Slotenmaker Waalwijk | 013-2032043

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Waalwijk aan het juiste adres. Slotenmaker Waalwijk kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn een professionele en erkende slotenmaker, wij zijn toegelaten tot het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Naast het schadevrij openen van deuren, repareren en / of vervangen van sloten en cilinders, bieden wij de volgende diensten aan:

  • Het aanbrengen van beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – volgens de strengste normen of beter;
  • Herstellen of opnieuw ontwerpen van sluitsystemen;
  • Het openen en repareren van brand- en inbraakwerende kasten en het uitvoeren van modificatie;
  • Het geven van gratis en geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse.
    Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. In ons advies melden wij hoe deze aandachtspunten van uw beveiliging aangepakt kunnen worden.
Slotenmaker Waalwijk

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service!

Snel een slotenmaker nodig? Bel ons op:

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Geen verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Waarom Slotenmaker Waalwijk?

Slotenmaker Waalwijk, omdat u waar het om uw veiligheid gaat een vakkundige en betrouwbare slotenmaker nodig heeft van een bedrijf dat al 30 jaar toonaangevend is als slotenmaker, lid van het Nederlands Sleutel-en Slotenspecialisten gilde, staan wij garant voor goede kwaliteit tegen normale prijzen.

Slot defect, sleutels kwijt of een ander slotprobleem? U belt ons en onze planning legt u uit hoe wij uw probleem op gaan lossen en kan u exact vertellen wat de kosten zullen bedragen, bij ons geen vanaf prijzen maar een exacte en gegarandeerde prijsafspraak.

Slotenmaker nodig in Waalwijk?

Slotenmaker Waalwijk is de beste keuze:

onze eigen slotenmakers helpen u snel uit de problemen.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 013-2032043

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

2 Jaar garantie | Heldere vaste tarieven | Geen verrassingen achteraf | Erkende en professionele installateurs

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Slotenmaker Waalwijk

Manier van werken:

Onze slotenmakers zijn verplicht om altijd in het voordeel van de klant te werken, dat betekent dat bij het openmaken van een deur niets kapot gemaakt zal worden wat niet kapot hoeft, als een deur schadevrij opengemaakt kan worden dan moet het op die manier gebeuren, een kapot penslot moet zonder zichtbare schade aan de deur geopend worden, een oplegslot wordt altijd netjes opengemaakt maar ook een insteekslot of een profielcilinder moet netjes geopend worden.

Als onze eigen slotenmaker klaar is met zijn werk ruimt hij de rommel op en laat de klant zien welke werkzaamheden hij heeft verricht en laat de klant het slot of de sloten uitproberen. Mocht onze slotenmaker iets zien wat onveilig is dan zal hij u daarop attenderen en advies geven hoe dit te versterken.

U kunt bij Slotenmaker Waalwijk betalen met contant geld of met pin. Op rekening doen wij geen zaken tenzij van te voren afgesproken. Op reparaties geeft Slotenmaker Waalwijk standaard 6 maanden garantie, op nieuwe sloten geven wij 2 jaar garantie op geleverde sloten en op de montage.

Slotenservice Waalwijk
Wat doet Slotenmaker Waalwijk zoal:

Reparatie van sloten, als een slot verantwoord te repareren is dan repareren wij, anders gaan we in overleg met de klant om te bepalen wat de beste oplossing is en wat de kosten zijn.

Vervangen van cilinders, de meeste woningen hebben meerdere deuren, tegenwoordig is het gebruikelijk dat men alle deuren met 1 sleutel kunt bedienen, onze slotenmakers kunnen ter plekke cilinders op maat maken, dus binnen een uur kunnen ze er voor zorgen dat u alle deuren met 1 sleutel kunt bedienen.
Gecertificeerde cilinders kunnen ook ter plaatse op maat gemaakt worden, het voordeel van gecertificeerde profielcilinders is dat als u ooit uw sleutel uit moet lenen u er van verzekerd zijn dat als u uw sleutel terug krijgt er geen kopie gemaakt is van uw sleutel.

Ook waar het om een hoofdsleutelsysteem gaat zijn wij de juiste partner, samen met u maken we het ontwerp van het hoofdsleutelsysteem en zorgen wij er voor dat het voor de gebruiker heel erg overzichtelijk wordt om mee te werken, wij zien vaak genoeg systemen waar de gebruikers niets van begrijpen dat heeft puur met zwakke ontwerp te maken en met algemene benamingen zoals HS1 HS2 etc., wij benoemen de deuren en wij benoemen de functie.

