Slotenmaker BergschenhoekSlotenmaker Bergschenhoek

Slotenmaker Bergschenhoek opent uw deur schadevrij

Bent u buitengesloten omdat uw sleutels aan de binnenkant van de deur hangen? Is uw sleutel afgebroken in het cilinderslot of bent u uw sleutels kwijt?

Slotenmaker Bergschenhoek opent uw deur schadevrij en onze slotenservice is snel en secuur. Wij openen uw deur vaak al binnen enkele minuten. Als u dat wilt, belt de monteur u 10 of 15 minuten van tevoren, zodat u niet hoeft te wachten. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Lees hier meer over buitengesloten.

Wilt u de cilinders of sloten vervangen?

Is uw slot defect, zijn uw sleutels gestolen of wilt u gewoon een beter slot? Bij Slotenmaker Bergschenhoek géén verassingen. Onze professionele monteurs staan 24 uur per dag voor uw klaar.

Onze slotenservice vervangt en repareert diverse soorten sloten. Welk soort slot u ook zoekt, wij kunnen het (cilinder)slot leveren uit eigen voorraad. Wilt u meer informatie over het vervangen van sloten, neem dan contact met ons op.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Bergschenhoek

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Beveiligingsadvies is bij Slotenmaker Bergschenhoek geheel gratis en vrijblijvend. De monteur zoekt samen met u naar de zwakke plekken. Wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) & ALOA certificaat. De monteur inspecteert samen met u het hang- en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Uiteraard zorgen wij er voor dat u geen cipier wordt met bossen sleutels. Slechts één sleutel voor de buitenkant, waarmee u alle sloten kunt openen.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die wij gebruiken om deuren of ramen te hangen, te openen, vast te zetten, sluiten of op slot te doen.

Een erkende monteur kan u van dienst zijn bij werk aan scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Of het nu een grote of een kleine klus is: dé slotenservice van Bergschenhoek staat klaar om uw hang en sluitwerk te vervangen en / of te repareren.

Ook voor het beveiligen, repareren en vervangen van sluitwerk t.b.v. ramen bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deur afhangen

Het afhangen van een deur is secuur werk dat jarenlange ervaring vereist. Onze monteurs hebben de ervaring én het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen.

Van een simpele binnendeur, opdekdeur, boerendeur, een standaard buitendeur tot een zwaar inbraakwerende pantser- of zelfs kogelwerende deur: wij plaatsen dit soort deuren al jarenlang.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet en bel ons of stuur een e-mail (eventueel aangevuld met foto’s) . Wij zullen u geheel gratis en zonder enige verplichting advies geven. Ook als uw deur niet goed sluit, zijn wij de juiste partij.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Bergschenhoek helpt u o.a. met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Goed anti-kerntrek beslag is een vrij voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen wij hebben vaak goede aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Er zijn ook cilinders die u kunnen beschermen tegen deze methode en die werken goed, helaas hebben deze een nadeel het nareel is dat de inbrekers te stom zijn om deze cilinders te herkennen met als resultaat een inbraakpoging met een kapot slot waardoor u zelf niet meer naar binnen kunt en de schrik ervaart dat er een poging is gedaan.

Als u meer informatie zoekt bel ons en wij kunnen uw vragen telefonisch beantwoorden of stuur een email.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Wanneer er in uw deur een meerpuntssluiting is gemonteerd, zit deze op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn. De meest bekende variant is een driepuntssluiting.

Deze sluiting zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak: de deur hoeft maar met één sleutel bediend te worden, maar is wel op drie plaatsen beveiligd. Het beslag van driepuntssluitingen is vaak niet aangepast aan de huidige inbraakmethodes

Dit is simpel op te lossen: het vervangen van beslag dat voorzien is van een anti-kerntrek inrichting.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Is uw penslot kapot of opent het slot niet meer? Onze advies is om het slot niet zelf open te maken. En ook met de hulp van een ‘handige buurman’ zal het in de meeste gevallen niet lukken.

Dit soort sloten heeft namelijk een mechanisme dat het lastig maakt om het schadevrij te openen. Resultaat: vaak onnodige schade aan uw deur. Onze monteurs zijn hier wél in bedreven. Zonder schade maken ze uw deur snel weer open.

Pas op! Pensloten zijn er in vele soorten en merken. Vermijd goedkope sloten uit bijvoorbeeld China en kies voor goede kwaliteit. Zeiss Ikon bijvoorbeeld, de uitvinder van dit type insteekslot.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit Slotenmaker Bergschenhoek?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden.

    • Sinds 1990 actief als Slotenmakers opgeleid door vakmensen uit het verleden toen het repareren van sloten de normaalste zaak was
    • Voordeligste Slotenmaker die onderaan de bon altijd het goedkoopst is
    • Ouderwets vakmanschap in combinatie met de modernste technieken en gereedschappen
    • Eigen Slotenmakers dus geen lead bedrijf die uw telefoontje verkoopt aan oplichters
    • 2 jaar volledige garantie op geleverde materialen en montage

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

010-2222559 info@lockit.nl

Sleutelmaker Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Bergschenhoek aan het juiste adres. Slotenmaker Bergschenhoek kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Bergschenhoek:

Bergschenhoek is onze thuisbasis en daar verrichten we als Slotenmaker Bergschenhoek sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Bergschenhoek en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enigste slotenmakers zijn die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen bedragen. Slotenmaker Bergschenhoek is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wij bedienen uw als Slotenmaker Bergschenhoek in groot Bergschenhoek en omstreken:

Buiten Bergschenhoek zijn wij onder andere werkzaam als Lockit Slotenmakers in de omringende plaatsen. Wij helpen u ook graag in Berkel en Rodenrijs, Delft, Pijnacker, Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn ook te vinden in Rotterdam Zuid en in het centrum van Rotterdam. Staat uw wijk en / of plaats hier niet bij? Wij werken landelijk dus wij kunnen u zeker helpen!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Bergschenhoek.

U kunt met PIN betalen