Slotenmaker DelftSlotenmaker Delft

Buitengesloten? Slotenmaker Delft helpt u graag weer naar binnen

U staat buiten en uw sleutels hangen nog aan de binnenkant van de deur? Is de sleutel afgebroken in het cilinderslot? Uw sleutels kwijt? Geen nood. Slotenmaker Delft helpt u snel weer binnen. 

Onze erkende monteur maakt de deur snel weer voor u open, vaak al binnen enkele minuten. Als u dat wenst, belt de monteur u 10 of 15 minuten van tevoren zodat u niet hoeft te wachten. Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Lees hier meer over buitengesloten.

Sloten of cilinders vervangen?

Uw sleutels gestolen, slot defect of wilt u gewoon een beter slot? Onze professionele monteurs staan 24 uur per dag voor uw klaar. Slotenmaker Delft hanteert vaste tarieven, dus géén verassingen achteraf.

Onze slotenservice vervangt en repareert alle soorten sloten. Welk type slot u ook nodig heeft, wij hebben het op voorraad. Wilt u meer informatie over het vervangen van (cilinder)sloten? Neem dan contact met ons op.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Delft

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar!
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Voor beveiligingsadvies bent u bij Slotenmaker Delft aan het juiste adres: geheel gratis en vrijblijvend. Zwakke plekken leggen we bloot en wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) & ALOA certificaat. De monteur inspecteert samen met u het hang- en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Levert dit dan onnodig veel sleutels op? Nee. U krijgt één sleutel voor de buitenkant waarmee u alle sloten kunt openen. Wij kunnen ook een sluitsysteem voor u maken. 

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk zijn alle producten die Slotenmaker Delft gebruikt om ramen of deuren te hangen, openen, vast te zetten, sluiten of op slot te doen. Dit is een uiterst secuur werk. Wij hebben de specialisten in huis én het beste gereedschap om deuren loodrecht af te hangen en deuren, die niet goed sluiten, weer sluitend te maken.

Onze erkende monteurs bevestigen scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Is de klus groot of klein? Dé slotenservice van Delft staat paraat om al uw hang- en sluitwerk te vervangen en/of te repareren.

Dit geldt ook voor het beveiligen, vervangen en repareren van hang- en sluitwerk t.b.v. ramen.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deur afhangen

Onze monteurs hebben de ervaring én het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen. Want: het afhangen van een deur is nu eenmaal secuur werk dat jarenlange ervaring vereist.

Noem een type deur en wij plaatsen hem. Al jarenlang. Van een simpele binnendeur, opdekdeur, boerendeur, een standaard buitendeur tot een zwaar inbraakwerende pantser- of zelfs kogelwerende deur. Ook een niet goed sluitende deur brengen wij graag voor u in orde.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Aarzel niet en bel ons. Stuur ons gerust een e-mail eventueel aangevuld met foto’s. Wij geven geheel gratis en zonder enige verplichting ons vakkundige advies. 

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Delft helpt u o.a. met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Goed beveiligen van uw huis of bedrijf tegen kerntrekken hoeft niet veel te kosten. Met goed anti-kerntrekbeslag komt u al een heel eind. Wij hebben vaak goede aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Er zijn tal van cilinders die gewapend zijn tegen deze methode, maar ze hebben ook een nadeel. Inbrekers gaan doorgaans onvakkundig te werk en herkennen de cilinders niet. Ze maken het slot kapot en u kunt niet naar binnen. En dan hebt u ook nog het nare gevoel dat er een poging tot inbraak is gedaan.

Wij helpen u graag met goed anti-kerntrekbeslag. Inbrekers lopen dan uw deur voorbij. Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Is er een meerpuntssluiting in uw deur gemonteerd, dan is deze op meerdere plaatsen verankerd in de deurpost. De driepuntssluiting is de meest gebruikte sluiting en zorgt voor extra veiligheid (op wel drie plaatsen) en is makkelijk in gebruik.

De sloten hoeven hoeft maar met één sleutel bediend te worden. Veel voorkomend probleem is dat het beslag van deze sluiting niet goed werkt en bestand is tegen de huidige inbraakmethodes. De oplossing is eenvoudig: vervangen door beslag dat voorzien is van een anti-kerntrekinrichting.

Wij helpen u graag met goed anti-kerntrekbeslag. Inbrekers lopen dan uw deur voorbij. Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Is uw penslot kapot of opent het slot niet meer? Ons advies is dan om het slot niet zelf open te maken. En ook met de hulp van een ‘handige buurman’ zal het in de meeste gevallen niet lukken.

Dit soort sloten heeft namelijk een mechanisme dat het lastig maakt om het schadevrij te openen. Resultaat: vaak onnodige schade aan uw deur. Onze monteurs zijn hier wél in bedreven. Zonder schade maken ze uw deur snel weer open.

Ons advies is om nooit een goedkoop penslot (uit bijvoorbeeld China) te plaatsen. Goedkoop is duurkoop. Kies voor betere kwaliteit. Zeiss Ikon bijvoorbeeld. Zij zijn de uitvinder van dit type insteekslot.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit Slotenmaker Delft?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden.

    • Sinds 1990 actief als Slotenmakers opgeleid door vakmensen uit het verleden toen het repareren van sloten de normaalste zaak was
    • Voordeligste Slotenmaker die onderaan de bon altijd het goedkoopst is
    • Ouderwets vakmanschap in combinatie met de modernste technieken en gereedschappen
    • Eigen Slotenmakers dus geen lead bedrijf die uw telefoontje verkoopt aan oplichters
    • 2 jaar volledige garantie op geleverde materialen en montage

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

015-2023001 info@lockit.nl

Sleutelmaker Delft

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Delft aan het juiste adres. Slotenmaker Delft kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 015-2023001

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Delft:

Delft is onze thuisbasis en daar verrichten we als Slotenmaker Delft sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Delft en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enigste slotenmakers zijn die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen bedragen. Slotenmaker Delft is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wij bedienen uw als slotenmaker Delft in Delft en omstreken:

Binnenstad | Buitenhof | Hof van Delft | Tanthof | Voordijkshoorn | Voorhof | Vrijenban | Wippolder

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Delft.

U kunt met PIN betalen
Bel ons