Slotenmaker Rotterdam ZuidSlotenmaker Rotterdam Zuid

Schadevrij openen van deur

Ervaart u problemen met de sloten in uw woning of bedrijfspand? Of wilt u gericht advies ontvangen over de juiste beveiliging? Bij Lockit Slotenmaker Rotterdam kiest u altijd voor een passende oplossing binnen uw regio!

Al ruim 30 jaar zijn onze specialisten ervaren in het verbeteren en repareren van meerpuntssluitingen, pensloten en oplegsloten.

Lees hier meer over buitengesloten.

Cilinders of sloten vervangen?

Snel een cilinder- of penslot laten vervangen door een ervaren slotenmaker? Het team van Lockit Slotenmaker Rotterdam helpt u graag verder!

Onze erkende monteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring met het vervangen en repareren van een verschillende type sloten. Is het slot of de cilinder van uw huis of bedrijfspand kapot? Ons team kijkt graag mee met de situatie en stelt aan de hand daarvan een gericht advies op. Daarnaast kan ons team uw cilinders gelijksluitend maken. Op deze manier kunt u gemakkelijk met één sleutel verschillende cilinders te bedienen.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Rotterdam Zuid

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's
Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Huisbeveiliging

De professionals van Lockit Slotenmaker houden zich iedere dag bezig met het beveiligen van woningen en bedrijfspanden. We vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat u een veilig gevoel ervaart in uw woning. Zeker op het moment dat u in het verleden te maken heeft gehad met een inbraakpoging.

Door inbraakpogingen komt het vaak voor dat slachtoffers een onveilig gevoel ervaring binnen hun huis. Hierbij zijn mensen er met regelmaat van overtuigd dat inbrekers eenvoudig toegang hebben tot een woning. Dit is alleen niet nodig! Met de juiste beveiliging garanderen we dat ieder pand beschermd is tegen inbraak.

Bij onze sloten is er sinds 1990 nog nooit sprake geweest van een geslaagde inbraakpoging. Dat is de kracht van de juiste beveiliging!

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie Sloten

Lockit Slotenmaker in Rotterdam Zuid is werkzaam voor particulieren en bedrijven van woningbouwverenigingen, VVE diensten, supermarkten tot banken. Met onze ijzersterke service lossen we verschillende problemen snel en vakkundig op.

Bij ons kunt u gebruik maken van uiteenlopende diensten, waaronder het repareren en plaatsen van diverse sloten, deurdrangers, vloerpotten, glasdeursloten en kluizen. Ook wanneer u uw woning of bedrijf niet meer binnenkomt door een kapot slot, helpen we u graag verder. Onze specialisten zorgen snel voor een passende oplossing!

Op korte termijn een veilig slot nodig voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

Lees hier meer over hang-en-sluitwerk.

Deur afhangen

Eenvoudig deuren afhangen

Het afhangen van een deur is zeer complex. De experts van Lockit Slotenmaker beschikken over een brede kennis en veel ervaring om met het juiste gereedschap een deur op de goede manier af te hangen.

Het afhangen van deuren neemt over het algemeen veel tijd in beslag. Onze monteurs weten precies hoe zij de deuren op de juiste wijze moeten afhangen. Een opdekdeur afhangen is vaak minder complex dan het afhangen van een stompe deur. Heeft u geen ervaring in het afhangen van opdek- of stompe deuren? Dan raden we aan om dit uit te besteden aan een expert op dit gebied.

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op! We zijn iedere werkdag bereikbaar via de telefoon of per mail. Indien het mogelijk is om foto’s mee te sturen van de desbetreffende situatie, dan graag! Zo kunnen we u snel en gericht verder helpen.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Rotterdam Zuid helpt met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Beveiligen met anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrek beslag is vaak een goedkope manier om uw huis of bedrijfspand te beveiligen. Bij Lockit Slotenmaker Rotterdam bieden we altijd de scherpste prijzen aan voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Door een cilinder bent u beschermd tegen de negatieve gevolgen van deze methode. Toch is het zo dat dit vaak ook risico’s met zich meebrengt. Inbrekers zijn vaak bekend met dit soort cilinders, waardoor inbraak eenvoudig is.

Voor meer informatie en aanvullende vragen kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen via de telefoon of met behulp van ons mailadres. We staan voor u klaar! 

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Specialist in driepuntssluitingen

Lockit Slotenmaker is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van meerpuntssluitingen. In ons assortiment vindt u een breed aanbod sloten, bestaande uit diverse merken en varianten. Kies bijvoorbeeld uit sloten die geschikt zijn voor kunststof, houten of aluminium deuren.

Daarnaast houden onze slotenmakers zich iedere dag bezig met reparatie of afstellingen. Dit doen we ook voor meerpuntssluitingen!

Een meerpuntssluiting plaatsen is niet gemakkelijk. Daarom is het aan te raden om deze werkzaamheden uit te laten voeren door een expert met jarenlange ervaring.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot repareren

Jaren geleden waren pensloten ontzettend populair bij woningen en bedrijfspanden. Dat is dan ook de reden dat veel deuren zijn voorzien van een penslot. In de praktijk zien we dat deze sloten vaak niet eenvoudig meer opengaan. Op het moment dat dit het geval is, raden we aan om hulp in te schakelen. Het risico dat u zelf de deur nog verder beschadigd is namelijk erg groot.

De beschadigingen van een penslot worden over het algemeen veroorzaakt doordat de pennen in een blok vastzitten. Dit blok schuift vervolgens in een kast en wanneer dit op een verkeerde wijze gebeurt, zal het blok niet meer verder schuiven.

De professionals van Lockit Slotenmaker Rotterdam hebben ervaring in het plaatsen en openen van pensloten. Heeft u te maken met een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Slotenmaker Rotterdam Zuid?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is wat wij bieden in:

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

010-2222559 info@lockit.nl

Sleutelmaker Rotterdam Zuid

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Rotterdam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Rotterdam:

 

Wij bedienen uw als slotenmaker Rotterdam in groot Rotterdam en omstreken:

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Rotterdam.

U kunt met PIN betalen
Bel ons