Sleutel bijmaken; Klaar terwijl u wacht

Bij ons kunt u terecht voor het laten bijmaken van nagenoeg al uw sleutels. Denk aan het bijmaken van uw huissleutel, caravansleutel en/of uw autosleutel. Bij Lockit Slotenmakers doen we dit voor een zeer schappelijke prijs en u bent verzekerd van het feit dat wij een betrouwbare sleutelmakerij zijn.

Wanneer u bij ons langs komt voor het bij laten maken van een sleutel, zorgen wij ervoor dat de sleutel klaar is terwijl u wacht. Zo kunt u genieten van een heerlijke bak koffie (of thee) en stapt u de deur uit met uw bijgemaakte sleutel(s) op zak. Wilt u meer informatie over het laten bijmaken van een of meerdere sleutels, neem dan gerust contact op via ons contactformulier op deze website of bel ons op telefoonnummer: 010-2222559.

Hoe wij uw sleutel bijmaken

Lockit Slotenmakers maakt alleen gebruik van de meest moderne technieken en apparatuur. Zo weet u dat wij uw sleutel met precisie bijslijpen. Van huis- tot caravansleutels, wij dupliceren uw sleutels terwijl u wacht. Wij maken al sleutels bij vanaf 1992 en hebben dus jarenlange ervaring. Zo weet u zeker dat wij precies weten hoe wij u sleutels moeten dupliceren en dat u met een vlijmscherpe extra sleutel naar huis kunt.

Wij hebben een fysieke winkel waar u van maandag tot vrijdag terecht kunt. U kunt makkelijk parkeren en u krijgt een lekkere bak koffie. Tot snel.

1 / 5

Kosten sleutel bijmaken

Als u een sleutel wilt laten bijmaken, dan wilt u natuurlijk eerst weten wat dit gaat kosten. Hieronder vind u de kosten van het laten bijmaken van een sleutel. U bent van harte welkom in onze winkel!

Standaard sleutel

Wanneer u bij Lock It een extra sleutel wilt laten bijmaken, zijn hier passende kosten aan verbonden. Het bijmaken van een standaard sleutel kost u slechts € 6,50 per stuk! Dit kan zijn de sleutel van uw huis of kantoorpand, maar ook voor uw schuur, een kluis of uw fiets.

Gecertificeerde sleutel

Een gecertificeerde sleutel kunnen wij alleen bijmaken met het bijbehorende certificaat. Dit certificaat is een klein pasje met een code waarmee wij uw sleutel kunnen bijmaken. In sommige gevallen kunnen wij de sleutel alleen via de fabrikant of leverancier bij bestellen voor u en dit maakt de levertijd langer, denk in dit geval aan 2 tot 4 weken in plaats van direct ter plekke. De kosten voor een gecertificeerde sleutel zijn afhankelijk van het merk slot en of wij deze direct kunnen dupliceren met ons geavanceerde systeem.

De kosten voor het dupliceren van een gecertificeerde sleutel kunnen wij u vermelden op aanvraag. Neem voor meer informatie m.b.t. gecertificeerde sleutels contact met ons op via ons contactformulier op deze website of bel ons op telefoonnummer: 010-2222559. We staan graag voor u klaar.

2 / 5

Reservesleutel bijmaken

Een reservesleutel bij laten maken is aan te raden voor uw woning of kantoorpand, maar ook zeker voor uw auto, fiets of caravan. Reservesleutels zijn altijd fijn te hebben, zo kunt u het best van iedere sleutel minimaal één reservesleutel hebben. Bij Lockit Slotenmakers helpen wij u graag bij het maken van uw reservesleutel.

Belang van een reservesleutel

Wanneer u eerder uw sleutels bent verloren en u daarom een geheel nieuwe cilinder inclusief sleutels hebt moeten aanschaffen, is het slim om direct sleutels te laten bijmaken. Zo weet u zeker dat u voldoende sleutels hebt en nooit misgrijpt. Ook voor uw auto of fiets raden wij aan altijd een reservesleutel te hebben, gezien dit uw belangrijkste vervoersmiddelen zijn en het is vervelend als u een dergelijke sleutel kwijtraakt en dus niet meer op bestemming kunt komen. Dit is te voorkomen met het bezit van een reservesleutel.

Een reservesleutel voor uw woning en/of kantoorpand kunt u bijvoorbeeld overhandigen aan iemand die dicht bij u staat en u vertrouwt, zodat u weet dat er altijd nog een reservesleutel af te halen is. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat.

Nieuwe winkel Nesselande:

Adres:
Emmy van Leersumhof 20
3059 LT Rotterdam

Kom gezellig langs (en krijg een goede bak koffie).
Bekijk hieronder de pagina.

3 / 5

Huissleutel bijmaken

Een extra sleutel nodig voor uw woonhuis? U kunt gewoon met uw sleutel bij ons hoofdkantoor langs komen, waarna u onder het genot van een bak koffie vaak binnen 5 minuten weer buiten staat (met een gedupliceerde sleutel natuurlijk). Wij zijn in het bezit van de meest geavanceerde apparatuur waardoor onze kopieën loepzuiver zijn. Hierdoor beschadigd u uw cilinder niet met een slechte kopie van een sleutel.

Verschillende profielen

Sleutels bestaan er in verschillende merken en profielen. Dit houdt in dat elke sleutel een aparte “blank” nodig heeft om deze bij te kunnen maken. Wij bezitten meer dan 90% van desbetreffende profielen. Zo is de kans dus heel klein dat wij uw sleutel niet bij kunnen maken.

Mocht u cilinder niet meer werkzaam zijn, kunt u natuurlijk bij ons ook altijd een set gelijksluitende cilinders aanschaffen waarna u zelf simpelweg u oude cilinders kunt vervangen.

Wij kunnen u helpen

Lockit Slotenmakers helpt u o.a. met:

Autosleutels bijmaken
brievenbus sleutels bijmaken
Penslot sleutels bijmaken
Standaard sleutels bijmaken

Sleutel bij laten maken

4 / 5

Gecertificeerde sleutel bijmaken

Gecertificeerde sleutels zijn sleutels met een certificaat. U heeft dit certificaat echt nodig om een sleutel bij te kunnen maken. Het certificaat is een klein pasje met een code waarmee wij een sleutel bij kunnen maken. In sommige gevallen kunnen wij destreffende sleutel alleen bestellen bij de leverancier of fabrikant zelf. U kunt natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen om te kijken of wij u gelijk kunnen voorzien van een sleutel op onze hoofdkantoor.

Een extra gecertificeerde sleutel bestellen

Om een extra sleutel te kunnen bestellen hebben wij een pasje nodig. Soms is het nodig dat u dit pasje aanvraagt bij een VvE, woningbouwvereniging of makelaar. Het bestellen van de gecertificeerde sleutels kan soms 2 tot 4 weken duren (mits wij deze natuurlijk niet ter plekke kunnen dupliceren). Als u op vakantie gaat en u een extra sleutel nodig heeft, zorg er dan dus voor dat u ruim van tevoren aangeeft dat u een extra sleutel nodig heeft.

Sleutel bijmaken
Sleutel dupliceren
Sleutel bij laten maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

5 / 5

Sleutel op nummer bij laten maken

Als u een sleutel op nummer wilt bestellen (zonder certificaat) kunt u met uw sleutel langs komen en kunt u op een extra sleutel wachten. In sommige gevallen is het nodig om een sleutel te bestellen bij de leverancier. Mocht u zeker willen weten of u op een extra sleutel kan wachten, maak dan gebruik van het contactformulier hieronder of bel ons op. Wij helpen u graag.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons