Spoed slotenmaker Rotterdam

De ervaren en betrouwbare slotenmakers van Lockit Slotenmaker staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Neem direct contact met ons op wanneer u zichzelf hebt buitengesloten, uw cilinder doordraait of uw sleutel is afgebroken. Ook voor (tijdelijke) noodafsluiting staan onze vakmannen direct voor u klaar! Lees op deze pagina alles over de spoedservice die Lockit Slotenmakers biedt.

Voordelen van de spoedservice van Lockit

De spoedservice van Lockit Slotenmakers is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij hanteren géén spoedtoeslag of voorrijkosten. Wij begrijpen namelijk dat niemand op extra kosten zit te wachten in een noodsituatie. Daarnaast vinden wij het hoogst belangrijk dat u toegang hebt tot uw eigen woning of kantoorpand en deze goed beveiligd is en blijft. Uw veiligheid is ons primaire doel!

Waarom u kiest voor Lockit Slotenmakers

Vertrouwen, vakmanschap en klantgericht

Als u kiest voor LockIt Slotenmakers, kiest u voor ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers helpen u secuur, snel en voor een voordelige prijs. LockIt Slotenmakers biedt u:

Erkende Slotenmaker Logo's

Slotenmaker in Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar, ook voor een vrijblijvende en kosteloze inbraakbeveiling advies.

Kosten spoed slotenmaker regio Rotterdam

Wanneer Lockit Slotenmakers ’s nachts door u gebeld wordt voor een spoedklus, rekenen wij géén spoedtoeslag. Wij overleggen vooraf een eerlijke en transparante prijs met u en wijken hier niet vanaf. Zo weet u precies wat de klus kost en komt u niet voor verrassingen te staan.

Een greep uit de partners van Slotenmaker Rotterdam

Wanneer heeft u met spoed een slotenmaker nodig in regio Rotterdam?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin u met spoed een slotenmaker nodig hebt. We zorgen bij Lockit Slotenmakers dat er zo snel als mogelijk een ervaren monteur ter plaatse is om uw probleem met spoed op te lossen. Bel ons o.a. voor spoedhulp bij:

Buitengesloten in regio Rotterdam

Heeft u net de deur achter u dicht getrokken, maar liggen uw sleutels nog binnen? Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat u binnen een mum van tijd weer binnen bent.

Sleutel afgebroken

Draaide u uw sleutel om in de cilinder en is uw sleutel plots afgebroken? Geen paniek! Onze vakkundige monteurs zijn snel ter plaatse en vervangen uw cilinder snel en zorgvuldig.

Sleutel draait niet meer

Wanneer uw slot verouderd is, kan de binnenkant van de cilinder gaan roesten. Dit kan ervoor zorgen dat uw slot niet goed meer draait, met alle gevolgen van dien. Lockit Slotenmakers zorgt dat het slot snel en vakkundig wordt vervangen.

Sleutels verloren

Het verliezen van uw sleutels is al vervelend genoeg. Gelukkig zorgen de ervaren monteurs van Lockit Slotenmakers ervoor dat u snel voorzien bent van een nieuw slot én nieuwe sleutels.

Sleutels gestolen

Als uw sleutels zijn gestolen zorgen onze monteurs van Lockit Slotenmakers ervoor dat er snel een nieuw slot geplaatst is. Zo kunnen de daders van de diefstal met geen mogelijkheid toegang krijgen tot uw woning en is uw veiligheid snel gewaarborgd.

Inbraakschade

Een inbraak in uw woning of kantoorpand kan een erg onveilig gevoel geven. De vakkundige monteurs van Lockit adviseren u over een optimale beveiliging met behulp van het juiste slot en plaatsen deze direct voor u. De inbraakschade wordt hersteld en uw veiligheid is weer verzekerd met een hoogwaardig en professioneel slot.

werkgebied-lockit

Werkgebied Lockit Slotenmakers regio Rotterdam

Ons werkgebied ligt in heel Nederland. Overal waar u bent kunt u contact met ons opnemen en zullen wij snel ter plaatse zijn, zo ook in regio Rotterdam. 

De gebieden in Rotterdam waar wij binnen 30 minuten ter plaatse zijn: 

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven

Onze diensten bieden wij zowel voor particulieren als voor bedrijven aan. Ook in de zakelijke sector hebben wij jarenlange ervaring en bieden wij o.a. hulp aan:

Particulieren

Bedrijven

Woningbouw

Wat klanten over Lockit Slotenmakers in Rotterdam zeggen

Wij hebben veel positieve beoordelingen ontvangen in de dertig jaar waarin wij actief zijn. Klanten omschrijven ons als een betrouwbare en eerlijke Slotenmaker met een hoogwaardige klantenservice. Onze klanten hebben ervaren dat wij snel ter plaatse zijn, ons werk secuur en professioneel afleveren en u passend advies geven ongeacht de situatie waarvoor wij aanwezig zijn. U leest onze positieve beoordelingen via Google of op onze website. 

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Wat vreselijk fijn dat jullie zo snel konden langskomen. Binnen luttele momenten waren onze pensloten zeer vakkundig vervangen en voor een vooraf afgesproken tarief! Jullie zijn echt toppers! Bedankt!

Shamilla Vollebregt (Rotterdam)

Super fijne service! Kopje koffie en een gezellig gesprek tijdens het wachten. Daarna niet met één, maar twee werkende autosleutels de deur uit. Zeer tevreden over Lockit Slotenmakers! Zeker een aanrader.

Dennis van Opstal (Rotterdam)

Ik ben erg kundig, snel en klantvriendelijk geholpen door Lockit Slotenmakers Nesselande. Ze stellen zich zeer flexibel op om je te helpen. Ik zou dit bedrijf aan anderen zeker aanraden!

    Direct contact met onze slotenmakers

    Hebt u met spoed een van onze slotenmakers nodig? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via telefoonnummer: 010-2222559. Ook middels het invullen van ons contactformulier komt u snel met ons in contact: wij streven ernaar zo snel als mogelijk een reactie te geven en indien nodig ter plaatse te zijn. In een spoedsituatie zijn zijn onze monteurs binnen 30 minuten ter plaatse in regio Rotterdam!

    Bel ons