Adres:
Emmy van Leersumhof 20
3059 LT | Nesselande

Openingstijden:

Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: Op afspraak
Wij zijn in principe open maar vaak rijden onze monteurs op zaterdag door heel het land. Geef even een belletje van tevoren zodat u niet voor een dichte deur staat.

U bent van harte welkom!

   Goede parkeergelegenheid
   Lekkere koffie
  Goede ligging langs de snelweg
  Levering uit eigen voorraad

Autosleutels drive-in

U kunt uw auto bij ons de drive-in naar binnen rijden waarna u onder een genot van een bak koffie, kan wachten op een gedupliceerde auto sleutel. Wij hebben de kennis en meest geavanceerde apparatuur in huis, om u een volledig ingeprogrammeerde sleutel met startonderbreking te leveren.

Sleutels bijmaken

Met de meest geavanceerde apparatuur, snijden wij uw sleutel bij met vlijmscherpe precisie. Wij zijn in het bezit van bijna alle profielen waardoor u nooit voor niets hoeft langs te komen.  De sleutels worden gedupliceerd terwijl u wacht. 

Beveiligingsadvies

Als u foto’s doormailt (of appt) kunt u langs komen om bij ons op locatie te worden voorzien van advies op maat. Eén keer per maand hebben wij een inlichtingsavond waarbij u wordt ingelicht, hoe uw pand te beveiligen. Wij kunnen u natuurlijk ook voorzien van beveiligingsadvies op locatie.

Gelijksluitende cilinders

Als u gelijksluitende cilinders nodig heeft (cilinders die met één en dezelfde sleutel te bedienen zijn), bent u bij ons hoofdkantoor aan het juiste adres. Het enige wat wij nodig hebben zijn uw oude cilinders of de maten van de desbetreffende cilinders, waarna wij deze cilinders op maat voor u ter plaatse kunnen ombouwen. 

Reparatie meerpuntssluiting

U kunt met uw meerpuntssluiting langs komen waarna wij deze op onze hoofdkantoor kunnen repareren terwijl u wacht. Soms is het natuurlijk niet verantwoord om een meerpuntssluiting te repareren en kunnen wij op zoek gaan naar een vervangende meerpuntssluiting die wij vaak uit voorraad aan u mee kunnen geven.

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven 

Bel ons