Daihatsu sleutel bijmaken

Is de autosleutel van uw Daihatsu door gebruik toe aan vervanging of neemt u liever het zekere voor het onzekere en wilt u een extra reservesleutel laten maken? Lockit Slotenmakers heeft ervaren en professionele medewerkers in dienst om met onze moderne en geavanceerde systemen uw Daihatsu sleutel bij te maken. We snappen dat u hierop niet te lang wilt wachten. Daarom krijgt u van ons een plek in de wachtruimte, een goed tijdschrift en een heerlijke kop koffie of thee.

Welke Daihatsu autosleutels wij bijmaken

Er zijn tegenwoordig talloze automerken en wij kunnen, dankzij onze zeer moderne en geavanceerde systemen, vele soorten autosleutels bijmaken. Bij Lockit Slotenmakers kunt u terecht voor het bijmaken van Daihatsu autosleutels van onderstaande types:

 • Charade — 1997 / 2004
 • Charade — 2011
 • Copen — 2002
 • Cuore — 2007
 • Feroza — 1995 / 1998
 • Materia — 2006
 • Move — 1997 / 2002
 • New Feroza — 1995
 • Sirion — 1998 / 2004
 • Sirion — 2005
 • Terios — 1997 / 2005
 • Terios — 2006
 • Trevis — 2007
 • YRV — 2000
daihatsu-logo

Daihatsu sleutel programmeren

Heeft u zelf een Daihatsu autosleutel aangeschaft of heeft u een sleutel die niet meer werkt op uw auto? Dan dient deze opnieuw ingeprogrammeerd te worden. Bij ons kunt u gebruik maken van onze professionele programmeerservice. Zo kunt u een Daihatsu sleutel laten inleren terwijl u wacht. Wilt u gewoon een algehele nieuwe sleutel laten maken (met afstandsbediening of zonder)? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Daihatsu Charade, Daihatsu Cuore of een Daihatsu Materia wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Daihatsu autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in. Binnen 30 minuten is uw autosleutel geprogrammeerd en kunt u weer de weg op. Let wel op dat wij uw auto nodig hebben. Zonder auto kunnen wij uw sleutel dus niet inprogrammeren.

Citroen autosleutel snijden met Keyline Versa
Autosleutel-aan-het-bijmaken-in-daihatsu

Daihatsu autosleutel met afstandsbediening

Wilt u graag een Daihatsu autosleutel met afstandsbediening laten bijmaken? Bij Lockit Slotenmakers bent u aan het juiste adres. Dankzij onze geavanceerde systemen is het mogelijk uw Daihatsu sleutel met afstandsbediening direct bij te maken terwijl u wacht. Voor u het weet staat u weer buiten met een gedupliceerde Citroën autosleutel met afstandsbediening.

Voor uiterste nood is een standaard autosleutel vaak voldoende, maar wanneer uw autosleutel aan vervanging toe is of er een extra sleutel nodig is i.v.m. het uitlenen van uw auto, dan is het slim om de autosleutel inclusief afstandsbediening te laten dupliceren. Hiervoor bent u tegenwoordig niet meer afhankelijk van uw Daihatsu autodealer. Dankzij de gemoderniseerde apparatuur die Lockit Slotenmakers bezit, maken wij uw autosleutel mét afstandsbediening probleemloos en snel voor u bij.

Daihatsu sleutel bij laten maken?

Uw autosleutel klaar, terwijl u wacht!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Daihatsu sleutel behuizing vervangen

Heeft u een Daihatsu sleutel die nog werkt maar waarbij het sleutelblad los laat of waarvan de behuizing uit elkaar valt? Wij vervangen de behuizing voor u. Wij hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u gewoon kunt wachten op uw nieuwe sleutel. Kunnen wij uw behuizing niet overzetten? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een Daihatsu sleutel bij te laten maken.

Heeft u een sleutel waarbij de batterij vervangen mag worden? U bent van harte welkom. Wij vervangen uw batterij snel en secuur. Is uw behuizing dicht gelijmd? Dan doen wij dit liever niet. Wij repareren geen behuizingen. Als u dus een afstandsbediening heeft waarbij de knoppen niet meer lekker werken en u deze wilt laten repareren, dan verwijzen wij u graag naar één van onze concullega’s.

