Inbraakschade

Is er bij u ingebroken? Aanpak & Lockit Slotenmakers helpt u snel en effectief.

Wij helpen u met het herstellen van de schade en geven advies hoe de inbrekers voortaan buiten te houden. Aanpak & Lockit Slotenmakers heeft ruim 25 jaar ervaring en kan u precies te vertellen wat de zwakke en kwetsbare plekken zijn. Bij ons geen verrassingen!

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan direct met Aanpak & Lockit Slotenmakers.

Mail: info@lockit.nl | Telefoonnummer: 010-2222559

U krijgt één van onze medewerkers (Cor of Pim) aan de lijn. Bij ons geen belcentrales en/of onduidelijke ‘vanaf-prijzen’.

Herstel Inbraakschade-Lockit

Herstel inbraakschade

Is er bij u een poging tot inbraak geweest en heeft u hierdoor schade opgelopen aan uw kozijn en / of deur? Heeft u de pech dat er is ingebroken? Na een diefstal of inbraak in uw woning zijn vaak waardevolle spullen ontvreemd en is er in veel gevallen schade aan uw woning toegebracht.

In het laatste geval is het belangrijk dat u meteen aangifte doet bij de politie doet en actie onderneemt om de inbraakschade zo snel mogelijk te herstellen. Bekijk hier hoe wij u hierbij kunnen helpen!

Deuren & toebehoren-Lockit

Inbraak voorkomen

Is er bij u ingebroken of is er een poging tot inbraak gedaan?
Niets is zo vervelend als een vreemde die in uw vertrouwde omgeving is geweest.

Wij van Aanpak & Lockit Slotenmakers nemen uw veiligheid serieus en zorgen er voor dat een inbreker voortaan uw huis voorbij gaat.

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Inbraak Sloten-Lockit

Vervangen sloten / cilinders

Is er bij u ingebroken en is de schade niet meer te herstellen? Dan kunnen wij u voorzien van nieuwe cilinders en sloten. Zo nodig plaatsen wij ook een nieuwe deur en / of kozijn. 

Het is natuurlijk heel vervelend als er iemand in uw woning of bedrijfspand is geweest. Doe eerst aangifte en laat vervolgens een erkende slotenmaker de schade herstellen.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Advies na inbraak-Lockit

Advies na inbraak

Wij bieden u geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen wij het liefst ter plaatse. Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken. Wij geven u graag advies hoe deze zwakke plekken te verstevigen.

Aanpak & Lockit Slotenmakers heeft meer dan 25 jaar ervaring. Laat onze erkende en betrouwbare monteurs u helpen uw huis (weer) veilig te maken.

Wilt u weten hoe inbrekers te stoppen? Bekijk dan deze pagina.

Bel ons