Slotenservice

Aanpak & Lockit Slotenmakers helpt u graag met alles omtrent sloten, cilinders en/ of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

In het kort wat wij doen: ter plekke repareren, plaatsen, leveren en/ of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot en hoofdsleutelsysteem. Ook voor complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt meteen één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen belcentrales.

Deur Openen-Lockit

Buitengesloten

Wij openen uw deur zonder schade! Wij jagen de prijs niet onnodig op en proberen uw deur altijd te openen zonder de cilinder of het slot te belasten.

Als wij uw deur schadevrij openen, behoudt u gewoon dezelfde sleutels.
Wij zijn snel ter plaatse.


Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Cilinders en sloten-Lockit

Cilinders en sloten

Onze erkende en betrouwbare monteurs kunnen ter plaatse cilinders ombouwen, waarna u ze kunt bedienen met één en dezelfde sleutel. Wij hebben alle gangbare sloten op voorraad. U hoeft in de meeste gevallen dus niet te wachten en wij lossen het probleem meteen op.

Voor meer informatie, bekijk deze pagina.

Beveiliging-Lockit

Het aanbrengen van beveiligingen

Wij brengen reeds jarenlang beveiligingen – mechanisch en / of elektronisch – aan volgens de strengste normen. U kunt ons altijd bellen voor een geheel vrijblijvend en gratis beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse. Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. Wij geven u het beste advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Aarzel niet om ons te benaderen. Hier kunt u al onze diensten bekijken.

Reparatie hang en sluitwerk

Wij proberen sloten, cilinders en/of beslag altijd eerst te repareren. Mocht dit niet meer mogelijk zijn, dan leveren wij in de meeste gevallen direct het juiste hang- en sluitwerk.

Wij kunnen snel ter plaatse zijn om te helpen met uw hang- en sluitwerk. Op alle reparaties geven wij zes maanden garantie en twee jaar op het vervangen en leveren van hang- en sluitwerk.

Bekijk op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen!

Bel ons