Slotenmaker RotterdamSlotenmaker Rotterdam

Slotenmaker Zevenkamp: zonder schade uw deur weer open

Sleutels kwijt? De deur achter u dichtgetrokken en bent u buitengesloten? Of is uw sleutel afgebroken in het cilinderslot? Het kan iedereen overkomen. Geen nood, bel Slotenmaker Zevenkamp.

Snel, secuur én zonder schade maakt Slotenmaker Zevenkamp de deur weer voor u open. Als u dat wilt, belt de monteur u 10 of 15 minuten van tevoren zodat u niet onnodig hoeft te wachten.
Wij staan 24/7 voor u klaar.

Lees hier meer over buitengesloten.

Cilinders of sloten vervangen?

Is uw slot defect, zijn uw sleutels kwijt of wilt u een beter slot? Bij Slotenmaker Zevenkamp géén verassingen. Onze professionele medewerkers staan 24 uur per dag voor uw klaar.

Onze slotenservice vervangt en repareert diverse soorten sloten, dus welk soort slot u ook zoekt, wij kunnen het (cilinder)slot leveren uit eigen voorraad. Wilt u meer informatie over het vervangen van sloten? Neem gerust contact met ons op.

Lees hier meer over cilinders en sloten.

Slotenmaker Zevenkamp

Lockit Slotenmakers
Vertrouwen, vakmanschap en service

Slotenmaker nodig? Wij staan voor u klaar
Ook voor algemeen advies en prijsinformatie

Erkende Slotenmaker Logo's
Onze services:

Uw probleem, ons dagelijks werk!

Al 30 jaar leidinggevend
Heldere vaste tarieven
Géén verrassingen achteraf
Erkende en professionele monteurs
Levering uit eigen voorraad

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Slotenmaker Zevenkamp geeft geheel gratis en vrijblijvend beveiligingsadvies. Onze monteur zoekt samen met u naar de zwakke plekken en geeft graag advies hoe deze plekken te verstevigen.

Onze monteurs zijn erkend en zijn in bezit van het NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) & ALOA certificaat. De monteur inspecteert samen met u het hang- en sluitwerk en kan direct op locatie een advies uitbrengen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Vanzelfsprekend zorgen wij er voor dat u geen “cipier” wordt met bossen sleutels. U krijgt één buitensleutel, waarmee u alle sloten kunt openen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Lees hier meer over inbraakpreventie.

Hang en sluitwerk

Reparatie hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is dé verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren of ramen te hangen, openen, vastzetten, sluiten of op slot te doen.

Of het nu gaat om scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raamkrukken of deurkrukken. En of het nu een grote of een kleine klus is: dé slotenservice van Zevenkamp staat klaar om al uw hang- en sluitwerk te vervangen en /of te repareren. Onze erkende monteurs zijn u graag en vakkundig van dienst.

Ook voor het beveiligen, repareren en vervangen van sluitwerk van ramen zijn wij het juiste adres.

Lees hier meer over hang en sluitwerk.

Deur afhangen

Deur afhangen

Het afhangen van een deur is secuur werk wat jarenlange ervaring vereist, onze monteurs hebben de ervaring en het juiste gereedschap om een deur goed af te hangen.

Van een simpele binnendeur, opdekdeur, boerendeur een standaard buitendeur tot een zwaar inbraakwerende pantser of zelfs kogelwerende deur, wij plaatsen al jaren dit soort deuren.

Mocht u met vragen zitten of wilt u meer informatie schroom niet en bel met ons of stuur ons een email eventueel aangevuld met foto’s en wij zullen u geheel gratis en zonder enige verplichting hulp bieden maar ook als uw deur niet goed sluit zijn wij de juiste partij.

Lees hier meer over deur afhangen.

Wij kunnen u helpen

Slotenmaker Zevenkamp helpt u o.a. met:
Alle soorten deuren en sloten
Inbraakpreventie
Sloten vervangen
Inbraakschade herstellen
Montage van driepuntssluitingen
Cilinderslot leveren en vervangen

Anti-kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag

Op zoek naar een voordelige manier om uw huis of bedrijf goed te beveiligen tegen kerntrekken? Kies dan voor anti-kerntrekbeslag. Het leveren en plaatsen van anti-kerntrekbeslag hoeft niet duur te zijn. Wij hebben vaak prima aanbiedingen.

Er zijn cilinders die gewapend zijn tegen deze methode en ze werken ook goed. Alleen: de meeste inbrekers herkennen ze niet en dat resulteert dan in een inbraakpoging met een kapot slot. U kunt zelf niet meer naar binnen en zit met de schrik van een inbraakpoging.

