Lockit helpt u snel weer naar binnen voor een vast tarief

Staat u buitengesloten voor uw eigen deur? Liggen uw sleutels nog binnen en heeft u de deur dicht getrokken? Is de cilinder defect? Niets is zo vervelend om uw eigen woning of bedrijfspand niet meer in te kunnen.

In de meeste gevallen krijgen wij de deur open zonder schade. Dit houdt in dat wij de cilinder niet hoeven kapot te boren. U behoudt gewoon uw eigen sleutels en hoeft verder niets te veranderen. Dit is het geval als u uw sleutels binnen bent vergeten en er géén anti-inbraakstrip op de deur is aangebracht. Mocht uw de deur wel op slot hebben gedraaid dan kunnen wij u natuurlijk ook weer naar binnen helpen.

1 Binnenkant  2 Betrouwbaar  3 Kosten  4 Schadevrij  5 Cilinder  6 Oplegslot  7 Deur openen

1 / 7

Buitengesloten sleutel aan binnenkant deur

Heeft u de deur net dicht getrokken en zit uw huissleutel nog aan de binnenkant? Oeps, buitengesloten! Het overkomt ons allemaal wel een keer en altijd op het verkeerde moment. Tegenwoordig zijn de sloten vrijwel allemaal voorzien van anti-inbraakstrips wat ervoor zorgt dat zelf openen van de deur meestal niet meer lukt.

Bent u buitengesloten en hebt u hulp nodig? Lockit Slotenmakers biedt een betrouwbare service voor een betaalbare prijs en zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd uw woning weer kunt betreden. Onze monteurs helpen u uit de brand!

Neem snel contact op voor hulp als u nu bent buitengesloten: 010 2222 559!

2 / 7

Buitengesloten en betrouwbare slotenmaker nodig

Heeft u zichzelf buitengesloten en hebt u hulp nodig van een slotenmaker? Er zijn veel verschillende slotenmakers actief op de markt en niet allen van hen zijn even betrouwbaar! Hoe weet u zeker dat u een betrouwbare slotenmaker kiest die degelijke prijzen rekent? Lees onderstaande tips:

 • Wanneer u alleen bent is het verstandig iemand te bellen die samen met u aanwezig kan zijn voor de slotenmaker, dit kan ook een buurman of buurvrouw zijn. Zo staat u er niet alleen voor;
 • Kies een lokale slotenmaker bij u in de buurt en informeer telefonisch naar de prijzen die gehanteerd worden;
 • De politie heeft een lijst opgesteld met veilige slotenmakers, deze vallen onder het keurmerk Politiekeurmerk Veilig Wonen;
 • Controleer of de slotenmaker lid is van het gilde NSSG. Is er geen slotenmaker in uw omgeving lid van dit gilde? Informeer dan bij de NSSG of zij een passend alternatief voor u kunnen aandragen.

3 / 7

Kosten slotenmaker buitengesloten

We streven er bij Lockit Slotenmakers naar om onze prijzen zo voordelig mogelijk te houden. Onze vakkundige medewerkers zijn ervaren en professioneel en zorgen ervoor dat u uw woning weer kunt betreden én weer veilig kunt afsluiten. Wat betaalt u voor onze hulp wanneer u zichzelf hebt buitengesloten? Dit is afhankelijk van het soort slot op uw deur. In onderstaande voorbeelden leest u de meest voorkomende situaties incl. de bijbehorende prijs:

Deur openen kostenKosten incl. montage & BTW
Deur openen zonder materiaal€ 125
Deur openen nieuwe cilinder€ 155
Deur openen nieuwe SKG3 cilinder€ 179
Deur openen nieuw oplegslot€ 194

4 / 7

Wat wordt er bedoeld met schadevrij?

Wij kunnen uw deur openen zonder uw cilinder of oplegslot uit te hoeven boren. Uw behoudt dezelfde sleutels en u bent binnen enkele minuten weer binnen in uw eigen woning. Deze methode van openen van deuren, kunnen wij alléén hanteren als uw deur voldoet aan de volgende eisen:

 • Uw deur zit niet op slot
 • Uw heeft géén SecuStrip (anti-inbraakstrip) op uw deur

Mocht uw deur niet voldoen aan deze eisen, dan kunnen wij uw deur natuurlijk altijd openen. Wij kunnen dan uw cilinder of oplegslot uitboren, waarna wij u voorzien van een nieuwe cilinder of oplegslot. Wij beschadigen uw deur dus nooit!

