder, arbeid en BTW.


Knopcilinder SKG3 Pfaffenhain

 • TOTAALPRIJS
204,-

Dit is het totale bedrag
inclusief een nieuwe cilinder, arbeid en BTW.


Gecert. cilinder SKG3 Pfaffenhain

 • TOTAALPRIJS
229,-

Dit is het totale bedrag
inclusief een nieuwe cilinder arbeid en BTW.


Wilt u meer weten over het vervangen van u cilinders? Wij kunnen u voorzien van nieuwe cilinders.

Kosten penslot vervangen

Het was Zeiss Ikon die in de jaren ’80 met dit slot op de markt kwam. Het zwakke punt van dit slot is dat het meestal zonder beslag en sluitkom in de deur wordt geplaatst. Gevolg: een deur die uitscheurt bij een inbraakpoging. Wij raden een penslot dan eigenlijk ook niet aan. Wilt u uw deur toch beveiligen met een penslot? Laat er dan twee plaatsen. Dit scheelt veelal in de kosten en zo is uw deur toch weer een beetje beter beveiligd. Een enkel penslot kunt u al laten plaatsen (of vervangen) voor € 149,-. Voor het laten plaatsen of vervangen van twee pensloten bent u in totaal € 189,- kwijt.

Penslot vervangen kosten Kosten incl montage & BTW
Penslot vervangen of plaatsen € 149
Twee pensloten vervangen of plaatsen € 189
Penslot

 • TOTAALPRIJS
149,-  

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid en BTW.


Twee pensloten
 • TOTAALPRIJS
189,-  

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid en BTW.


Wilt u meer weten over het vervangen van uw pensloten? Lees hier meer over het laten plaatsen van pensloten.

Kosten oplegslot vervangen

Een oplegslot is een wat verouderd slot. U herkent dit slot, door het kastje die is bevestigd aan de binnenkant van uw deur. Er zijn twee type oplegsloten. Een SKG1 oplegslot en een SKG2 oplegslot. De SKG2 oplegsloten worden eigenlijk alleen gefabriceerd door LIPS.

Mocht uw oplegslot defect zijn, dan vervangen hij het hele slot en niet alleen de cilinder. De kosten voor het vervangen van een SKG1 oplegslot zijn € 194,-, voor het vervangen van een SKG2 oplegslot van LIPS, bent u € 294,- kwijt. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw SKG2 oplegslot te laten vervangen voor een standaard SKG1 oplegslot en dat kost u dan ook € 194,-. Wilt u een oplegslot laten vervangen door een Cisa of Yale oplegslot? Dan zijn de kosten € 194,-

Er zijn zeldzame gevallen waar wij wel uw cilinders vervangen. Dit komt eigenlijk alleen voor als u meerdere cilinders of oplegsloten opent met dezelfde sleutel. Zo kunnen wij er voor zorgen, dat u nog steeds met één en dezelfde sleutel al uw sloten kan bedienen.

Mocht u toch een veiliger slot (en makkelijker te bedienen) willen laten plaatsen, kies dan voor een meerpuntssluiting. De kosten van een meerpuntssluiting (met anti-kerntrekbeslag en SKG3 cilinder) bedragen € 495,-.

Oplegslot vervangen kosten Kosten incl montage & BTW
Oplegslot vervangen standaard € 194
Oplegslot vervangen Cisa of Yale € 194
Oplegslot vervangen SKG2 € 294
Oplegslot
Standaard S2
 • TOTAALPRIJS
194,-

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, een nieuw oplegslot en BTW.


Oplegslot
SKG2 LIPS
 • TOTAALPRIJS
294,-

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, een nieuw oplegslot en BTW.


Wilt u meer weten over het vervangen van uw oplegslot? Lees hier meer.

Kosten meerpuntssluiting plaatsen

Meerpuntssluitingen of ook wel meerpuntssloten, driepuntssluitingen en 3puntssloten genoemd, zijn sloten die over de hele lengte van de deur zijn ingefreesd. Er komen drie haken uit het slot, die vervolgens uw kozijn in gaan. Deze haken worden beschermt door een stalen kom in uw kozijn.

Een meerpuntssluiting is voor een woonhuis een perfecte oplossing om uw huis goed te beveiligen voor een betaalbare prijs. Een meerpuntssluiting is ook perfect te bedienen omdat u met een enkele sleutel uw deur toch op drie punten beveiligd. Een meerpuntssluiting in combinatie met een SKG*** cilinder en anti-kerntrekbeslag, is een serieuze manier van beveiligen.

