Een flexibele partner

Voor deurwaarders en incassobureau’s

Deurwaarders en incassobureau’s

De assistent bij ontruimingen

Onze erkende monteur assisteert dagelijks bij ontruimingen en beslagleggingen voor deurwaarders en incassobureaus in opdracht van woningbouwcorporaties, politie en justitie.

Bij een ontruiming of beslaglegging dient de politie altijd aanwezig te zijn. Deze komt in naam van de burgemeester en is er voor de veiligheid van zowel de deurwaarder en zijn team als voor die van de gedupeerde. Het team van een deurwaarder bestaat bij een ontruiming uit een groot aantal personen welke allemaal afhankelijk zijn van hoe snel en vakkundig de deur wordt geopend. De monteur van Lockit slotenmakers is tijdens zo een situatie dé specialist en assistent bij desbetreffende ontruiming.

Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap maken wij het allersnelst een deur open. Nadat wij het desbetreffende slot hebben geopend, kan het huis veilig betreden worden.

1 / 4

Over ons

Bij assistentie bij ontruimingen, is het van groot belang de kosten voor de gedupeerde zo laag mogelijk te houden. Het snel openen van de deur en het voorkomen van onnodige schade is dus essentieel. Na het openen en het vrijgeven van het pand door de politie worden alle sloten vakkundig vervangen. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk het pand weer kan betreden.

De kennis en het gereedschap dat gebruikt wordt in deze situatie is van wezenlijk belang. Lockit slotenmakers heeft door zijn jarenlange ervaring, de kennis in huis om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Wij zorgen er dus voor om onnodige schade tot een minimum te beperken. Als wij een deur, brievenbus en/of hek voor u hebben geopend, zorgen wij er natuurlijk voor dat deze afsluitbaar wordt waarna wij u de sleutel afgeven. Door deze werkwijze kunnen wij alle betrokkene tot dienst zijn.

Erkende slotenmakers

Wij zijn erkend door het PKVW, ALOA en door het NSSG. Mede door deze erkenningen weet u dat Lockit Slotenmakers uw een vakkundige oplossing biedt op al uw slotproblemen. Onze monteurs zijn intern opgeleid en wij maken geen gebruik van 3e partijen. Onze monteurs voldoen aan de strengste eisen en zijn stuk voor stuk allemaal vakmannen vol passie voor het vak slotenmaker.

Jarenlange ervaring

Onze erkende monteurs helpen dagelijks bij ontruimingen en beslagleggingen voor deurwaarders en incassobureaus.
Omdat Lockit Slotenmakers al jaren werk uitvoert voor deurwaarders en incassobureau’s weten wij precies hoe een slot te openen, maar ook zeker hoe niet. Onze monteurs zijn door hun jarenlange ervaring, snel en secuur.

2 / 4

Werkgebied

Met ons hoofdkantoor in Rotterdam Nesselande en meer dan 8 steunpunten door heel Nederland, kunnen wij u een landelijke dekking bieden. Wij zijn niet alleen op tijd, wij zijn eigenlijk altijd te vroeg op gewenste locatie. Wij nemen ons werk serieus en willen u niet laten wachten. 

Wij werken  voor meerdere incassobureau’s en deurwaarders door heel het land. Van Zeeland tot Texel.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

3 / 4

Kosteloos een monteur voor een proefroute

Wij zijn zo zeker van onze monteurs, dat wij u een dag lang één van onze monteurs meesturen op één van uw afsluitroutes. Zo kunt u kennis maken met de snelheid waarmee onze monteurs deuren openen en hoe en secuur zij zijn. Wij durven met zekerheid zeggen dat wij de beste monteurs in huis hebben om u te overtuigen van onze service. Mocht u geintresseerd zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij een dag plannen om één van onze monteurs met u op pad te sturen. Hier zitten geen haken en ogen aan.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

4 / 4

Tarieven

Onze vaste tarieven zorgen ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan. Onze tarieven zijn opgedeeld in 2 categorieën:

  • Assistentie: Voorrijden, arbeid in minuten (wachttijd) en annuleren van afsluitroute op dag zelf
  • Deur openen en materialen: Het schadevrij openen van deuren en het vervangen van cilinders, oplegsloten en / of andere sloten
Werkzaamheden Prijs:
Assistentie (voorrijden) €60
Arbeid per uur (wordt berekend in minuten) €60
Annuleren op dag van route €30

*Prijzen zoals hierboven genoemd, zijn exclusief BTW.

Toeslagen deur openen Prijs:
Deur schadevrij openen  €16
Penslot openen (inclusief vervangen penslot) €16
Cilinder openen (inclusief vervangen EA cilinder) €18
Oplegslot openen (inclusief vervangen oplegslot) €64

*Prijzen zoals hierboven genoemd, zijn exclusief BTW.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven 

Bel ons