Wie zijn onze opdrachtgevers:

Wij werken voor particulieren, wij repareren sloten, cilinders, schuifpuisloten, meerpuntssluitingen, pensloten, oplegsloten, klaviersloten, kluizen, brandkasten, deuren openen, repareren inbraakschade en adviseren op het gebied van beveiliging.

Erkend LeerbedrijfWij werken voor winkelbedrijven, hier leveren wij generale hoofdsleutelsystemen voor en doen wij het onderhoud en verlenen wij service bij storingen en calamiteiten.

Wij werken voor deurwaarders, wij assisteren bij binnentreding met onze expertise en wel geëquipeerde slotenmakers die een enkel adres kunnen doen tot aan route’s van meer dan 30 adressen per dag.

Facturering in overleg met deurwaarder op dezelfde dag van assistentie zodat u up to date bent met wat er openstaat.

Wij werken voor aannemers, wij kunnen snel en vakkundig projecten voorzien van sloten en worden ingehuurd voor advies en voor het oplossen van problemen.

Educatie, wij leiden onze eigen monteurs op maar zijn ook een erkend leerbedrijf, tevens geven wij les in openingstechnieken aan overheidsdiensten, woningstichtingen, aannemers en slotenmakers.

Beveiligingsadvies:

Beveiligingsadvies, dit is een gratis en geheel vrijblijvende service van Slotenmaker Waalwijk,
u maakt een afspraak wij sturen een van onze eigen slotenmakers en die gaat samen met u het hele huis door op zoek naar zwakke plekken in uw beveiliging.
Slotenmaker Waalwijk bespreekt met u wat de zwakke plekken zijn en geeft u adviezen hoe deze zwakke plekken onaantrekkelijk te maken voor inbrekers.
U krijgt ter plekke een advies en een aanbieding om uw huis door ons te laten beveiligen dit is geheel vrijblijvend.

Beveiligen is iets wat in onze optiek niet te vangen is in normeringen zoals het politie keurmerk veilig wonen, beveiligen is maatwerk, wat moet er beveiligd worden en tegen wie, een gelegenheidsdief is simpel tegen te houden maar wat als u waardevolle spullen in huis hebt dan is er niet alleen de gelegenheidsinbreker die ontmoedigd moet worden maar ook de professionele inbreker, die laatste laat zich niet weerhouden door een standaard slot hier is meer voor nodig om hem te ontmoedigen, wij weten exact welke sloten inbrekers veel vertraging oplevert en waar ze hun handen niet aan willen branden.

Een woning die goed is beveiligd wordt overgeslagen, wij hebben in de 30 jaar dat we ons bezig houden met het beveiligen wel eens wat inbraakpogingen gehad maar nog nooit een geslaagde inbraak, deze score houden we graag in stand.

Een goede beveiliging staat of valt met de discipline van de bewoner, sluit altijd deuren of ramen af maak gebruik van de sloten, laat geen ladder onbeheerd achter, leg geen sleutel onder een mat of in een plantenbak, stal waardevolle spullen niet uit, leg de sleutels van uw mooie auto niet in het zicht, vertel niet op Facebook dat u op vakantie bent, laat uw huis als u op vakantie gaat niet onbeheerd achter laat de planten verzorgen, maak gebruik van timers die het licht schakelen, laat de post en de kranten weggehaald worden het klinkt allemaal zo simpel maar wij zien het zo vaak verkeerd gaan.
Wij geven u ook advies in de organisatorische maatregelen zoals er bovenstaand al een aantal zijn gesteld, veiligheid is in onze optiek de basis van wooncomfort en geborgenheid, helaas zien wij vaak genoeg mensen die zelfs willen verhuizen omdat ze slachtoffer zijn geworden van een inbraak .

Updaten van beveiligingen die achterhaald zijn, een pand wat jaren terug is beveiligd geeft vaak genoeg niet genoeg weerstand aan de hedendaagse inbraakmethode’s, dat wil niet zeggen dat alles opnieuw moet gebeuren maar de zwakke plekken dienen wel gedicht te worden, wat wij veel zien is dat deuren netjes voorzien zijn van een goede meerpuntssluiting maar dat het beslag te wensen overlaat, dan dient alleen het gewone veiligheidsbeslag vervangen te worden door beslag met een antikerntrek inrichting een kleine ingreep die relatief goedkoop toegepast kan worden.