Als u meer informatie wilt over anti-kerntrekbeslag? Bel of e-mail ons dan.

Lees hier meer over anti-kerntrekbeslag.

Driepuntssluiting

Driepuntssluiting

Wanneer er in uw deur een meerpuntssluiting is gemonteerd, zit deze op verschillende plaatsen verankerd in het deurkozijn. De bekendste variant is een driepuntssluiting.

Deze sluiting zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak: de deur hoeft maar met één sleutel bediend te worden, maar is wel op drie plaatsen beveiligd. Wat wel vaak een probleem is bij driepuntssluitingen, is dat het beslag niet is aangepast aan de huidige inbraakmethode’s.

Dit is simpel op te lossen door het beslag te vervangen door beslag wat voorzien is van een anti-kerntrek inrichting.

Lees hier meer over driepuntssluitingen.

Penslot

Penslot

Uw penslot is defect en of wilt niet meer open, ons advies probeer dit type slot niet zelf te openen ook uw handige buurman, deze zal u hoogstwaarschijnlijk van de regen in de drup helpen.

Het mechanisme in dit soort sloten maakt het bij een defect penslot lastig om zonder ervaring schadevrij te open en resulteert veelal in heel veel schade aan uw deur. Onze monteurs maken ook dit type slot snel en open, zonder schade aan uw deur.

Pensloten zijn er in vele soorten en merken van absolute rommel uit China tot goede kwaliteit van Zeiss Ikon (Zeiss Ikon is de uitvinder van dit type insteekslot).

Lees hier meer over penslot.

Waarom Lockit Slotenmaker Zevenkamp?

Omdat Betrouwbaarheid, vakmanschap en Kwaliteit hetgeen is
wat wij bieden.

    • Sinds 1990 actief als Slotenmakers opgeleid door vakmensen uit het verleden toen het repareren van sloten de normaalste zaak was
    • Voordeligste Slotenmaker die onderaan de bon altijd het goedkoopst is
    • Ouderwets vakmanschap in combinatie met de modernste technieken en gereedschappen
    • Eigen Slotenmakers dus geen lead bedrijf die uw telefoontje verkoopt aan oplichters
    • 2 jaar volledige garantie op geleverde materialen en montage

Bij ons géén verassingen. Als u uw probleem laat oplossen door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat het probleem professioneel, snel en klantvriendelijk wordt opgelost.

Voor snel en professioneel advies kunt u ons altijd bereiken:

010-2222559 info@lockit.nl

Sleutelmaker Zevenkamp

Bent u op zoek naar een betrouwbare en op klant- en servicegerichte slotenmaker? Dan bent u bij de slotenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Slotenmaker Rotterdam kan uw helpen bij alle problemen omtrent uw sloten, cilinders en / of beveiliging. Onze tarieven zijn transparant en onze monteurs zijn vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Aangesloten bij:

Kortom als u een echte Slotenmaker zoekt die u niet met verassingen opzadelt en die een mooi stukje werk aflevert dan kunt u het beste ons bellen of mailen.

Erkende Slotenmaker Logo's

[contentmirror site=undefined posttype=page item=6852]

Lockit-Slotenmakers-Cor-198x300

Cor Simons | Directeur

Als directeur van Aanpak & Lockit Slotenmakers garandeer ik u het volgende:
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service.

Mocht u niet geheel tevreden zijn, bel mij dan op 010-2222559

Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven

Werkgebied Slotenmaker Zevenkamp:

Rotterdam is onze thuisbasis en daar verrichten we als Slotenmaker Zevenkamp sinds 1990 reparaties aan sloten, cilinders, kluizen, brandkasten, als u een probleem heeft met een slot of u bent uw sleutels kwijt of buitengesloten bel ons! Wij staan in Rotterdam en omgeving bekend om onze vakkundigheid en om onze betrouwbaarheid.

Waarom is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare slotenmaker kiest? Als het uw veiligheid aangaat en omdat u vooraf dient te weten wat we voor u kunnen betekenen en omdat wij de enigste slotenmakers zijn die u vooraf exact vertellen wat de kosten zullen bedragen. Slotenmaker Zevenkamp is een trots lid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten gilde.

In het kort wat wij doen: Het ter plaatse repareren, plaatsen, leveren en of vervangen van uw slot, cilinder, kluis, meerpuntssluiting, oplegslot, insteekslot, deurdranger, codeslot, hoofdsleutelsystemen maar ook voor uw complete beveiliging zijn wij de juiste keuze.

Wij bedienen uw als Slotenmaker Zevenkamp in groot Rotterdam en omstreken:

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze slotenservice in Zevenkamp.

U kunt met PIN betalen
Bel ons