Slotenmaker Rotterdam OostSlotenmaker Rotterdam Oost

Deur openen zonder schade

Sleutels gestolen? Deur dicht gevallen? Sleutels kwijt? Zitten uw sleutels nog aan de binnenkant van de deur? Is de sleutel afgebroken of is uw slot defect? Slotenmaker Rotterdam Oost helpt u met alle problemen omtrent sloten.

Onze erkende Slotenmaker in Rotterdam opent uw deur schadevrij, snel en secuur. Bij Slotenmaker Rotterdam geen verassingen! Onze tarieven staan online.

Lees hier meer over buitengesloten.

Uw cilinders of sloten vervangen?

Uw cilindervervangen? Bij Slotenmaker Rotterdam Oost géén verassingen. Onze professionele monteurs staan 24/7 uur voor uw klaar.

Onze erkende monteurs vervangen en repareren alle soorten sloten. Bent u op zoek naar een beter slot? Is uw cilinderslot defect? Wij proberen deze altijd eerst te repareren. Wij kunnen u cilinders ook ook vervangen met gelijksluitende cilinders. Zo kunt u met één en dezelfde sleutel meerdere cilinders bedienen.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Rotterdam Oost

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's
Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Géén verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Huisbeveiliging

Een huis beveiligen het klinkt zo simpel je kijkt even op het internet, surft even naar Politie Keurmerk Veilig Wonen en aan de gang, zo simpel is het niet.

Beveiligen is maatwerk en wij zijn arrogant genoeg om te zeggen dat wij het beter weten dan vele keurmerken en organisaties dit komt omdat wij van de praktijk zijn, veel beveiligen en nog meer deuren openmaken wat ons een voorsprong geeft.

Wij horen heel veel van mensen dat als ze er in willen ze er toch wel in komen, dit is onzin als je je huis goed beveiligt dan komt er niemand ongevraagd binnen. Wij hebben op serieuze beveiligingen sinds 1990 nog nooit een geslaagde poging gehad.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie Sloten

Het komt niet vaak voor maar soms heeft u een slotenmaker nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een betrouwbaar bedrijf wat Tots lid is van het Nederlandse Slotengilde. (NSSG) (Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde)

Onze buitendienstmedewerkers bezoeken dagelijks onze klanten en verhelpen tot volle tevredenheid hun slotproblemen maar helpen ook vele mensen hun woning weer in als ze buitengesloten zijn.

Het bedrijfsleven bedienen wij ook dagelijks met onderhoud en of reparatie van sloten. Als u een goede betrouwbare slotenmaker zoekt dan heeft u die gevonden.

Lees hier meer over slotenservice.

Deur afhangen

Het afhangen van deuren

Het afhangen van een deur is secuur werk wat jarenlange ervaring vereist, onze monteurs hebben de ervaring en het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen.

Het is een tijdrovende klus, maar met een beetje geduld is het goed te doen. Een opdekdeur afhangen is eenvoudiger dan het afhangen van een stompe deur. Als u niet ervaren bent, raden wij aan om een expert in te schakelen bij het afhangen van een stompe deur.

Mocht u met vragen zitten of wilt u meer informatie schroom niet en bel met ons of stuur ons een email eventueel aangevuld met foto’s.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Rotterdam Oost helpt met:
   Alle soorten deuren en sloten
   Inbraakpreventie
   Sloten vervangen
   Inbraakschade herstellen
   Montage van driepuntssluitingen
   Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Goed anti-kerntrek beslag is een vrij voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen wij hebben vaak goede aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Er zijn ook cilinders die u kunnen beschermen tegen deze methode en die werken goed, helaas hebben deze een nadeel het nareel is dat de inbrekers te stom zijn om deze cilinders te herkennen  met als resultaat een inbraakpoging met een kapot slot waardoor u zelf niet meer naar binnen kunt en de schrik ervaart dat er een poging is gedaan.

Als u meer informatie zoekt bel ons en wij kunnen uw vragen telefonisch beantwoorden of stuur een email.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Veel deuren worden tegenwoordig beveiligd met meerpuntssluitingen een slot wat een deur op meerdere plaatsen afsluit, dit geeft een hoge graad van veiligheid en is makkelijk in gebruik.

Meerpuntssluitingen zijn er in vele soorten en maten voor elk type deur is wel een meerpuntssluiting verkrijgbaar.

Een meerpuntssluiting is niet een slot wat een doe-het-zelver zelf even plaatst, plaatsing is een precisie karwei, als zo’n slot niet goed geplaatst wordt dan is de veiligheid minder en zullen er snel storingen ontstaan. Laat daarom uw driepuntssluiting plaatsen door een professioneel bedrijf.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Vaak bellen mensen ons als er een penslot niet meer te openen is, helaas gaan dit soort sloten maar al te vaak kapot en moet er een slotenmaker aan te pas komen om zo’n slot open te maken. Als er geen ervaring aanwezig is om een defect penslot te openen, blijf er dan vooral vanaf en bel ons.

Wij zien veel deuren die zwaar beschadigd zijn omdat men zelf wel even zo’n penslotje zouden openen, de opbouw van dit slot zorgt er voor dat dit type slot voor een onervaren slotenmaker of een doe-het-zelver meer kapot.

Pensloten dienen goed geplaatst te worden, anders gaan ze kapot.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Slotenmaker Rotterdam Oost?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is wat wij bieden in:

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

  010-2222559  info@lockit.nl

Sleutelmaker Rotterdam Oost

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Rotterdam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven 

Werkgebied Slotenmaker Rotterdam:

Wij bedienen uw als slotenmaker Rotterdam in groot Rotterdam en omstreken:

Rotterdam Centrum  |  Rotterdam Noord  |  Rotterdam Oost  |  Rotterdam West  |  Rotterdam Zuid

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Rotterdam.

U kunt met PIN betalen
Bel ons