Slotenmaker Leidschendam | 070-2210028

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Leidschendam aan het juiste adres. Slotenmaker Leidschendam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

  • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
  • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
  • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
  • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
    Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Leidschendam

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Slotenmaker Leidschendam levert sloten installatie en reparatie voor gebouwen en winkelpanden in Leidschendam en omstreken. Het hebben van een goede beveiliging van uw huis is essentieel voor het behouden van het woongenot. Niemand wil thuiskomen en zien dat er ingebroken is. Het hebben van goede gecertificeerde sloten zorgt u ervoor dat u met een gerust gevoel kan achterlaten.

Slotenmaker Leidschendam kan u helpen met het opstellen van een betrouwbaar beveiligingsplan. Er wordt dan in overleg met u bepaald wat er moet gebeuren en wat prioriteit heeft. Onze monteurs zullen u altijd vooraf een prijsopgave doen. Let op er zijn landelijk oplichters actief, lees meer over hoe u een oplichter kunt herkennen.

Voor een afspraak of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 070-2210028.

2 jaar garantie
Heldere vaste tarieven
Geen verrassingen achteraf
Erkende en professionele installateurs

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken

070-2210028 info@lockit.nl

Problemen met uw slot in Leidschendam?

Onze gekwalificeerde slotenmaker zijn zeer ervaren, en voeren hun werk snel en vakkundig uit. Wij houden een ruime voorraad aan dus kunnen onze producten vrijwel altijd uit voorraad leveren. Wij bieden sloten voor onder andere buitendeuren, binnendeuren, schuurdeuren, hekken en ramen.

Slotenmaker Bergschenhoek

Werkgebied

Particulieren, bedrijven en overheid

Naast onze particulieren klanten bedienen wij ook tuinders, makelaars, beheermaatschappijen, winkel(keten)s, bedrijven, aannemers, advocaten en deurwaarders. We brengen beveiligingen aan, herstellen sluitsystemen of geven vrijblijvend beveiligingsadvies. Dé Slotenmaker van Bergschenhoek komt graag bij u langs om samen met u de zwakke plekken in uw bedrijf, winkel, of (woningen)complex te bekijken.

Onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers

Slotenmaker Leidschendam is een onderdeel van Aanpak & Lockit Slotenmakers. Dit bedrijf verleent sinds 1990 service op het gebied van sloten en beveiliging. Deze jaren van ervaringen met sloten, kluizen, veiligheidsdeuren en beveiliging heeft geresulteerd in een dealerschap voor de volgende merken: Pfaffenhain, Lips, Nemef, Yale, Cisa, KFV, ZI Ikon, Evva, Salto, Hoppe, Fuhr, Sobinco, Winkhaus, DX, Eff Eff en Dom.

Pas op voor oplichters!

Let op dat als u prijzen aan het vergelijken bent dat u altijd om een totaal prijs vraagt en controleer die prijs bij de “monteur” die men langs stuurt voordat hij begint (wat is de totale prijs die ik moet afrekenen als u klaar bent? Als u daar een warrig antwoord op krijgt gewoon wegsturen.), helaas lopen er in onze branche wat oplichters rond die op hun site vermelden dat ze uw deur openen vanaf € 15,- deze oplichters berekenen na afloop net zo makkelijk € 300,- of meer en intimideren klanten om te betalen, mocht u daar intrappen gewoon niet betalen wat ze ook zeggen en gelijk de politie bellen.

Teken nooit iets voordat deze oplichters beginnen en nogmaals
bij twijfel niet doen.

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Directeur Lockit Slotenmakers

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 070-2210028!

IN SAFETY WE TRUST

Bel ons