Slotenmaker RotterdamSlotenmaker Rotterdam

Zonder schade uw deur weer open? Bel Slotenmaker Ommoord

U bent buitengesloten omdat de sleutels nog aan de binnenkant van de deur hangen. Het kan iedereen overkomen. Net als het verliezen van sleutels of een sleutel die is afgebroken in het cilinderslot.

Slotenmaker Ommoord opent uw deur snel en zonder bijkomende schade. Vaak al binnen enkele minuten. Onze slotenservice staat 24/7 voor u klaar. Onnodig wachten hoeft niet. De monteur belt u 10 of 15 minuten voor zijn komst. Dat is onze service.

Lees hier meer over buitengesloten.

Cilinders of sloten vervangen in Ommoord?

Is uw slot defect, zijn uw sleutels kwijt of wilt u een beter slot? Bij Slotenmaker Ommoord géén verassingen. Onze professionele medewerkers staan 24 uur per dag voor uw klaar.

Onze slotenservice vervangt en repareert diverse soorten sloten, dus welk soort slot u ook zoekt, wij kunnen het (cilinder)slot leveren uit eigen voorraad. Wilt u meer informatie over het vervangen van sloten? Neem gerust contact met ons op.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Ommoord

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Ons nieuwe hoofdkantoor:

Nieuw hoofdkantoor van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind mei zullen wij ons nieuwe hoofdkantoor te Nesselande betreden.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Voor beveiligingsadvies bent u bij Slotenmaker Ommoord aan het juiste adres: geheel gratis en vrijblijvend. Zwakke plekken leggen we bloot en wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) & ALOA certificaat. De monteur inspecteert samen met u het hang- en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Levert dit dan onnodig veel sleutels op? Neen. U krijgt één sleutel voor de buitenkant waarmee u alle sloten kunt openen.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk zijn al die producten die gebruikt worden om deuren of ramen te hangen, openen, vastzetten, sluiten of op slot te doen.

Of het nu een grote of een kleine klus is: onze erkende monteurs helpen u bij werk aan scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Kortom: dé slotenservice van Ommoord staat klaar om alle soorten hang- en sluitwerk te vervangen en / of te repareren.

Ook zijn wij het juiste adres voor het beveiligen, repareren en vervangen van sluitwerk van ramen. Wij zullen u geheel gratis en zonder enige verplichting advies geven. U kunt ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deur afhangen

Slotenmaker Ommoord heeft jarenlange ervaring met het afhangen van deuren. Dit is een uiterst secuur werk. Wij hebben de specialisten in huis én het beste gereedschap om deuren loodrecht af te hangen en deuren, die niet goed sluiten, weer sluitend te maken.

Dit geldt voor een simpele binnendeur. Maar ook voor opdekdeuren, boerendeuren, standaard buitendeuren en zwaar inbraakwerende pantser- of zelfs kogelwerende deuren. Wij hebben hier jarenlange ervaring mee.

Vragen of wilt u meer weten? Schroom niet en bel ons of stuur ons een e-mail eventueel aangevuld met foto’s.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Ommoord helpt u o.a. met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Op zoek naar een voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen tegen kerntrekken? Kies dan voor anti-kerntrekbeslag. Het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag hoeft niet duur te zijn. Wij hebben vaak prima aanbiedingen.

Er zijn cilinders die gewapend zijn tegen deze methode en ze werken ook goed. Alleen: de meeste inbrekers herkennen ze niet en dat resulteert dan in een inbraakpoging met een kapot slot. U kunt zelf niet meer naar binnen en zit met de schrik van een inbraakpoging.

Als u meer informatie wilt over anti-kerntrekbeslag? Bel of e-mail ons dan. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

De driepuntsluiting is een bekende variant van de zogeheten meerpuntssluiting. Deze sluiting is op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn.

De driepuntssluiting geeft u een extra veilig gevoel en is gemakkelijk in het gebruik. Met slechts één sleutel is de deur op drie plaatsen goed beveiligd. Er is één probleem: het beslag is vaak niet bestand tegen de huidige inbraakmethodes.

De oplossing is dat wij de sluitingen voorzien van een anti-kerntrekinrichting. U bent nu goed beveiligd tegen inbraak. Als u meer informatie wilt over meerpuntssluitingen? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contactformulier.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Is uw penslot is defect of gaat het niet meer open? Ons advies is: probeer dit type slot niet zelf te openen. Ook uw handige buurman zal de schade alleen maar groter maken.

Dit soort sloten heeft namelijk een mechanisme dat het lastig maakt om het schadevrij te openen. Resultaat: vaak onnodige schade aan uw deur. Onze monteurs zijn hier wél in bedreven. Zonder schade maken ze uw deur snel weer open.

Let op! Pensloten zijn er in vele soorten en merken. Vermijd goedkope pensloten uit China en kies voor goede kwaliteit. Zeiss Ikon bijvoorbeeld, de uitvinder van dit type insteekslot. Bel of e-mail ons. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit Slotenmaker Ommoord?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden.

    • Sinds 1990 actief als Slotenmakers opgeleid door vakmensen uit het verleden toen het repareren van sloten de normaalste zaak was
    • Voordeligste Slotenmaker die onderaan de bon altijd het goedkoopst is
    • Ouderwets vakmanschap in combinatie met de modernste technieken en gereedschappen
    • Eigen Slotenmakers dus geen lead bedrijf die uw telefoontje verkoopt aan oplichters
    • 2 jaar volledige garantie op geleverde materialen en montage

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

010-2222559 info@lockit.nl

Sleutelmaker Ommoord

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Ommoord kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Ommoord:

Rotterdam is onze thuisbasis en daar verrichten we als Slotenmaker Ommoord sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Rotterdam en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enigste slotenmakers zijn die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen bedragen. Slotenmaker Ommoord is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wij bedienen uw als Slotenmaker Ommoord in groot Rotterdam en omstreken:

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Ommoord.

U kunt met PIN betalen
Bel ons