Staat u buitengesloten voor uw huis?

Het overkomt iedereen wel eens: buitengesloten raken bij uw huis of bedrijfspand.

Lockit Slotenmakers helpt u graag bij het vinden van een oplossing. “Buitengesloten zijn” kan verschillende oorzaken hebben. De oorzaak bepaalt vaak welke werkzaamheden verricht moeten worden om weer toegang te krijgen tot uw huis of bedrijfspand.

1 / 5

Sleutels binnen vergeten?

Een veelvoorkomende oorzaak waardoor mensen buitengesloten raken is doordat zij hun sleutels binnen vergeten. Niets vermoedend trekken ze de deur achter zich dicht, terwijl de sleutels nog binnen liggen. Vaak merkt men het al bij het op slot willen draaien van de deur, maar het kwaad is dan al geschied. 

Wanneer u buitengesloten raakt omdat uw sleutels nog binnen liggen kunnen wij de deur voor u openen. In de meeste gevallen zonder schade. We hoeven dan de cilinder of het oplegslot niet uit te boren. De deur moet dan wel voldoen aan twee eisen: 1) de deur is niet op slot gedraaid en 2) de deur is niet voorzien van een anti-inbraakstrip. 

Als de deur aan de bovenstaande eisen voldoet kunnen wij de schoot van uw deur terugduwen en de deur openen. Dit doen we via het kozijn met behulp van speciaal slotenmakers gereedschap en wat olie. In de meeste gevallen staat u binnen enkele minuten weer binnen.

Nieuwe winkel Nesselande:

Nieuwe winkel van Lockit Slotenmakers opent zijn deuren. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en eind juni is onze nieuwe winkel te Nesselande geopend.

Kom gezellig langs. Bekijk hieronder de pagina.

2 / 5

Sleutels kwijt

Een andere oorzaak waardoor u buitengesloten kan raken is wanneer u uw sleutels kwijt bent. Als er geen extra sleutels of reservesleutels voor het slot in omloop zijn, kunnen wij de deur voor u openen. 

Als de deur niet op slot gedraaid is en niet voorzien is van een anti-inbraakstrip kunnen wij de deur eenvoudig voor u openen zonder de cilinder of het oplegslot uit te boren. Dit doen we met behulp van speciaal slotenmakers gereedschap en wat olie. Wanneer de deur wel op slot gedraaid is of voorzien is van een anti-inbraakstrip dan moeten we, afhankelijk van het type slot, de cilinder of het oplegslot uitboren.

Onze services:

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

3 / 5

Sleutel afgebroken

Ook een afgebroken sleutel kan ook ervoor zorgen dat u buitengesloten raakt van uw huis of bedrijfspand. Een versleten sleutel of cilinder is vaak de aanleiding. Hierdoor gaat het openen van slot moeilijker, waardoor u meer kracht uitoefent op de sleutel. De kans dat de deze dan een keer breekt is groot. Sleutel afgebroken en hierdoor buitengesloten? Wij zorgen er graag voor dat u snel weer naar binnen kunt. 

In de meeste gevallen kan Lockit Slotenmakers het afgebroken stuk van de sleutel verwijderen met speciaal slotenmakers gereedschap. Als dat niet lukt of wanneer u niet over een reservesleutel beschikt, vervangen wij de cilinder. 

4 / 5

Cilinder staat vast

Ook door een cilinderslot dat vaststaat of vastloopt kunt u buitengesloten raken. Net als andere onderdelen kan ook een cilinder versleten raken. Door sloten regelmatig te smeren gaat een slot vaak langer mee. Toch kan een cilinder of slot kapot gaan, waardoor u buitengesloten kan raken. Wij zorgen er graag voor dat u weer gewoon toegang krijgt tot uw huis of bedrijfspand. 

Wanneer uw cilinder defect is kunnen wij deze uitboren en deze vervangen. Het kan ook zijn dat niet de cilinder, maar het cilinderslot kapot is. Mocht dat het geval zijn, dan kunnen wij het cilinderslot vervangen. U krijgt hiervoor altijd eerst een prijsopgave.

In de meeste gevallen kan Lockit Slotenmakers het afgebroken stuk van de sleutel verwijderen met speciaal slotenmakers gereedschap. Als dat niet lukt of wanneer u niet over een reservesleutel beschikt, vervangen wij de cilinder. 

5 / 5

Cilinder staat vast

Ook als een cilinder niet vastloopt, maar doordraait kunt u buitengesloten raken. Uw sleutel draait dan wel, maar de deur gaat niet van het slot. De oorzaak hiervan is vaak een defecte cilinder, bijvoorbeeld door slijtage. Lockit Slotenmakers zorgt er graag voor dat u snel weer binnen staat. 

Wanneer de cilinder defect is kunnen wij deze uitboren en deze vervangen. Wanneer het probleem niet zit in de cilinder, maar in het slot, dan kunnen wij het cilinderslot vervangen. U krijgt hiervoor altijd eerst een prijsopgave.

Contactformulier

  Mocht u meer of grotere foto's willen versturen,
  stuur dan een mail naar info@lockit.nl
  Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

  Cor Simons | Directeur

  Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
  Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

  Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

  Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

  Bel ons