Chevrolet (Daewoo) sleutel bijmaken

Bent u in het bezit van een Chevrolet of Daewoo en wilt u graag uw autosleutel laten bijmaken? Onze vakkundige medewerkers helpen u hier graag bij. We kunnen voor veel modellen van Chevrolet en Daewoo de autosleutel direct bijmaken terwijl u wacht onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Kom gerust bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Welke Chevrolet (Daewoo) autosleutels wij bijmaken

Er zijn tegenwoordig talloze automerken en wij kunnen, dankzij onze zeer moderne en geavanceerde systemen, vele soorten autosleutels bijmaken. Bij Lockit Slotenmakers kunt u terecht voor het bijmaken van Chevrolet of Daewoo autosleutels van onderstaande types:

 • Chevrolet Aveo — 2006 / 2011
 • Chevrolet Captiva — 2006
 • Chevrolet Kalos — 2002 / 2006
 • Chevrolet Lacetti — 2002 / 2004
 • Chevrolet Lanos — 1997 / 2003
 • Chevrolet Leganza — 1997 / 2000
 • Chevrolet Matiz — 2001 / 2005
 • Chevrolet Nubira — 2000 /2005
 • Chevrolet Nubira SW — 2004
 • Chevrolet Orlando — 2010
 • Chevrolet Spark — 2010
 • Chevrolet Tacuma — 2000 / 2008
Chevrolet Daewoo logo

Chevrolet of Daewoo sleutel programmeren

Heeft u zelf een sleutel aangeschaft voor uw Chevrolet of Daewoo en wilt u deze laten inprogrammeren? Bij ons kunt u gebruik maken van onze professionele programmeerservice. Zo kunt u een Chevrolet of Daewoo sleutel laten inleren terwijl u wacht. U kunt natuurlijk ook een Chevrolet of Daewoo sleutel bij ons aanschaffen en deze in laten programmeren. Werkt uw sleutel niet meer? Dan kunnen wij deze misschien ook weer opnieuw inprogrammeren. Dit scheelt u veelal in de kosten.

Het maakt ons verder niet uit of u een autosleutel voor een Chevrolet Aveo, Chevrolet Matiz of een Chevrolet Spark wilt in laten leren, wij leren namelijk alle Chevrolet autosleutels (met of zonder afstandsbediening) voor u in. Binnen 30 minuten is uw autosleutel geprogrammeerd en kunt u weer de weg op. Let wel op dat wij uw auto nodig hebben. Zonder auto kunnen wij uw sleutel dus niet inprogrammeren.

Citroen autosleutel snijden met Keyline Versa
Autosleutel aan het bijmaken in Fiat 500

Chevrolet autosleutel met afstandsbediening

Wilt u graag uw Chevrolet of Daewoo autosleutel met afstandsbediening laten bijmaken? Bij Lockit bent u aan het juiste adres. Dankzij onze geavanceerde systemen is het mogelijk uw Chevrolet of Daewoo sleutel met afstandsbediening direct bij te maken terwijl u wacht. Voor u het weet staat u weer buiten met een gedupliceerde Chevrolet of Daewoo sleutel met afstandsbediening.

Heeft u alleen een transpondersleutel en wilt u hier toch ook graag een afstandsbediening sleutel bij? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij durven onszelf echte specialisten te noemen als het om Chevrolet autosleutels gaat. Een afstandsbediening sleutel bij laten maken is dan ook specialistisch werk. Een autosleutel is tegenwoordig uitgerust met een chip en transponder en wij programmeren deze beide op een professionele wijze in.

Chevrolet of Daewoo sleutel bij laten maken?

Uw autosleutel klaar, terwijl u wacht!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Chevrolet of Daewoo sleutel behuizing vervangen

Heeft u een Chevrolet of Daewoo sleutel waarvan de knoppen nog werken maar de behuizing het gaat begeven? Wij vervangen de behuizing voor u. Wij hebben bijna alle behuizingen op voorraad waardoor u gewoon kunt wachten op uw nieuwe sleutel. Kunnen wij uw behuizing niet overzetten? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om een Chevrolet of Daewoo sleutel bij te laten maken.

Heeft u een sleutel waarbij de batterij vervangen mag worden? U bent van harte welkom. Wij vervangen uw batterij snel en secuur. Is uw behuizing dicht gelijmd? Dan repareren wij uw behuizing niet. Dit komt omdat wij uw behuizing dan nieuw nauwkeuring kunnen openen. Heeft u een behuizing die wij dus over kunnen zetten? Dan bent u van harte welkom!

