Slotenmaker RotterdamSlotenmaker Rotterdam

Slotenmaker Prinsenland opent deuren zonder schade

U bent buitengesloten en uw sleutels hangen nog aan de binnenkant van de deur? Is uw sleutel afgebroken in het cilinderslot? Of bent u uw sleutels kwijt? Geen nood!

Slotenmaker Prinsenland opent 24/7 deuren zonder schade. Snel en secuur. Onze slotenservice krijgt de deur vaak al binnen enkele minuten weer open. Als u dat wilt, belt de monteur u 10 of 15 minuten voor zijn komst. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Lees hier meer over buitengesloten.

Sloten of cilinders vervangen?

Is uw slot kapot, zijn uw sleutels gestolen of wilt u gewoon een beter slot? Bij Slotenmaker Prinsenland komt u niet voor verassingen te staan. Onze professionele monteurs staan 24 uur per dag voor uw klaar.

Onze slotenservice vervangt en repareert alle typen sloten, Welk soort slot ook nodig is: wij leveren het (cilinder)slot uit eigen voorraad. Wilt u meer informatie over het vervangen van sloten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Prinsenland

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=7892]

Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Beveiligingsadvies is ook één van de specialiteiten van Slotenmaker Prinsenland. De monteur zoekt samen met u naar de zwakke plekken. Wij geven u het advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen. Zonder kosten en vrijblijvend.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) & ALOA certificaat. De monteur inspecteert samen met u het hang- en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

En… U wordt heus géén cipier met bossen sleutels. U krijgt één sleutel voor de buitenkant, waarmee alle sloten worden geopend.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren of ramen te hangen, openen, vastzetten, sluiten of op slot te doen.

Een erkende monteur kan u van dienst zijn bij werk aan scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken en deurkrukken. Of het nu een grote of een kleine klus is: dé slotenservice van Rotterdam staat klaar om uw hang en sluitwerk te vervangen en / of te repareren.

Ook voor het beveiligen, repareren en vervangen van sluitwerk t.b.v. ramen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deur afhangen

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring én het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen. Het afhangen van een deur is nu eenmaal een secuur werk dat jarenlange ervaring vereist.

Onze vakmensen hebben veel ervaring met het plaatsen allerlei deuren: van een simpele binnendeur, opdekdeur, boerendeur, een standaard buitendeur tot een zwaar inbraakwerende pantser- of zelfs kogelwerende deur. Ook als uw deur niet goed sluit zijn wij de juiste partij.

Mocht u vragen hebben? Of wilt u meer informatie? Aarzel niet en bel ons of stuur ons een e-mail, eventueel met foto’s. Deze service van ons is gratis, vrijblijvend en zonder enige verplichting.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Prinsenland helpt u o.a. met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Goed anti-kerntrek beslag is een vrij voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen wij hebben vaak goede aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag.

Er zijn ook cilinders die u kunnen beschermen tegen deze methode en die werken goed, helaas hebben deze een nadeel het nareel is dat de inbrekers te stom zijn om deze cilinders te herkennen met als resultaat een inbraakpoging met een kapot slot waardoor u zelf niet meer naar binnen kunt en de schrik ervaart dat er een poging is gedaan.

Als u meer informatie zoekt bel ons en wij kunnen uw vragen telefonisch beantwoorden of stuur een email.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

De driepuntsluiting is een bekende variant van de zogeheten meerpuntssluiting. Deze sluiting is op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn.

De driepuntssluiting geeft u een extra veilig gevoel en is gemakkelijk in het gebruik. Met slechts één sleutel is de deur op drie plaatsen goed beveiligd. Er is één probleem: het beslag is vaak niet bestand tegen de huidige inbraakmethodes.

De oplossing is eenvoudig: vervangen door beslag dat voorzien is van een anti-kerntrekinrichting. Wij helpen u daar graag bij. U kunt ons altijd bellen, mailen en / of ons contactformulier invullen. U kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend advies krijgen.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Uw penslot is defect en of wilt niet meer open, ons advies probeer dit type slot niet zelf te openen ook uw handige buurman, deze zal u hoogstwaarschijnlijk van de regen in de drup helpen.

Het mechanisme in dit soort sloten maakt het bij een defect penslot lastig om zonder ervaring schadevrij te open en resulteert veelal in heel veel schade aan uw deur. Onze monteurs maken ook dit type slot snel en open, zonder schade aan uw deur.

Pensloten zijn er in vele soorten en merken van absolute rommel uit China tot goede kwaliteit van Zeiss Ikon (Zeiss Ikon is de uitvinder van dit type insteekslot).

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit Slotenmaker Prinsenland?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden.

    • Sinds 1990 actief als Slotenmakers opgeleid door vakmensen uit het verleden toen het repareren van sloten de normaalste zaak was
    • Voordeligste Slotenmaker die onderaan de bon altijd het goedkoopst is
    • Ouderwets vakmanschap in combinatie met de modernste technieken en gereedschappen
    • Eigen Slotenmakers dus geen lead bedrijf die uw telefoontje verkoopt aan oplichters
    • 2 jaar volledige garantie op geleverde materialen en montage

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

010-2222559 info@lockit.nl

Sleutelmaker Prinsenland

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Prinsenland kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Prinsenland:

Rotterdam is onze thuisbasis en daar verrichten we als Slotenmaker Prinsenland sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Rotterdam en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enigste slotenmakers zijn die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen bedragen. Slotenmaker Rotterdam is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wij bedienen uw als Slotenmaker Prinsenland in groot Rotterdam en omstreken:

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Prinsenland.

U kunt met PIN betalen
Bel ons