Plaatsen van meerpuntssluitingen:

Voor het plaatsen van meerpuntssluitingen heeft u een specialist nodig met de nodige ervaring en met het benodigde gereedschap, als wij een meerpuntssluiting plaatsen hebben we alleen al 3 verschillende freesmachines bij ons:

freesmachine voor het in frezen van de voorplaat van de meerpuntssluiting, een freesmachine voor het in frezen van de slotkasten en 1 freesmachine voor het in frezen van de sluitkommen die in het kozijn komen .
Elke freesmachine wordt aangesloten op een centrale industrieele stofzuiger zodat rommel veroorzaakt door zaagsel tot een minimum wordt beperkt.
Met de juiste slotenmaker en de juiste apparatuur krijgt u het beste resultaat , een perfect geplaatste meerpuntssluiting die u veiligheid en bedieningsgemak garandeert.

Slotenmaker Waalwijk Busjes
Brandkasten & kluizen:

Brandkasten en kluizen, wij kunnen kluizen openen bij storingen of bij verlies van sleutel en of de code, tevens kunnen we kluizen modificeren, stel u vindt een mechanisch codeslot waarbij u 4 x rechts 3 x links 2 x rechts moet vervelend in het gebruik, geen probleem! Slotenmaker Waalwijk bouwt uw kast om en plaatsen een digitaal codeslot voor meer gebruikers gemak maar met de zelfde veiligheid.
We kunnen ook het klaverslot verwijderen en vervangen door een digitaal codeslot, dit kunnen we zelfs op antieke brandkasten toepassen. 
Advies omtrent welke kluis u het beste kunt gebruiken kunnen we u ook geven, we kunnen elk type en soort kluis leveren.

Als u een kluis wilt aanschaffen zoek dan eerst alle spullen bij elkaar die u in uw kluis wilt opbergen leg al deze spullen op een hoop en dan heeft u een goed idee van wat de inhoud moet zijn van uw kluis.

Daarna telt u de waarde op van de inhoud en u heeft de minimale waardeberging waaraan de kluis moet voldoen, de waardeberging van kluizen bepalen de inbraakwering van een kluis .
Mocht u erfstukken hebben die voor u niet door geld te vervangen zijn , ga dan voor een nog zwaardere kluis .

Hoe zwaar een kluis ook is, hij moet verankerd worden als een kluis ergens bezorgd kan worden dan kan hij ook weggehaald worden, een goede kluis ter plaatse openen is voor inbrekers te veel werk waardoor de kans op betrapping toeneemt, maar een kluis die men heeft kunnen ontvreemden gaat in een werkplaats hoe zwaar beveiligd altijd open.

Alarminstallaties:

Wij komen regelmatig na een inbraak bij mensen die een alarminstallatie hebben en niet begrijpen waarom er toch is ingebroken, een alarminstallatie werkt alleen in combinatie met een goede mechanische beveiliging, als een deur goed op slot zit en een inbreker gaat er toch aan beginnen dan kan een alarminstallatie zijn waarde bewijzen mits goed toegepast, als de installateur het goed heeft gedaan dan heeft hij ook gebruik gemaakt van trilcontacten, deze trilcontacten detecteren een poging en geven alarm voordat de inbreker binnen is, dan is het de keuze aan de inbreker gaat hij verder met de levensgrote kans dat hij betrapt wordt of kiest hij het hazepad.

Een alarmsysteem zonder goede beveiliging is een alleenstaande toeter die aangeeft dat er een inbreker in uw pand is maar het houdt geen inbrekers tegen.

Producten:

Slotenmaker Waalwijk is een onafhankelijk bedrijf en kan daardoor elk merk toepassen wat wij geschikt vinden, voor elke situatie is er in onze visie een geschikt slot, helaas zien we vaak dat er een verkeerd product wordt gebruikt wat problemen oplevert, wat ook verkeerde keuze’s zijn zijn sloten die niet veel gebruikt worden, als er dan een probleem ontstaat zit u met levertijden, wat wij dan vaak zien is dat het exacte slot niet verkrijgbaar is en dat er dan maar iets gezocht moet worden wat in de buurt komt van het defecte slot, veelal moet de deur dan aangepast worden, voor ons is dat geen probleem maar het jaagt de kosten wel vaak omhoog.

Er zijn merken waar wij enthousiast over zijn, dat zijn merken die goede producten maken, merken die betaalbare producten maken en merken die hun voorraad goed op orde hebben .

Er zijn merken waar wij niet enthousiast over zijn, dat zijn merken die alleen maar met geld bezig zijn en die hun product zo goedkoop mogelijk willen produceren, slechte voorraden hebben en die de service niet serieus nemen maar alleen maar als een kostenpost zien.

Wij kunnen hier wel wat grote merken aan de schandpaal nagelen en daar zijn we heus niet vies van maar daar heeft u niets aan, wij maken in overleg met u de keuze in uw voordeel zowel wat de aanschaf betreft als wat de degelijkheid, veiligheid en levensduur .

