Slotenmaker Rotterdam WestSlotenmaker Rotterdam West

Slotenmaker Rotterdam West

Is uw slot kapot of afgebroken? Is uw penslot doorgedraaid of is er bij u ingebroken? Lockit Slotenmaker Rotterdam is dé expert in uw regio. Kies daarom voor de beste en voordeligste keuze!

Al sinds 1990 is Slotenmaker Rotterdam West dagelijks op pad om allerhande problemen aan meerpuntssluitingen, pensloten en oplegsloten te repareren of te verbeteren.

Lees hier meer over buitengesloten.

Cilinderslot of penslot vervangen?

Wilt u een cilinder- of penslot laten vervangen? Het ervaren team van Lockit Slotenmaker staat altijd klaar om u verder te helpen.

Onze erkende monteurs vervangen en repareren alle soorten sloten sinds 1990. Bent u op zoek naar een veilig slot? Is uw slot of cilinder defect? Wij proberen deze altijd eerst te repareren. Daarnaast zijn onze experts in staat om uw cilinders gelijksluitend maken. Zo kunt u met één en dezelfde sleutel meerdere cilinders bedienen.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Rotterdam West

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's
Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

   Al 30 jaar leidinggevend
   Heldere vaste tarieven
  Géén verrassingen achteraf
  Erkende en professionele monteurs
  Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Huisbeveiliging

Onze professionals beveiligen dagelijks woningen en bedrijfspanden. Een veilige woning is onmisbaar! Dit realiseren veel mensen zich wanneer zij slachtoffer zijn van een inbraak.

Na een inbraak ervaren veel mensen een onveilig gevoel. We horen van veel mensen dat ze ervan overtuigd zijn dat inbrekers altijd eenvoudig een woning inkomen. Dat is niet altijd waar, want met de juiste beveiliging bent u ervan verzekerd dat niemand ongevraagd binnenkomt.

Wij hebben op serieuze beveiligingen sinds 1990 nog nooit een geslaagde inbraakpoging gehad.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie Sloten

Het team van Lockit Slotenmaker Rotterdam is dagelijks werkzaam voor particulieren en bedrijven van woningbouwverenigingen, banken, VVE diensten tot supermarkten. Met onze uitstekende service lossen we problemen aan sloten op korte termijn op.

Wij repareren en plaatsen sloten, deurdrangers, vloerpotten, glasdeursloten en kluizen, maar staan ook paraat als u uw woning of bedrijf niet in kunt. Onze specialisten zorgen er snel voor dat u weer naar binnen kan!

Als u een nieuw slot nodig heeft of als u uw deur beter wilt beveiligen, neem dan contact met ons op.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deuren afhangen

Het afhangen van een deur is secuur werk, dat jarenlange ervaring vereist. De monteurs van Lockit Slotenmaker hebben een brede expertise en jarenlange ervaring om met het juiste gereedschap een deur goed af te hangen.

Het is een tijdrovende klus, maar met een beetje geduld is het goed te doen. Een opdekdeur afhangen is eenvoudiger dan het afhangen van een stompe deur. Als u niet ervaren bent, raden wij aan om een expert in te schakelen bij het afhangen van een stompe deur.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Schroom niet en neem telefonisch contact met ons op of stuur een mail met foto’s van de desbetreffende situatie. Zo kunnen we u snel en gericht verder helpen.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Rotterdam Centrum helpt met:
   Alle soorten deuren en sloten
   Inbraakpreventie
   Sloten vervangen
   Inbraakschade herstellen
   Montage van driepuntssluitingen
   Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Goed anti-kerntrek beslag is een vrij voordelige manier om uw huis of bedrijf te beveiligen. Wij hebben vaak scherpe aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Met behulp van cilinders bent u beschermd tegen deze methode. Helaas zitten hier ook nadelen aan verbonden. Zo herkennen inbrekers dit soort cilinders snel, waardoor het risico op inbraakpogingen toeneemt.

Voor meer informatie kunt u op werkdagen van maandag tot en met vrijdag contact opnemen via ons telefoonnummer of stuur al uw vragen per mail!

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Lockit Slotenmaker in Rotterdam West is al jarenlang zeer ervaren op het gebied van meerpuntssluitingen. We bieden een breed assortiment sloten aan, bestaande uit verschillende merken en type. Zo heeft u onder andere de keuze uit sloten die bedoeld zijn voor een aluminium, kunststof of voor een houten deur.

Bovendien houden onze slotenmakers zich bezig met reparatie of afstellingen. Dit doen we ook voor meerpuntssluitingen!

Doordat het plaatsen van een meerpuntssluiting vaak complex is, raden we u aan om dit type sluiting te laten plaatsen door een professioneel bedrijf.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Pensloten waren in de jaren 90 razend populair. Hierdoor zijn veel deuren voorzien van een penslot. Helaas komt het vaak voor dat deze sloten niet meer opengaan. Indien dat het geval is, raden we aan om het slot niet zelf open te maken. Het risico dat u de deur zwaar beschadigd is namelijk groot.

De beschadigingen worden vaak veroorzaakt doordat de pennen in een blok vastzitten. Dit blok schuift in een kast en op het moment dat dit verkeerd gebeurt, zal het blok niet meer schuiven.

Met de jarenlange ervaring van onze professionals hebben we al duizenden van deze sloten geplaatst en geopend. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees hier meer over penslot.

Waarom Slotenmaker Rotterdam West?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is wat wij bieden in:

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

  010-2222559  info@lockit.nl

Sleutelmaker Rotterdam West

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Rotterdam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's
Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven 

Werkgebied Slotenmaker Rotterdam:

 

Wij bedienen uw als slotenmaker Rotterdam in groot Rotterdam en omstreken:

Rotterdam Centrum  |  Rotterdam Noord  |  Rotterdam Oost  |  Rotterdam West  |  Rotterdam Zuid

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Rotterdam.

U kunt met PIN betalen
Bel ons