Een meerpuntssluiting laten plaatsen met anti-kerntrekbeslag en een SKG*** cilinder, kost € 495,-. Als u een meerpuntssluiting wilt laten repareren, bent u tussen de € 415,-  kwijt. Is er geen materiaal benodigd? Dan kan het zelfs zo zijn, dat u maar € 125,- kwijt bent. Dit is helaas volledig afhankelijk van de situatie. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een reparatieset waardoor u eigenlijk wordt voorzien van een nieuwe meerpuntssluiting. Lockit Slotenmakers geeft u van tevoren altijd aan wat de exacte kosten zullen zijn. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Meerpuntssluiting plaatsen kosten Kosten incl montage & BTW
Meerpuntssluiting plaatsen € 495
Meerpuntssluiting repareren Afhankelijk van de situatie
Meerpuntssluiting vervangen € 415
Meerpuntssluiting plaatsen

 • TOTAALPRIJS
€495,-

Dit is het totale bedrag
inclusief een nieuwe cilinder, arbeid, anti-kerntrekbeslag en BTW.


Meerpuntssluiting repareren

 • TOTAALPRIJS
Prijsopgave

Altijd een prijsopgave vooraf via een offerte aanvraag of via de telefoon.


Meerpuntssluiting vervangen

 • TOTAALPRIJS
€415,-

Altijd een prijsopgave vooraf via een offerte aanvraag of via de telefoon.


Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een meerpuntssluiting? Hier kunt u lezen hoe wij een meerpuntssluiting plaatsen of vervangen.

Kosten bijzetslot plaatsen

Bijzetsloten zijn extra sloten aan de onderkant en bovenkant van uw deur. Bijzetsloten zijn qua positionering te vergelijken met pensloten maar qua veiligheid zeker niet. Bijzetsloten zijn een prima manier om uw inbraakbeveiliging op te krikken, waarbij een penslot toch niet super veilig is.

Een bijzetslot bestaat uit een SKG*** cilinder, een insteekslot en een anti-kerntrekrozet. U kunt een bijzetslot aan de onder- of bovenkant van uw deur laten plaatsen, of zowel aan de onder- en bovenkant.

Kosten voor een enkele bijzetslot zijn € 245,- en voor twee bijzetsloten € 460,-. Deze kosten zijn inclusief BTW, montage en alle benodigde materialen.

Bijzetslot plaatsen kosten Kosten incl montage & BTW
Bijzetslot plaatsen € 245
Bijzetslot plaatsen € 460
Bijzetslot

 • TOTAALPRIJS
245,-  

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, een nieuw oplegslot en BTW.


2 x Bijzetsloten
 • TOTAALPRIJS
460,-  

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, een nieuw oplegslot en BTW.


Wilt u meer weten over het vervangen van uw bijzetslot? Lees hier meer over bijzetsloten.

Kosten anti-kerntrekbeslag plaatsen

Anti-kerntrekbeslag is er in vele vormen en maten. Lockit Slotenmakers maakt gebruik van het beslag van Dieckmann. Onze erkende monteurs hebben hier goede ervaringen mee en het beslag ziet er fantastisch uit.

De kosten voor het laten plaatsen van anti-kerntrekbeslag zijn € 184,-. Voor elke stuk beslag die u extra laat plaatsen, bent u € 89,- extra kwijt. U betaalt de montage dan maar eigenlijk 1 x.

Sommige deuren (vooral kunststof), zijn voorzien van smal beslag. Dit beslag kost inclusief montage € 203,-. Voor elke stuk beslag extra, bent u € 108,- kwijt.

Anti-kerntrekbeslag plaatsen kosten Kosten incl montage & BTW
Anti-kerntrekbeslag standaard € 184
Anti-kerntrekbeslag standaard extra € 89
Anti-kerntrekbeslag smal € 203
Anti-kerntrekbeslag smal extra € 108
Dieckmann SKG3 Veiligheidsbeslag


 • TOTAALPRIJS
184,-

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, anti-kerntrekbeslag en BTW.


Dieckmann SKG3 beslag Smal


 • TOTAALPRIJS
203,-

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, anti-kerntrekbeslag en BTW.


Wilt u meer weten over anti-kerntrekbeslag? Lees hier meer.

Kosten brievenbus slot vervangen

Sleutels brievenbus kwijt, sloten vervangen of krijgt u uw brievenbus niet meer open? Wij boren uw brievenbus slot uit en vervangen deze voor een nieuw slot. Totale kosten bedragen € 129,-.

Brievenbus slot plaatsen kosten Kosten incl montage & BTW
Brievenbus slot plaatsen of vervangen € 129
Brievenbus slot Eurolocks

 • TOTAALPRIJS
140,-  

Dit is het totale bedrag
inclusief arbeid, een nieuw oplegslot en BTW.


Wilt u meer weten over het vervangen van brievenbussloten? Lees hier meer over brievenbussloten en hoe wij te werk gaan.

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Géén verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op 

  Bel ons