Binnen merken heb je ook goede en slechte producten, wij weten wel waar de fabrikanten wel goed in zijn en waar ze slecht in zijn dus zelfs binnen de merken maken wij nog onderscheid wat wel en wat niet te kiezen.

Er zijn ook sloten waar wij van onder de indruk zijn maar die slecht leverbaar zijn in dat geval leggen we zelf een voorraad aan zodat we nooit nee hoeven te verkopen aan onze klanten waar een calamiteit is en waar direct een slot vervangen dient te worden.

Wij weten ook waar heel veel sloten vandaan komen en kunnen snel schakelen, we zoeken het benodigde product bij de groothandel of direct bij de fabrikant, als dat een nee oplevert, gaan we bij onze conculega’s navraag doen en indien nodig regelen we dat er in een kort tijdsbestek een slot vanaf de andere kant van het land onze kant op komt, we hebben door heel Nederland onze eigen slotenmakers rondrijden dus we hebben altijd wel een van onze monteurs ergens om iets op te halen zodat onze klanten er op kunnen rekenen dat ze veilig de nacht in kunnen.

Inbraakmethodes:

Meest voorkomende inbraakmethode’s die wij momenteel veel zien:
kerntrekken, deze manier van inbreken is het meest populair omdat het een inbraakmethode is die snel is niet te veel geluid maakt en makkelijk te leren is .

Hoe doen ze het:
Ze draaien een hardstalen zelfborende schroef in de kern van een profielcilinder, over die schroef wordt een hefboom geplaatst dat kan een zogenaamde klok zijn, een kettingtrekker maar zelfs een koevoet, met deze gereedschappen wordt een enorme druk uitgeoefend op de hardstalen schroef waardoor de cilinder af zal breken of waardoor de kern ( waar u normaal uw sleutel insteekt ) uit de cilinder wordt getrokken, hierna kan men met een schroevendraaier of met een bouwsleutel het slot bedienen met als gevolg een geslaagde inbraakpoging.

Oplossing vervang uw standaard veiligheidsbeslag door inbraakwerend veiligheidsbeslag met anti-kerntrek inrichting.

Flipperen:

Ze nemen een stuk plastic wat men tussen de deur en het kozijn steekt, met deze kaart probeert men de dagschoot van het slot te bereiken, als de dagschoot bereikt is dan voert men de druk op de plastic flipperkast toe en duwt en trekt men aan de deur, mits goed uitgevoerd zal men in fases de dagschoot verder en verder het slot in duwen totdat het slot openspringt en men een geslaagde inbraakpoging heeft.

Oplossing: draai altijd uw deur op slot, ook als u thuis bent gebruik uw sloten.

Klopsleutel:

Deze inbraakmethode komen wij niet zo heel veel tegen dit komt vooral omdat kerntrekken veel makkelijker is, men prepareert een sleutel dusdanig dat alle insnijdingen op het diepste punt staan, men past de aanslag van de sleutel aan en men gebruikt een speciaal hamertje om de pallen in de cilinder te manipuleren.
Hier is wel kennis van sleutelprofielen voor nodig waardoor wij deze inbraakmethode vrij weinig tegen komen, je hebt namelijk de juiste sleutel voor de juiste cilinder nodig, aangezien we in Nederland meer dan 2000 sleutelprofielen hebben werkt dit vaak alleen maar bij de meest voorkomende profielen van Lips, Yale, Nemef, Corbin, Winkhaus, Cisa.

Koevoet:

Dit zien we bijna nooit meer maar deze methode gaat gegarandeerd weer terugkomen als het kerntrekken uit zwang raakt omdat het zwakke beslag en of de zwakke cilinders vervangen zijn door beslag en of cilinders die bestand zijn tegen kerntrekken, op dat moment komt het zware schut heus weer tevoorschijn, maar als u dan een goede meerpuntssluiting heeft met een goed en stevig kozijn dan hoeft u geen angst te hebben voor een inbreker.

Let op! Oplichters! Waarschuwing!!!

