Lockit helpt u snel weer naar binnen voor een vast tarief

Wat te doen als u uw sleutels kwijt bent geraakt? Ondanks dat het ons allemaal wel eens overkomt, weet niet iedereen hoe het probleem van verloren sleutels kan worden opgelost. Gelukkig kan Lockit hier wél bij helpen. Ook geven we handige tips om te voorkomen dat uw sleutels kwijtraken, want voorkomen is altijd beter dan genezen.

1 / 5

Sleutels terugvinden

We adviseren altijd om eerst goed te zoeken. Dit ligt misschien voor de hand, maar door goed te zoeken verkleint u de kans dat u onnodige kosten maakt. Ga na waar u geweest bent vanaf het laatste moment dat u uw sleutels had tot het moment dat u erachter kwam dat ze weg waren. Het helpt om deze route fysiek af te leggen.

Mocht u de sleutels niet kunnen vinden, dan kunnen wij natuurlijk uw deur schadevrij openen.

Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 / 5

Huissleutel kwijt?

U bent uw huissleutel kwijt en u verwacht deze niet meer terug te vinden. Wij snappen hoe vervelend dit kan zijn en lossen daarom graag dit probleem voor u op. De oplossing hangt in dat geval af van de situatie en uw persoonlijke voorkeur.

Buitengesloten doordat uw huissleutel kwijt is en uw reservesleutel binnen ligt? Dan kunnen wij de deur eenvoudig voor u openen zonder de cilinder uit te boren.
We doen dit met behulp van speciaal gereedschap en wat olie. Let op: dit kan alleen als de deur aan de volgende twee voorwaarden voldoet:

 1. De deur is niet op slot gedraaid en
 2. De deur is niet voorzien van een anti-inbraakstrip.

Het komt ook voor dat we niet binnen kunnen komen zonder de cilinder uit te boren. Bijvoorbeeld wanneer de deur op slot is gedraaid of als de deur is voorzien van een anti-inbraakstrip. We vervangen in dat geval de cilinder.

Ook als de deur makkelijk geopend kan worden en u nog de beschikking heeft over een reservesleutel, vervangen wij indien gewenst alsnog de cilinders voor u. Bijvoorbeeld als u het geen fijn idee vindt dat de kwijtgeraakte sleutels nog inloop zijn en eventueel in handen komen van mensen met slechte bedoelingen. Wat de situatie ook is, in overleg met ons kan altijd een passende oplossing voor uw probleem gevonden worden.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 5

Fietssleutel kwijt?

Fietssleutel kwijt en geen reservesleutel? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Om ervoor te zorgen dat u uw fiets snel weer kunt gebruiken moeten wij helaas wel het slot openfrezen. U kunt daarna zelf een nieuw slot voor uw fiets kopen.

4 / 5

Autosleutel kwijt?

Autosleutel kwijt, maar geen reservesleutel? Dit lijkt een groot probleem, maar niets is minder waar. Wij kunnen u helpen om uw portier te openen. Als het nodig om een nieuwe sleutel te laten maken, dan raden wij u aan om hiervoor ruim van te voren een afspraak te maken. Wilt u een reservesleutel bij laten maken? Dat kan! Voor zowel nieuwe als oude modellen auto’s kunnen wij een sleutel dupliceren.

5 / 5

Sleutels vaak kwijt? Drie tips om dit voorkomen!

Het kwijtraken van sleutels overkomt iedereen wel eens, maar het is pas echt vervelend als het dagelijk gebeurt. Voorkomen is ook in dit geval beter dan genezen. We geven drie handige tips die ervoor zorgen dat u nooit meer uw sleutels kwijtraakt.

Tip: vaste plek voor sleutels

Het kan even duren voordat het in uw systeem zit, maar zodra het zover is heeft u er veel profijt van: het bepalen van een vaste plek voor sleutels. Een keukenlade, een haakje bij de deur of de fruitschaal op tafel. Voor u het weet legt u automatisch de sleutels op een standaard plek.

Ook als u de deur uit bent kunt u uw sleutels op een vaste plaats bewaren. Doe ze bijvoorbeeld altijd in dezelfde jaszak of in hetzelfde vakje van uw tas. Het zal in het begin even wennen zijn, maar door het herhaaldelijk te doen wordt het uiteindelijk automatisme.

Tip: hardop uitspreken

“Ik leg mijn sleutels even op tafel.” Het is misschien even wennen, maar hardop uitspreken waar u uw sleutels neerlegt of -hangt helpt. Zo activeert u een extra zintuig: uw gehoor. Hierdoor wordt het beter opgeslagen in uw geheugen.

Tip: de slimme sleutelhanger

Voor vrijwel elk praktisch probleem bestaat er tegenwoordig wel een slimme technologische oplossing. Zo ook om te voorkomen dat u uw sleutels kwijtraakt. Bent u vaak uw sleutels kwijt? Overweeg dan de aanschaf van een traceerbare sleutelhanger. Via een applicatie op uw telefoon of tablet kunt u dan snel de locatie van uw sleutels bepalen.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons