Slotenmaker in Rotterdam

De winkel van uw Slotenmaker in Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare en betaalbare slotenmaker in Rotterdam en omgeving? Bij Aanpak en Lockit bent u aan het juiste adres wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan sloten voor elk budget. Ook kunnen wij voor bijna elk automerk autosleutels bijmaken. Natuurlijk kunnen we voor uw woning, bedrijfspand of auto ook ter plaatse een sleutel vervangen.

In Rotterdam Nesselande is ons bedrijf gevestigd, veel van onze klanten wonen dan ook in de buurt van Rotterdam. Maar Aanpak en Lockit beperkt zich niet tot Rotterdam, wij hebben een landelijke dekking met diverse steunpunten door heel Nederland. Hierdoor kunnen we voor elke klus of sleutel vraagstuk snel ter plaatse zijn.  Autosleutels maken wij bij voor klanten uit de gehele Benelux en Duitsland.

Onze monteurs

Als u Aanpak en Lockit belt, krijgt u geen klantenservice aan de telefoon. De telefoon wordt opgenomen door Cor, Kim of Ron, ze denken met u mee en sturen hierna een van onze 12 monteurs naar uw adres. 

Onze monteurs zijn allemaal intern opgeleid, na een periode van meelopen met een ervaren collega mogen ze zelf op pad. Omdat wij veel waarde hechten aan betrouwbaarheid beschikken al onze medewerkers over een VOG. Ook vertellen wij u altijd vooraf wat de kosten zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Lockit-Slotenmaker-Rotterdam-boort-cilinder-uit

Sloten vervangen?

Wilt u uw sloten vervangen? Staat u buiten en kunt u er niet meer in? Er is altijd wel een van onze monteurs bij u in de buurt. Zeker in de regio Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer maar ook in andere plaatsen in Zuid-Holand. Bel ons en hij komt eraan. Hij zal vakkundig te werk gaan en uw probleem zo goed mogelijk oplossen. Van malafide praktijken is bij ons geen sprake!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Bel ons