Uw deur schadevrij openen

Staat u buitengesloten? Wij openen uw deur met behulp van speciaal slotenmakers gereedschap en wat olie via uw kozijn. Als uw deur op slot zit kunnen wij deze methode niet hanteren omdat wij de schoot van uw slot niet terug kunnen duwen (hetzelfde geldt voor een anti-inbraakstrip). Met deze methode van deuren openen, bent u vaak binnen enkele minuten weer binnen en kunt u snel weer door met waar u mee bezig was.

Schadevrij
Uw deur is schadevrij te openen
als uw deur niet op slot zit en
als u géén anti-inbraakstrip
op uw deur heeft:

TOTAALPRIJS
125,-
 • Dit is het totale bedrag inclusief arbeid en btw. Geen materiaal benodigd.
Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

5 / 7

Openboren van uw cilinder

Als uw bent buitengesloten en / of als u de sleutels kwijt bent, dan kunnen wij uw deur openen door de cilinder uit te boren. Uw deur blijft natuurlijk schadevrij maar uw cilinder dient hierna vervangen te worden. U kunt hierbij kiezen uit twee verschillende cilinders: Een standaardcilinder of een SKG3 cilinder (met kerntrek beveiliging).

Het openen van uw deur en het vervangen van de cilinder door een standaardcilinder bedragen de kosten in totaal € 155,-. Voor het openen van uw deur en het plaatsen van een SKG3 cilinder bent u in totaal € 179,- kwijt.

Wanneer wij uw cilinder uitboren

Uw cilinder staat vast

Als uw cilinder vast staat, dan kan zowel uw cilinder of slot defect zijn. Wij kunnen uw cilinder uitboren en deze vervangen. Mocht het uw slot zijn, dan krijgt u altijd een prijsopgave vooraf.

Uw cilinder draait door

Als uw cilinder door draait dan is waarschijnlijk de kern van de cilinder versleten. Wij kunnen uw cilinder uitboren en deze vervangen.

Deur is op slot gedraaid

Uw deur is op slot gedraaid maar u bent de sleutels kwijt geraakt of uw slot is defect. Wij boren uw cilinder uit waarna wij de deur openen en u voorzien van een nieuwe cilinder.

Afgebroken sleutel verwijderen

Wij kunnen vaak uw afgebroken sleutel verwijderen. Mochten wij uw sleutel niet kunnen verwijderen of heef u géén reservesleutel? Dan vervangen wij uw cilinder.

Openboren Cilinder
Uw deur is niet schadevrij te openen, omdat uw deur op slot zit
en/of u een anti-inbraakstrip op
de deur heeft:

TOTAALPRIJS
179,-
 • Dit is het totale bedrag inclusief montage, een nieuwe cilinder en btw.
Onze services:
Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

6 / 7

Openboren van uw oplegslot

Als uw oplegslot op slot zit, dan kunnen wij uw deur alleen openen door deze uit te boren, waarna deze vervangen mag worden. Als uw oplegslot niet op slot zit, dan kunnen wij uw deur gewoon schadevrij openen. Dit houdt in dat wij het slot kunnen laten zitten.

Oplegsloten zijn er in twee maten, het vervangen van beide oplegsloten kost € 194,-. Als u wilt dat wij een SKG2 oplegslot (Lips) voor u plaatsen, dan bent u in totaal € 294,- kwijt.

Waarom vervangen wij het hele oplegslot?

Wij kunnen over het algemeen ook de cilinders van uw oplegslot vervangen maar dit kost u haast net zoveel als een nieuw oplegslot. Het vervelende van het vervangen van één staartcilinder is ook dat u dan twee verschillende sleutels krijgt voor beide cilinders. Vandaar dat wij natuurlijk het hele oplegslot vervangen.

Wij zorgen er natuurlijk voor dat wanneer wij uw deur openen, u géén schade heeft aan uw deur en het nieuwe oplegslot perfect geplaatst wordt door onze erkende monteur.

Oplegslot Openen
Uw deur is niet schadevrij te
openen omdat u deur op slot zit
en/of u een anti-inbraakstrip
op uw deur heeft:

TOTAALPRIJS
194,-
 • Dit is het totale bedrag inclusief montage, een nieuwe oplegslot en btw.

7 / 7

Buitengesloten deur openen

Bent u buitengesloten en wilt u uw deur openen? Wanneer uw deur niet op slot is gedraaid kunt proberen om met een stukje plastic open te flipperen. Dit doet u door het plastic heen en weer te bewegen tussen de deur en de deurpost, zo kan worden geprobeerd het slot in te drukken. Door zachtjes tegen de deur te duwen kan deze na verloop van tijd open gaan. Lukt zelf flipperen niet!? Neem snel contact op met onze betrouwbare slotenmakers van Lockit! 010 2222 559.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons