Slotenmaker Rotterdam Centrum

Bent u buitengesloten, is uw sleutel afgebroken of is uw slot kapot?

Slotenmaker Rotterdam Centrum is al sinds jaar en dag in de weer voor mensen die hun sleutels kwijt of verloren zijn, waarvan de deur is dichtgevallen met de sleutels aan de binnenkant van de deur of waarvan de reserve sleutel niet meer werkt. Is dit op u van toepassing? Bel dan met de slotenmaker van Rotterdam (gevestigd in het centrum van Rotterdam). Wij maken uw deur schadevrij open, repareren uw slot, meerpuntssluiting, cilinder- of oplegslot.

Alle slotenmakers van Slotenmaker Rotterdam (centrum) zijn erkend door het Nederlands Sleutel-en Slotenspecialistengilde. Onze erkende en betrouwbare monteurs zijn een garantie voor een echte slotenmaker. Onze sleutelmaker lost u al uw problemen omtrent sloten voordelig en vakkundig op.

Wilt u advies hebben van een slotenexpert omtrent inbraakwering of wilt u gewoon een beveiligingsadvies? Dé slotenmakers van Slotenmaker Rotterdam Centrum zijn de beste keuze! Al meer dan 30 jaar zijn wij voorlopers op het gebied van hang- en sluitwerk en op de juiste wijze toepassen van insteeksloten, driepuntssluitingen, oplegsloten, pensloten, brandkasten en kluizen. Sloten zijn onze passie. Wij krijgen alle sloten en cilinders open maar weten waar de inbreker hier te veel werk heeft.

Dé beste sleutel- en slotenmaker in het centrum van Rotterdam

Slotenmaker Rotterdam (Centrum) is al meer dan 30 jaar toonaangevend en bekend in groot Rotterdam en omstreken. Wij kunnen u ter plaatse voorzien van bijvoorbeeld:

 • Een nieuw cilinderslot
 • Een meerpuntssluiting
 • Een penslot en / of bijzetslot
 • Het schadevrij openen van deuren
 • Het repareren van inbraakschade

De slotenexperts van Slotenmaker Rotterdam Centrum staan voor service en vakmanschap

Wij staan voor vakmanschap en hebben passie voor onze mooie vak. Onze ervaren en intern opgeleide monteurs gaan nooit de weg op zonder een bus vol met hang- en sluitwerk. Slotenmaker Rotterdam Centrum staat voor:

 • Vaste prijzen en géén verassingen
 • Meer dan 30 jaar vakmanschap
 • Géén voorrijkosten
 • Gecertificeerde monteurs
 • Alléén intern opgeleide monteurs (dus géén bel-centrale)
Slotenexpert Rotterdam Centrum
Slotenmaker Bus Rotterdam Centrum
De Slotenmaker Rotterdam Centrum

Deur openen zonder schade

Sleutel kwijt? Deur dicht gevallen? Sleutel uitgeleend en niet terug gekregen? Wilt u een goede cilinder of nieuwe sleutels? Slotenmaker Rotterdam Centrum helpt u met alle problemen omtrent sloten.

Onze erkende Slotenmaker in het centrum van Rotterdam opent uw deur schadevrij, snel en secuur. Wij openen uw deur vaak binnen enkele minuten. Als u dat wilt, belt de monteur u 10 of 15 minuten van tevoren, zodat u niet hoeft te wachten.

Lees hier meer over buitengesloten.

Cilinderslot vervangen?

Uw cilinderslot vervangen? Bij Slotenmaker Rotterdam Centrum géén verassingen. Onze professionele monteurs staan 24/7 uur voor uw klaar.