Citroen sleutel aan het inprogrammeren
Autosleutel-startonderbreking-transponder-programmeur

Alle sleutels kwijt van uw auto?

Bent u alle sleutels kwijt van uw auto? Geen paniek, vaak kunnen wij dan alsnog een autosleutel voor u inprogrammeren. U kunt met uw legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de Chevrolet of Daewoo dealer, waarna wij met deze code, een sleutel voor u snijden. Met deze sleutel kunnen wij uw deuren openen op locatie waarna wij een nieuwe sleutel voor u inprogrammeren.

Lockit Slotenmakers is één van de weinige slotenmakers waarbij dit kan. In vakjargon wordt dit ook wel een “all keys lost situation” genoemd. Wij zorgen dat u de auto gewoon weer kunt starten en wij doen dit relatief voordelig. Zo kunnen wij een afstandsbediening en transponder al voor u op locatie inprogrammeren voor € 239,-. Wij hebben wel eerst de mechanische code van uw sleutel nodig, vraag deze dus op bij uw dealer. 

Kosten autosleutel bijmaken Chevrolet of Daewoo

Chevrolet of Daewoo sleutel bij laten maken? Dit kan bij Lockit Slotenmakers al voor € 79,-. Voor dit bedrag programmeren wij uw nieuwe autosleutel natuurlijk ook in. Zo heeft u binnen 30 minuten een volledige werkende reservesleutel waarmee u de auto kunt starten. 

Voor het laten bijmaken van een Chevrolet of Daewoo autosleutel met afstandsbediening betaalt u € 139,-. Wij leren de afstandsbediening in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee u de auto kunt starten. 

Heeft u een auto met keyless entry? Ook dan kunnen wij u helpen aan een nieuwe sleutel. Wij programmeren de sleutel in en snijden een nieuwe noodsleutel voor u bij. Dit doen wij al vanaf € 189,-. Zo krijgt u dus een sleutel die niet valt te onderscheiden van het origineel.

Citroen-transponder-sleutel bijmaken

Standaard transpondersleutel
€ 79,-

Citroen-sleutel-met-afstandsbediening-bijmaken

Sleutel met afstandsbediening
€ 139,-

Chevrolet Daewoo smart key

Smart key met keyless entry
€ 189,-

Chevrolet dealer sleutel bijmaken

Zo ziet u dat u dus niet afhankelijk bent van uw Chevrolet dealer voor het bijmaken van uw Chevrolet sleutel. Bij Lockit Slotenmakers doen we dit vakkundig en voordelig voor u, zodat u de kosten hiervoor zo laag mogelijk kunt houden. Wij maken alleen gebruik van a-gecertificeerde en professionele apparatuur. Zo zijn onze snijmachines afkomstig van het merk Keyline en zijn onze aftermarket sleutels van uitmuntende kwaliteit.

Kies voor Lockit Slotenmakers als u een Citroën  sleutel wilt bijmaken. Omdat betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit hetgeen is wat wij bieden. Bij ons géén verrassingen. Als u een Chevrolet sleutel laat bijmaken door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat uw sleutel professioneel, snel en klantvriendelijk wordt bijgemaakt.

Algemene informatie autosleutel bijmaken

Als u een autosleutel komt bij laten maken in onze winkel, dan is de kans vrij aannemelijk dat u met een reservesleutel naar huis gaat. Helaas komt het wel eens voor dat een auto is voorzien van een nieuwe ECU of BCM. Dit zal u waarschijnlijk niets zeggen maar dit maakt het maken van een autosleutel voor ons een stuk ingewikkelder. Het komt ook wel eens voor dat een auto getuned is, ook dan is het lastiger om een autosleutel voor u te maken. 

Zoals u kunt begrijpen kan het voorkomen dat u niet een half uur mag wachten maar soms zelfs tot een uur of soms zelfs nog langer. Wij geven niet op maar het kan dus zo zijn, dat u misschien een uur mag wachten. Wij proberen u natuurlijk altijd zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen met een reservesleutel. U kunt natuurlijk ook altijd van tevoren informeren over hoe lang het gaat duren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Autosleutel laten bijmaken

Contactformulier

  Bel ons