Slotenmaker RijswijkSlotenmaker Rijswijk

Zonder schade uw deur weer open? Bel Slotenmaker Rijswijk

U bent buitengesloten omdat de sleutels nog aan de binnenkant van de deur hangen. Het kan iedereen overkomen. Net als het verliezen van sleutels of een sleutel die is afgebroken in het cilinderslot.

Slotenmaker Rijswijk opent uw deur snel en zonder bijkomende schade. Vaak al binnen enkele minuten. Onze slotenservice staat 24/7 voor u klaar. Onnodig wachten hoeft niet. De monteur belt u 10 of 15 minuten voor zijn komst. Dat is onze service.

Lees hier meer over buitengesloten.

Vervangen van sloten en cilinders

Is uw slot defect, zijn uw sleutels kwijt of wilt u een beter slot? Bij Slotenmaker Rijswijk géén verassingen. Onze professionele medewerkers staan 24 uur per dag voor uw klaar.

Onze slotenservice vervangt en repareert diverse soorten sloten, dus welk soort slot u ook zoekt, wij kunnen het (cilinder)slot leveren uit eigen voorraad. Wilt u meer informatie over het vervangen van sloten? Neem gerust contact met ons op.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Rijswijk

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Beveiligingsadvies is bij Slotenmaker Rijswijk altijd gratis en zonder enige verplichting. Wij adviseren hoe deze zwakke plekken te verstevigen, nadat u eerst met behulp van de vakman de zwakke plekken heeft blootgelegd.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) & ALOA certificaat. De monteur inspecteert samen met u het hang- en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

U hoeft niet bang te zijn dat u een cipier wordt met bossen sleutels. Eén sleutel voor de buitenkant, waar u alle sloten mee kunt openen. Wel zo handig.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die wij gebruiken om deuren of ramen te hangen, openen, vastzetten, sluiten of op slot te doen.

Onze erkende vakmensen plaatsen scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Of het nu een grote of een kleine klus is: dé slotenservice van Rijswijk staat klaar om uw hang en sluitwerk te vervangen en / of te repareren.

Wilt u uw ramen laten beveiligen, repareren of het sluitwerk vervangen? Ook dan zijn wij het juiste adres. Mocht u met vragen zitten of wilt u meer informatie schroom niet en bel met ons of stuur ons een email.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deur afhangen

Het afhangen van een deur is secuur werk dat jarenlange ervaring vraagt. Goed gereedschap en jarenlange ervaring zijn het halve werk. Het afhangen van een deur kunt u gerust aan ons overlaten. En ook als uw deur niet goed sluit zijn wij de juiste partij.

Van een eenvoudige binnendeur, opdekdeur, boerendeur een standaard buitendeur tot een zwaar inbraakwerende pantser- of zelfs kogelwerende deur: welke deur u ook heeft? Wij hebben de ervaring en fixen het.

Vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust of stuur een e-mail. Als u foto’s meestuurt kunnen wij meteen een inschatting maken. Geheel gratis en zonder enige verplichting.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Rijswijk helpt u o.a. met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Uw huis of bedrijf op een voordelige manier beveiligen tegen kerntrekken? Kies dan voor anti-kerntrekbeslag. Het plaatsen van anti-kerntrekbeslag hoeft niet duur te zijn. Vraag eens naar onze aanbiedingen.

Er zijn ook cilindersloten die goed werken tegen deze inbraakmethode, alleen herkennen ‘onkundige’ inbrekers deze cilinders vaak niet. Bij een inbraakpoging wordt het slot kapot gemaakt. U kunt niet meer naar binnen en heeft de schrik omdat er een poging tot inbraak is gedaan.

Vraag naar onze mogelijkheden voor het plaatsen van anti-kerntrekbeslag door te bellen of een e-mail te sturen.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Wanneer er in uw deur een meerpuntssluiting is gemonteerd, dan is deze op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn. De meest bekende variant is een driepuntssluiting.

Deze sluiting zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak: de deur wordt maar met één sleutel bediend en is op drie plaatsen beveiligd. Wat wel vaak een probleem is bij driepuntssluitingen, is dat het beslag niet aangepast is aan de huidige inbraakmethodes.

Dit is simpel op te lossen door het beslag te vervangen door beslag dat voorzien is van een anti-kerntrek inrichting. U bent nu goed beveiligd tegen inbraak.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Een veel gemaakte fout als dit type slot niet meer open wil of defect is: zelf proberen het penslot te openen. Wij adviseren u dit niet te doen omdat de schade alleen maar groter kan worden.

Zonder ervaring is het vrijwel onmogelijk een penslot zonder problemen open te krijgen. Uw deur kan er schade door oplopen en dan bent u nog verder van huis. Onze monteurs krijgen elk penslot zonder al te veel moeite en schade wél voor u open.

Let bij aanschaf op de kwaliteit. Er zijn vele soorten pensloten. De goedkopere (uit bijvoorbeeld China) zijn slecht van kwaliteit. Vermijd goedkope pensloten uit China en kies voor goede kwaliteit. Zeiss Ikon bijvoorbeeld, de uitvinder van dit type insteekslot.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit Slotenmaker Rijswijk ?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden.

    • Sinds 1990 actief als Slotenmakers opgeleid door vakmensen uit het verleden toen het repareren van sloten de normaalste zaak was
    • Voordeligste Slotenmaker die onderaan de bon altijd het goedkoopst is
    • Ouderwets vakmanschap in combinatie met de modernste technieken en gereedschappen
    • Eigen Slotenmakers dus geen lead bedrijf die uw telefoontje verkoopt aan oplichters
    • 2 jaar volledige garantie op geleverde materialen en montage

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

010-2222559 info@lockit.nl

Sleutelmaker Rijswijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rijswijk aan het juiste adres. Slotenmaker Rijswijk kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 070-2210028

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Rijswijk:

Rijswijk is onze thuisbasis en daar verrichten we als Slotenmaker Rijswijk sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Rijswijk en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enigste slotenmakers zijn die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen bedragen. Slotenmaker Rijswijk is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wij bedienen uw als slotenmaker Rijswijk in groot Rijswijk en omstreken:

Rijswijk Centrum | Rijswijk West | Rijswijk Oost | Rijswijk Noord | Rijswijk Zuid

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Rijswijk.

U kunt met PIN betalen
Bel ons