Onze erkende monteurs vervangen en repareren alle soorten sloten. Bent u op zoek naar een beter slot? Is uw slot of cilinder defect? Wij proberen deze altijd eerst te repareren. Wij kunnen u cilinders ook gelijksluitend maken. Zo kunt u met één en dezelfde sleutel meerdere cilinders bedienen.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Rotterdam Centrum

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Huisbeveiliging

Beveiligingsadvies is bij Slotenmaker Rotterdam Centrum geheel gratis en vrijblijvend. Onze erkende monteur zoekt samen met u naar de zwakke plekken. Wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) & ALOA certificaat. De monteur inspecteert samen met u het hang- en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wij kunnen uw cilinders ook gelijksluitend maken. Met één sleutel kunt u alle cilinders bedienen.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie Sloten

Wij repareren alle hang-en-sluitwerk. Tot het hangwerk behoren onder andere:

 • Scharnieren en gehengen
 • Sloten en cilinders
 • Schuiven en grendels
 • Raam- en deurkrukken

Een erkende monteur kan u van dienst zijn bij werk aan scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Of het nu een grote of een kleine klus is: dé slotenservice in Rotterdam Centrum staat klaar om uw hang en sluitwerk te vervangen en / of te repareren. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deuren afhangen

Het afhangen van een deur is secuur werk wat jarenlange ervaring vereist, onze monteurs hebben de ervaring en het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen.

Het is een tijdrovende klus, maar met een beetje geduld is het goed te doen. Een opdekdeur afhangen is eenvoudiger dan het afhangen van een stompe deur. Als u niet ervaren bent, raden wij aan om een expert in te schakelen bij het afhangen van een stompe deur.

Mocht u met vragen zitten of wilt u meer informatie schroom niet en bel met ons of stuur ons een email eventueel aangevuld met foto’s.

Lees hier meer over deur afhangen.

WIJ KUNNEN U HELPEN

Slotenmaker Rotterdam Centrum helpt met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Goed anti-kerntrek beslag is een vrij voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen wij hebben vaak goede aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Er zijn ook cilinders die u kunnen beschermen tegen deze methode en die werken goed, helaas hebben deze een nadeel het nareel is dat de inbrekers te stom zijn om deze cilinders te herkennen met als resultaat een inbraakpoging met een kapot slot waardoor u zelf niet meer naar binnen kunt en de schrik ervaart dat er een poging is gedaan.

Als u meer informatie zoekt bel ons en wij kunnen uw vragen telefonisch beantwoorden of stuur een email.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Wanneer er in uw deur een meerpuntssluiting is gemonteerd, zit deze op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn. De bekendste variant is een driepuntssluiting.

Mocht er een slot aan vervanging toe zijn dan is een meerpuntssluiting een perfecte vervanging, dit is wel een slot wat u zonder de juiste ervaring en gereedschap niet zelf moet plaatsen, onze monteurs hebben de ervaring en de juiste apparatuur om een meerpuntssluiting perfect te plaatsen.

De hedendaagse meerpuntssluitingen zijn uitgevoerd met haken draaien soepel en gaan als ze een of twee maal per jaar gesmeerd worden decennia’s mee.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Uw penslot is defect en / of wilt niet meer open, ons advies probeer dit type slot niet zelf te openen. Het mechanisme in dit soort sloten maakt het bij een defect penslot lastig om zonder ervaring schadevrij te open en resulteert veelal in heel veel schade aan uw deur. Onze erkende monteurs maken ook dit type slot snel open, zonder schade aan uw deur.

Het onderhouden van een penslot is belangrijk, meer misschien nog wel dan bij gewone cilindersloten.

Pensloten zijn er in vele soorten en merken van absolute rommel uit China tot goede kwaliteit van Zeiss Ikon (Zeiss Ikon is de uitvinder van dit type insteekslot).

Lees hier meer over penslot.

WAAROM DE SLOTENMAKER IN ROTTERDAM CENTRUM

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden in:

 • Oude Westen
 • Stadsdriehoek
 • Cool
 • C.S. kwartier
 • Nieuwe Werk (Scheepvaartkwartier)
 • Dijkzicht

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons,
dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

010-2222559 info@lockit.nl

SLEUTELMAKER ROTTERDAM CENTRUM

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Rotterdam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Rotterdam:

Wij bedienen uw als slotenmaker Rotterdam in groot Rotterdam en omstreken:

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Rotterdam.

U kunt met PIN betalen
Bel ons