Tarieven cilinder(s) vervangen

Wij berekenen geen voorrijkosten, in de provincie Zuid-Holland. Alle hierna te noemen prijzen zijn inclusief 21% btw. Alle werkzaamheden dienen contant afgerekend te worden, tenzij anders afgesproken. Wij geven 2 jaar garantie op geleverde en geplaatste materialen.

Mocht u prijzen vergelijken vraag dan altijd bij onze concurrenten naar de totaalprijs inclusief eventuele sloten en btw,
dat bespaart u veelal teleurstellingen en geld.

Cilinders

Bent u net verhuisd of gaat u verhuizen dan is het misschien raadzaam om ieder cilinder op een buitendeur te vervangen. U weet uiteindelijk nooit precies hoeveel sleutels t.b.v. van de cilinders in omloop zijn, en of u ze wel allemaal heeft gekregen bij de sleuteloverdracht.

Wilt u uw cilinders veranderen? Dan is het belangrijk om het verschil tussen SKG 2 en SKG 3 te kennen, de prijs van een cilinder is ook afhankelijk van deze certificering. Beide cilinders voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, maar een SKG 3 cilinder heeft kerntrekbeveiligingKerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat uw cilinder er niet uit te trekken is (d.m.v. een schroef die ze uw cilinder indraaien en met deze schroef uw cilinder uit de deur trekken).
Er zijn ook cilinders waarmee de sleutels alleen maar te kopiëren zijn met een sleutelcertificaat. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gelijksluitende cilinders waarmee u met een enkele sleutel meerdere deuren kunt openen. Beslis verder ook of u een enkel of dubbele cilinder wilt gebruiken, of een cilinder met een knop aan de binnenkant van de deur.

Standaard 30/30 Cilinder

  • TOTAALPRIJS
155,-  

Dit is het totale bedrag
inclusief een nieuwe cilinder, arbeid en BTW.


cilinder SKG3 PFAFFENHAIN

  • TOTAALPRIJS
179,-  

Dit is het totale bedrag
inclusief een nieuwe cilinder, arbeid en BTW.


Gecert. cilinder SKG3 PFAFFENHAIN

  • TOTAALPRIJS
204,-  

Dit is het totale bedrag
inclusief een nieuwe cilinder arbeid en BTW.


Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Meer over Lockit  of  neem contact met ons op 

2 Jaar garantie     |     Heldere vaste tarieven     |     Geen verrassingen achteraf     |     Erkende en professionele installateurs

Bel ons