Daihatsu-sleutel-aan-het-inprogrammeren
Autosleutel-startonderbreking-transponder-programmeur

Alle sleutels kwijt van uw auto?

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? Geen paniek, vaak kunnen wij dan alsnog een autosleutel voor u inprogrammeren. U kunt met uw legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de Daihatsu dealer. Met deze code kunnen wij een sleutel voor u snijden. Met deze sleutel kunnen wij uw deuren openen op locatie waarna wij een nieuwe sleutel voor u inprogrammeren.

Lockit Slotenmakers is één van de weinige slotenmakers waarbij dit kan. In vakjargon wordt dit ook wel een “all keys lost situation” genoemd. Wij zorgen dat u de auto gewoon weer kunt starten en wij doen dit relatief voordelig. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-. Wij hebben wel eerst de mechanische code van uw sleutel nodig, vraag deze dus op bij uw dealer. 

Kosten autosleutel bijmaken Daihatsu

Voor het bijmaken van een standaard Daihatsu autosleutel betaalt u bij Lockit Slotenmakers slechts € 79,-. Wanneer u uw Daihatsu autosleutel wenst bij te laten maken inclusief afstandsbediening betaalt u hiervoor de voordelige prijs van slechts € 139,-.

Heeft u een auto met keyless entry? Ook dan kunnen wij u helpen aan een nieuwe sleutel. Wij programmeren de sleutel in en snijden een nieuwe noodsleutel voor u bij. Zo krijgt u dus een sleutel die niet valt te onderscheiden van het origineel. Hiervoor bedragen de kosten € 189,-.

Citroen-transponder-sleutel bijmaken

Standaard transpondersleutel
€ 79,-

Citroen-sleutel-met-afstandsbediening-bijmaken

Sleutel met afstandsbediening
€ 139,-

Citroen-sleutel-bijmaken-keyless-entry-smart-remote

Smart key met keyless entry
€ 189,-

Daihatsu dealer sleutel bijmaken

Het laten bijmaken van uw Daihatsu autosleutel is dus niet meer enkel mogelijk bij uw autodealer. Het voordeel hiervan is dat de totale kosten voor het laten bijmaken van uw autosleutel meestal veel gunstiger uitvalt. Daarnaast kunt u bij Lockit Slotenmakers terecht wanneer het u schikt in uw agenda en bent u gemiddeld na een minuut of twintig alweer onderweg; incl. gedupliceerde autosleutel!

Kies voor Lockit Slotenmakers als u een Daihatsu sleutel wilt bijmaken. Omdat betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit hetgeen is wat wij bieden. Bij ons géén verrassingen. Als u een Daihatsu sleutel laat bijmaken door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat uw sleutel professioneel, snel en klantvriendelijk wordt bijgemaakt. U bent van harte welkom in onze winkel waarna u onder het genot van een bak koffie, vaak binnen 15 minuten weer buiten staat met een dealersleutel van Daihatsu.

Algemene informatie autosleutel bijmaken

Als u een autosleutel komt bij laten maken in onze winkel, dan is de kans vrij aannemelijk dat u met een reservesleutel naar huis gaat. Helaas komt het wel eens voor dat een auto is voorzien van een nieuwe ECU of BCM. Dit zal u waarschijnlijk niets zeggen maar dit maakt het maken van een autosleutel voor ons een stuk ingewikkelder. Het komt ook wel eens voor dat een auto getuned is, of dat deze een aftermarket alarm bevat ook dan is het lastiger om een autosleutel voor u te maken. 

Zoals u kunt begrijpen kan het voorkomen dat u niet een half uur mag wachten maar soms zelfs tot een uur of soms zelfs nog langer. Een Daihatsu is namelijk niet altijd voorzien van een Daihatsu motor of BCM. Zo kan een Daihatsu ook bestaan uit Toyota onderdelen, of kan er zelfs een Fiat BSI zijn geïnstalleerd. Wij geven niet op maar het kan dus zo zijn, dat u misschien een uur mag wachten. Wij proberen u natuurlijk altijd zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen met een reservesleutel.

Autosleutel laten bijmaken

Contactformulier

  Bel ons