Slotenmaker Rotterdam OostSlotenmaker Rotterdam Oost

Deur openen zonder schade

Heeft u te maken gehad met een inbraakpoging of bent u op zoek naar betrouwbare sloten om een nieuw bedrijfspand te beveiligen? Lockit Slotenmaker Rotterdam biedt altijd een passende oplossing aan binnen uw regio!

Met meer dan 30 jaar ervaring in het verbeteren en repareren van verschillende type sloten, zijn we in staat om u gericht verder te helpen.

Lees hier meer over buitengesloten.

Penslot of cilinderslot vervangen

Op korte termijn een pen- cilinderslot laten vervangen door een ervaren en betrouwbare monteur? Het team van Lockit Slotenmaker Rotterdam staat klaar om u verder te helpen! 

Onze erkende monteurs hebben minimaal 30 jaar ervaring met het vervangen en repareren van een sloten van uiteenlopende merken. Is het slot of de cilinder van uw woning of onderneming kapot? Ons team kijkt graag naar de desbetreffende schade en stelt aan de hand daarvan een passend advies op. Bovendien kan ons team uw cilinder gelijksluitend maken. Zo kunt u gemakkelijk met één sleutel verschillende cilinders te bedienen door uw hele woning of bedrijfspand.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Rotterdam Oost

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's
Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Géén verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Uitstekende huisbeveiliging

De monteurs van Lockit Slotenmaker houden zich iedere werkdag bezig met het veiliger maken van verschillende soorten panden. We vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat u een veilig gevoel ervaart in uw woning of ander type pand. Met name op het moment dat u in het verleden te maken heeft gehad met een geslaagde inbraakpoging.

Door inbraak ervaren slachtoffers een onveilig gevoel binnen hun eigen huis. Hierbij zijn mensen ervan overtuigd dat inbrekers gemakkelijk toegang hebben tot een woning. Dit is totaal niet nodig! Met de juiste beveiliging kunnen onze specialisten garanderen dat ieder pand beschermd is tegen inbraak.

Tot heden is er nog geen sprake van een geslaagde inbraakpoging na installatie van onze sloten. Dat maakt onze beveiliging onmisbaar!

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Verschillende sloten reparaties

De professionals van Lockit Slotenmaker Rotterdam zijn iedere dag werkzaam voor particulieren en bedrijven van VVE diensten, woningbouwverenigingen, supermarkten tot banken. Met kennis van verschillende branches lossen we uiteenlopende vraagstukken eenvoudig en deskundig op.

We bieden verschillende diensten aan. Zo kunt u verschillende sloten, deurdrangers, vloerpotten, glasdeursloten en kluizen door onze monteurs laten repareren en plaatsen. Ook op het moment dat u problemen heeft met het openen van een slot, helpen we u graag verder. We geven u graag gericht advies mee!

Lees hier meer over slotenservice.

Deur afhangen

Het afhangen van deuren

Het afhangen van deuren is over het algemeen een moeilijke klus. Het team van Lockit Slotenmaker beschikt over ruime kennis en veel ervaring om deuren op de juiste wijze af te hangen.

Het afhangen van deuren neemt veel tijd in beslag. Doordat onze monteurs precies weten hoe ze deze werkzaamheden moeten verrichten, kunnen we deze opdracht snel en vakkundig afronden. Ook speelt het type deur een belangrijke rol. Zo is een opdekdeur afhangen in veel gevallen minder ingewikkeld dan het afhangen van een stompte deur. Op het moment dat u zelf geen ervaring hebt in het afhangen van deuren, raden we aan om deze klus uit te besteden.

Heeft u nog meer vragen over deuren afhangen? Neem contact met ons op! We zijn iedere werkdag van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar via de telefoon of per mail. Door foto’s mee te sturen met uw mail, kunnen we u snel verder helpen.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Rotterdam Oost helpt met:
   Alle soorten deuren en sloten
   Inbraakpreventie
   Sloten vervangen
   Inbraakschade herstellen
   Montage van driepuntssluitingen
   Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrek beslag is over het algemeen een voordelige manier om uw woning of onderneming te beveiligen. Bij Lockit Slotenmaker hanteren we de scherpste prijzen voor het leveren van materialen en het plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Een cilinder zorgt ervoor dat uw woning beschermd is voor eventuele inbraakpogingen. Toch blijkt dat inbrekers vaak al bekend zijn met dit type cilinders. Hierdoor weten zij in veel gevallen welke gereedschap nodig is om de cilinder op te breken. Op deze manier kan het risico op inbraak toenemen.

Voor meer informatie en aanvullende vragen kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of stuur ons een mail. We staan voor u klaar! 

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Expert in driepuntssluitingen

Al ruim 30 jaar is Lockit Slotenmaker Rotterdam dé expert in meerpuntssluitingen. Binnen ons brede assortiment vindt u verschillende sloten, bestaande uit diverse merken en modellen. Selecteer de variant die het beste aansluit op uw voorkeuren!

Daarnaast zijn onze slotenmakers dagelijks bezig met reparatie of afstellingen. Dit doen we onder andere voor meerpuntssluitingen!

Een meerpuntssluiting plaatsen is in veel gevallen niet eenvoudig. Daarom is het aan te raden om deze werkzaamheden uit te laten voeren door een professional op dat gebied. Meer weten? We zijn iedere werkdag bereikbaar.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot snel en vakkundig repareren

Heeft u pensloten bij uw woning of bedrijfspand? Dit was enkele jaren geleden ontzettend populair! Helaas zien we in de praktijk dat deze sloten snel kapot gaan. Wanneer u merkt dat uw slot niet meer goed werkt, raden we aan contact op te nemen met een expert. Zij kunnen het slot vakkundig openen, zonder schade aan te brengen,

Over het algemeen worden de beschadigingen van een veroorzaakt doordat de pennen van het slot in een blok vastzitten. Dit blok schuift heen en weer in een kast en wanneer dit op een verkeerde wijze gebeurt, zal het blok niet meer verder schuiven.

De specialisten van Lockit Slotenmaker Rotterdam hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en openen van verschillende type pensloten. Heeft u vragen over het penslot in uw woning? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Slotenmaker Rotterdam Oost?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is wat wij bieden in:

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

  010-2222559  info@lockit.nl

Sleutelmaker Rotterdam Oost

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Rotterdam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven 

Werkgebied Slotenmaker Rotterdam:

 

Wij bedienen uw als slotenmaker Rotterdam in groot Rotterdam en omstreken:

Rotterdam Centrum  |  Rotterdam Noord  |  Rotterdam Oost  |  Rotterdam West  |  Rotterdam Zuid

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Rotterdam.

U kunt met PIN betalen
Bel ons