Ons mooie beroep wordt de laatste tijd overspoelt met oplichters die heel veel geld vragen voor slecht werk. Wij zien rekeningen bij gedupeerde mensen tot wel meer dan € 1000 voor het openmaken van een deur, helaas doet de politie vrijwel niets tegen deze oplichters. (voor het openmaken van een deur betaalt u bij ons € 125,- )

Waar moet u op letten:

Staan de “slotenmakers “ bovenaan in google en staat er adv voor hun vermelding dan maken ze gebruik van Adwords dit zijn de plaatsen op google waarbij de hoogstbiedende partij bovenaan komt te staan , om in de grote steden bovenaan te staan moet je boven de €60,- bieden voor een klik dat wil zeggen dat zodra iemand op die vermelding klikt diegene van de vermelding €60,- betaald aan google , soms zijn er wel 4 klik nodig om daadwerkelijk een klant binnen te halen, die klant heeft dan al € 240,- gekost en dat geld moet terug en ze willen wat verdienen, dus ga er maar vanuit dat de rekening minimaal € 500,- zal zijn, die hoge rekeningen brengen ze u met een stalen gezicht en als u niet wil betalen dan beginnen ze te dreigen, in onze optiek moet u niet betalen en de politie bellen maar in de praktijk blijkt de intimidatie zo groot te zijn dat veel mensen wel betalen.

Ga niet in zee met bedrijven die gebruik maken van adwords let op dat er geen ( adv ) voor de vermelding staat.

Maak geen gebruik van de adverteerders op telefoongids nl, tenzij het een lokale slotenmaker is die bekend is.

Maak geen gebruik van lead verkopers, dat zijn bedrijven die er voor zorgen dat hun vermelding hoog komt te staan op google en die klanten doorverkopen aan veelal oplichters, het zijn allemaal figuren die hun handen in onschuld wassen maar die deze oplichters faciliteren.

Zoek naar het bedrijf, kijk of er een Kamer van koophandel nummer te vinden is en check dat op de website van de Kamer van koophandel. https://www.kvk.nl/orderstraat/product-kiezen/?kvknummer=243575980000&origq=aanpak+en+lockit

Kijk of u een bestaand adres kan vinden waar het bedrijf gevestigd is .
Is de “slotenmaker “ aangesloten bij een vakorganisatie. http://www.nssg.nl
Staan de prijzen op hun website, of staan er vanaf prijzen, vanaf prijzen staan voor oplichting.
Vraag aan de telefoon wat het in totaal zal gaan kosten en zodra de slotenmaker arriveert bevestig wat er is afgesproken, als de slotenmaker dit niet wil bevestigen gelijk afscheid nemen.

U denkt dat het wel mee zal vallen, van de 10 vermeldingen op google zijn er 7 van oplichters, wij worden elke dag benaderd door mensen die zijn opgelicht.

Ons hoofdkantoor is niet gevestigd in Waalwijk, maar wij hebben wel onze slotenmaker Bram,
Bram woont in Waalwijk, Bram is in dienst bij Aanpak en Lockit Slotenmakers en wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel.

  • Wij adverteren niet op google wij hebben alleen onze vermelding, wij hebben geen vanaf prijzen, onze prijzen staan vast en staan netjes vermeld onder tarieven.
  • Wij staan netjes ingeschreven bij de kamer van Koophandel.
  • Wij zijn een trots lid van het Nederlands Sleutel en Sloten Gilde.
  • Wij werken landelijk voor grote bedrijven, dit doen wij alleen met eigen personeel vandaar dat wij zoals wij het noemen steunpunten hebben door het hele land heen, aangezien er vraag is naar vakmanschap en betrouwbare slotenmakers verlenen wij onze service landelijk.

Mocht u slachtoffer zijn van oplichters dan vernemen wij dat graag, wij verzamelen informatie tegen deze criminelen die ons mooie vak verzieken.

2 jaar garantie | Heldere vaste tarieven | Geen verrassingen achteraf | Erkende en professionele installateurs

Slotenmaker Bedrijven
Slotenmaker particulieren
Cilindersloten maken

Slotenmaker Waalwijk is betrouwbaar, snel en erkend!

Ons Team | Betrouwbare Slotenmakers
Slotenmaker Waalwijk
Werkgebied
Erkend LeerbedrijfERKEND LEERBEDRIJF

Slotenmaker Waalwijk is een erkend leerbedrijf. Wij leiden jonge enthousiaste mensen op tot slotenmaker.

Wij zijn trots op ons mooie vak. Slotenmaker is een oud specialistisch vak waar geen opleidingen voor zijn, waarin wij onze passie voor vakwerk graag doorgeven.

Erkend LeerbedrijfNSSG

Slotenmaker Waalwijk is lid van het Nederlandse Sleutel-en Slotenspecialisten Gilde.

Dè specialisten club als het gaat om het dupliceren van alle soorten en merken van sleutels, maar ook voor het specialistisch aanbrengen en adviseren van hang en sluitwerk voor uw woning of bedrijf.

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

2 Jaar garantie | Heldere vaste tarieven | Geen verrassingen achteraf | Erkende en professionele installateurs

Bel ons