Slotenmaker RotterdamSlotenmaker Utrecht

Slotenmaker Woerden is de slotenmaker in uw regio

U bent buitengesloten en uw sleutels hangen nog aan de binnenkant van de deur? Is uw sleutel afgebroken in het cilinderslot? Of bent u uw sleutels kwijt? Geen nood, Slotenmaker Woerden helpt u verder!

Onze erkende slotenservice opent 24/7 deuren zonder schade. Snel en secuur. Onze slotenservice krijgt de deur vaak al binnen enkele minuten weer open. Als u dat wilt, belt de monteur u 10 of 15 minuten voor zijn komst zodat u niet hoeft te wachten.

Lees hier meer over buitengesloten.

Cilinders of sloten vervangen?

Het slot is defect. Uw sleutels zijn gestolen. Of wilt u gewoon een veilig, SKG3 slot? Onze professionele medewerkers staan 24 uur per dag voor uw klaar. Bij Slotenmaker Woerden géén onaangename verrassingen.

Onze slotenservice vervangt en repareert alle soorten sloten. Welk soort slot u ook zoekt, wij leveren uit eigen voorraad. Wilt u meer informatie over het vervangen van sloten, neem dan contact met ons op.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Woerden

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's
Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Beveiligingsadvies is bij Slotenmaker Woerden geheel gratis en vrijblijvend. De monteur zoekt samen met u naar de zwakke plekken. Wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) & ALOA certificaat. De monteur inspecteert samen met u het hang- en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u geen “cipier” wordt met bossen sleutels. Eén sleutel voor de buitenkant, waar u alle sloten mee kunt openen.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die worden gebruikt om deuren of ramen te hangen, te openen, vast te zetten en op slot te doen.

Onze erkende monteurs helpen u graag bij werk aan scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Of het nu een grote of een kleine klus is: dé slotenservice van Woerden staat klaar om al uw hang- en sluitwerk te vervangen en /of te repareren.

Ook voor het beveiligen, repareren en vervangen van sluitwerk t.b.v. ramen bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deur afhangen

Het afhangen van een deur is een secuur werk dat jarenlang vakmanschap vereist. Onze monteurs hebben die ervaring én het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen.

Van een eenvoudige binnendeur, opdekdeur, boerendeur een standaard buitendeur tot een zwaar inbraakwerende pantser- of zelfs kogelwerende deur: wij plaatsen dit type deuren al jarenlang. Ook als uw deur niet meer goed sluit zijn wij de juiste partij.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Schroom niet en bel ons of stuur ons een e-mail, eventueel aangevuld met foto’s. Wij bieden u geheel gratis en zonder enige verplichting onze hulp aan.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Woerden helpt u o.a. met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Op zoek naar een voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen tegen kerntrekken? Kies dan voor anti-kerntrekbeslag. Het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag hoeft niet duur te zijn. Wij hebben vaak prima aanbiedingen.

Er zijn cilinders die gewapend zijn tegen deze methode en ze werken ook goed. Alleen: de meeste inbrekers herkennen ze niet en dat resulteert dan in een inbraakpoging met een kapot slot. U kunt zelf niet meer naar binnen en zit met de schrik van een inbraakpoging.

Als u meer informatie wilt over anti-kerntrekbeslag? Bel of e-mail ons dan. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Zit er een meerpuntssluiting in uw deur gemonteerd, dan is deze op meerdere plaatsen verankerd in de deurpost. De driepuntssluiting is de meest gebruikte sluiting en zorgt voor extra veiligheid (op wel drie plaatsen) en is gemakkelijk in gebruik. De deur wordt maar met één sleutel bediend, maar is wel op drie plaatsen beveiligd.

Er is wel een probleem: het beslag van driepuntssluitingen is vaak niet aangepast aan de huidige inbraakmethodes en hierdoor is een meerpuntssluiting dan niet zo veilig.

Dit is eenvoudig op te lossen: het vervangen van het beslag en voorzien door nieuw beslag, voorzien van een anti-kerntrek inrichting.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Is uw penslot kapot of opent het slot niet meer? Ons dringende advies is dan om het slot niet zelf open te maken. En ook met de hulp van een “handige buurman” zal het in de meeste gevallen niet lukken.

Dit soort sloten heeft namelijk een mechanisme dat het voor een leek lastig maakt om het schadevrij te openen. Resultaat: vaak onnodige schade aan uw deur. Onze monteurs zijn hier wél in bedreven. Zonder schade maken ze uw deur snel weer open.

Let bij aanschaf op de kwaliteit. Er zijn vele soorten pensloten. De goedkopere (uit bijvoorbeeld China) zijn slecht van kwaliteit. Wij adviseren bijvoorbeeld Zeiss Ikon; zij zijn de uitvinder van dit type insteekslot.

Lees hier meer over penslot.

Werkgebied Slotenmaker Utrecht

Waarom Lockit Slotenmakers in Woerden?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden.

    • Sinds 1990 actief als Slotenmakers opgeleid door vakmensen uit het verleden toen het repareren van sloten de normaalste zaak was
    • Voordeligste Slotenmaker die onderaan de bon altijd het goedkoopst is
    • Ouderwets vakmanschap in combinatie met de modernste technieken en gereedschappen
    • Eigen Slotenmakers dus geen lead bedrijf die uw telefoontje verkoopt aan oplichters
    • 2 jaar volledige garantie op geleverde materialen en montage

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

030-2270543 info@lockit.nl

Sleutelmaker Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Utrecht aan het juiste adres. Slotenmaker Woerden kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 030-2270543

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Locatie Slotenmaker Woerden:

Utrecht is onze thuisbasis en daar verrichten we als Slotenmaker Woerden sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Utrecht en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enigste slotenmakers zijn die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen bedragen. Slotenmaker Woerden is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wij bedienen uw als slotenmaker Utrecht in groot Utrecht en omstreken:

Bunnik De Meern  |  Houten  |  Maarssen  |  Nieuwegein  |  Utrecht  |  Zeist

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Utrecht.

U kunt met PIN betalen
Bel ons